Bugün kız arkadaş konusunu açtım bir şekilde. Kız arkadaşım yok biliyorsun, yeni bir durum değil çok uzun zamandır yok dedi. Ben de Allah söyletti demek ki, yakın zamanda olur dedim :) Önce beklediği ve hep söylediği bir şey var, o olsun o dedi. Ben de sen bilirsin tabii geç olmayacağına inanıyorsan dedim. Hemen geri adım attı ama bana bağlı bir şey değil sonuçta dedi. Ben de erkek olmak bu konularda daha iyi, en azından gidip konuşma görevi erkeklerde dedim. Bence kadın olmak daha iyi, bir şey yapmaya gerek yok erkek gelip konuşuyor dedi. Buna ek olarak, kadın olarak sen yine konuşabilirsin, engel yok konuşmanda dedi. Ben de kadın-erkek ilişkilerinde kalıplaşmış düşüncelere sahip bir Ortadoğulu erkeğin ileriki zamanlarda kavga anında zaten sen benim peşimde koştun, ilk adımı sen attın diye yüze vurma olasılığının yüksek olduğunu düşünüyorum dedim. Bence öyle düşünmemek lazım, insanların toplumsal kültürü olmakla birlikte bireysel kültürleri de var dedi. Ben de keşke insanların düşüncelerini okuyabilsek, kime denk geleceğimizi bilmiyoruz dedim. Sonra araya bir şey girdi, bir süre sonra senin canın mı sıkılıyor, gel yanıma istersen bana yardım et dedi. Yardım diye gittim, sohbet etmeye başladı. Vize konusu açıldı, senin vizeyi dert etmene gerek yok bence dedi (kendisi çifte vatandaş). Öyle işte şimdi de çıkacak, bugün yarım gün ve haftasonu izinli. Bakalım dönünce neler olacak.