- 8 Kasım 2016
- 122
- 57
- 18
- 33
Yok canım anlattığım kadarını biliyorsun tabi sorabilirsin. :)Geri kafalılık yani :-o yanlış anlama bu arada sana güçsüzsün demek istemedim :-S![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım anlattığım kadarını biliyorsun tabi sorabilirsin. :)Geri kafalılık yani :-o yanlış anlama bu arada sana güçsüzsün demek istemedim :-S![]()
Tabi ki her şey nasip, kısmetten öte köy yok.Ne kafada insanlar var yaaa
Allah herkese başka başka kısmet vermiş
Elbet sizinde vardır nasibinizde biri
Yeri zamanı vardır bunu bilende bi tek Allahtır
Hem daha yaşınız kaç yaaa
ne öyle nenem karı gibi evde kaldın kafaları
Dinlemeyin takmayın geri beyinleri yaa
Hayat senin hayatın ver cevaplarını otursunlar aşağı
Evliliği ben yapıcam derdi sana mı düştü hayırdır diyiverin![]()
Mahalle baskısını seviyor insanlar sıra sende , aaa neden evlenmiyosun , bak şunun çocuğu oldu :))Ablan star bebeğim deseydin hayat bana güzel. Onlara ne sanki ne seviyoruz herkesin işine karışmayı
Evet canım herkesin yaptığını yapmak zorundayız sanki. İlla belli yaş aralığında evlenmeliyiz. Bırakmıyorlar ki istediğimi yaşayayım ailem karışmıyor , millete derdi düşüyor.Aaaaaa ayni dert bendede var ama sen hiç üzülme bak bende 39 yaşindayim senden daha umutsuz vakkayım insanlarin gözünde ve hergün insanlardan evlilik serenati dinlemekten yoruldum,bıktım ama neyapalim evlilikte bir tercih meselesi herkes evleniyor diye bizde evlenmek zorunda değiliz... Şu abuk subuk insanların yani toplumun baskısı olmada hayat daha güzel olacak amannnn evlenincede susmayacaklar. Bu sefer çocuk nezaman çocuk yapacaksin kardeş nezaman yani onların soruları acimalari hiç bitmeyecek.. Demem o ki sen kendini nezaman hazır hissedersen o zaman evlen şampiyon ve insanlar için istemediğin hiçbirşeyi yapma yaranamazsin çünkü.
Canım cevap vermiyorum ya daha çok hiddetleniyorlar sanki , üzerime geliyorlar. Düğün olsa da görüşmesem diyorum zaten. Ayy seni şuna alalım buna alalım , sanki ben bir eşyayım alınıp satılabilecek gına geldi artık.cevap vermediginiz için bunlar oluyor.negüzel bir huyunuz var.
kimseye birşey ispat etmiyor düşüncenizi bildirmeyip aptal durumuna düşürüyorsunuz.
siz çok akıllısınız kapı agzında laf sokmaya çalışan birini ancak kardeşiniz evlenip gidene kadar göreceksiniz bir daha kim bilir nezaman karşılaşırsınız.
üzülmeyin evlilik magrifet degil insan olmak edep ahlak sahibi olmak magrifet.
siz de bunlar var.
dillerini kafesinde tutamayan kafesin içinde ki beyni kullanamayan biri de olabilirdiniz olabilirdiniz
Ne güzel eşinizle mutlusunuz bende onu istiyorum. Tabi her şey dört dörtlük olmuyor maalesef.Doğru zaman da doğru kisiyle inşallah diye cvp ver :) banada aynısını yaptılar çok iyi anlıyorum. Ama sonra iyiki evlendim dediğim eşime denk geldim. Kv gorumce hariç tabi
Evet hep kadınlar , iyi seçim yap yerine evlen demeyi biliyorlar.Evlenmeyi bi mok sananlardan gına geldi. Cahil cuheyla bunlar. Zaten yapanlarda hep kadinlar!!!! Takma kafani.
bu tarz insanlar hayatında hep olacakMerhaba kızlar , moralimi oldukça bozan bir konu da size danışmak,içimi dökmek istiyorum. Benim abim nişanlı kısmetse yakında düğünü olacak , kız kardeşim var onun da sevgilisinin ailesiyle tanışıldı her şey gayet güzel yani. Fakat kız tarafı olsun erkek tarafı olsun sanki beni mutsuz etmeye çalışıyorlar . 26 yaşındayım ve evlilik düşünmüyorum şuan çalışıyorum kendi paramla yiyorum geziyorum istediğimi yapıyorum. Her iki tarafında ailelerinden evde kalmış muamelesi görüyorum. Kız tarafına gittiğimizde biri benim için “umutsuz vakaa” dedi. Ve dün akşam erkek tarafına gittik damadın yengesi çıkışta hiç bir şeyi kafana takma dedi şaşırdım kaldım cevap veremedim. Gelince anneme sordum somurtkan mıydım diye annem hayır bir şey mi oldu dedi. Anlattım bende kardeşin senden önce evlenecek ya senin kafaya taktığını düşünüyordur dedi. Boşver doğru zamanda doğru insan olsun gibi konuştu. Ama cidden bunaldım insanların sürekli evlenecek birini bulmasından , evlenmedin diye baskı yapmalarından , mutluyken mutsuz etmelerinden. Bunu neden yaptıklarını bile bilmiyorum genelde cevap vermem ama artık çok sıkıldım.
Ne güzel eşinizle mutlusunuz bende onu istiyorum. Tabi her şey dört dörtlük olmuyor maalesef.
Hayır canım vaktinde her şey. Diyorum ya ben mutluyum öyle olsa koca bulanlara tanıştırın derim :) Ama öyle bir ortamda söyleniyor ki cevap veremiyorsun. Tabi ki her şeyin hayırlısıArtık böyle insanlar kaldı mı ya yaşınızda öyle o lafları diyecek kadar ileri değil ki biri gelip umutsuz vaka diyor öbürü üzülme diyor anlamadım yanii artık toplumda da o kadar ileri yaşta evlenenler var ki alışıldı bu duruma diye düşünüyorum bu laflar denirken ben kendim düşünmüyorum niye demiyorsunuz. İçte içe sizde evlenmek istiyorsunuz gibi algılıyorum ama herşeyin hayırlı bir vakti var yani
Ağzına sağlık senin :)))görmemişin eşi olmuş :)
boşver evlenme gönlünce gez toz biri çıkar karşına aklını çeler evlenirsin ben ne bok yedim dersin
rahatsız eden olursa da sanki herkes evlenince mutluluktan ölüyor gözümüzle görüyoruz ben böyle çok mutluyum kimse de bozmasın de geç :)
Yani , çeneleri bi kapanmıyor.Kendileri 20 sine gelmeden evlendiği için 26 yı geç bulurlar. Herkes evlenmek zorunda sanki. Evlenirsin bu sefer de çocuk için baskı yaparlar. Bi çocuk yaparsın ikinciyi sorarlar. Bunun sonu yok. Diyecek bir şey illa ki bulurlar.
Bak işte en güzel örnek , oysa ki sen mutlusun onlar hayatını kararttığını düşünürken.bu tarz insanlar hayatında hep olacak
ben 30 yasında bosandıgımda herkes bana acıyordu
oysa ben mutluluktan havaya ucuyordum
boşandım evlenmecek misin yenıden dedıler senelerce
artık seni de senin gibi boşanmış biri alır dediler, çocukluya da açık ol dediler :)
ben hıc evlenmemıs bırıyle evlenınce herkes şoke oldu
şimdi evlendik cocuk soruyorlar
kardesımın bebeği oldu daha yeni 2 aylık
ona da senelerce cocuk sormuslardı
şimdi ikinciyi soruyorlar
hiçççççççççççççç takılma
Anlamsız olan da bu zaten , vah vah tüh tüh moduna geçiyorlar hemen. Zamanı gelince belki iyi ki diyebileceğim biri olacak.Bazı insanlar hayattaki başarıyı koca bulup çocuk yapmak zannediyor. Halbuki evlenmiş olmak için evlenmek hayatınızı mahvetmekten başka bir şey değil.
Ya daha 26 yaşındasınız, sanki yaşınız 46 gibi tepkiler vermişler, komik.
Yani nasip bu kardeşim benden önce evlenecekse bu benim evde kaldığımı mı gösteriyor sanki :))Kardeşim 18 yaşında evlendi ben 20 yaşındaydım. Bana da tuhaf tuhaf şeyler söylüyorlardı. Ben 25 imde evlendim .Millete neden dert oluyor hiç anlamıyorum .Cahil cahil insanlar boş verin.