• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açılmayı düşünüyorum, hata mı yaparım?

En son buluştuğumuzda bana bir şey söylemek istiyor musun diye sormayı düşündüm ama sonra cesaret edemedim. Böyle yapmayı deneyebilirim aslında ama nasıl bir ortam yaratmalıyım bilmiyorum şu an gergin olduğum için biraz uzak duruyorum
Neşeli kalabalık bi cafede pasta seversen sipariş verip önce mutluluğuna mutluluk kaynağı kendin için güzel şeyler konuşun mesela muhabbet baya ilerlerken hadi bismillah de soyleyiver yada kahvaltıya gidin sakın bi yerde tercih sizin :)

Neşeli kalabalık bi cafede pasta seversen sipariş verip önce mutluluğuna mutluluk kaynağı kendin için güzel şeyler konuşun mesela muhabbet baya ilerlerken hadi bismillah de soyleyiver yada kahvaltıya gidin sakın bi yerde tercih sizin :)

Teşekkür ederim kahvaltıya gidelim deyip duruyor bir mekan varmış, oraya gidelim deyip konuşmaya çalışabilirim :) Reddedilmekten yana bir çekincem yok bu konularda özgüvenim vardır şu belirsizlik durumu benim için daha zor

Ben de bu sorunun cevabını arıyorum.Benzer bir durumum var.Ben şöyle düşünüyorum senden hoşlaniyorum demek yerine "sence konuşmamiz gereken birşey yok mu?" gibi bir şekilde girecegim konuya.Buna benzer birşey yapabilirsin sen de.Muhabbetinizde varmış daha kolay olur.

Ben de bu sorunun cevabını arıyorum.Benzer bir durumum var.Ben şöyle düşünüyorum senden hoşlaniyorum demek yerine "sence konuşmamiz gereken birşey yok mu?" gibi bir şekilde girecegim konuya.Buna benzer birşey yapabilirsin sen de.Muhabbetinizde varmış daha kolay olur.

Evet muhabbetimiz var, çoğu zaman beraber vakit geçiriyoruz. Bu da mantıklı bir fikir, bunu da deneyebilirim. Böyle kaçamak sorarsam kaçamak cevap alır mıyım korkum da var :)

Evet muhabbetimiz var, çoğu zaman beraber vakit geçiriyoruz. Bu da mantıklı bir fikir, bunu da deneyebilirim. Böyle kaçamak sorarsam kaçamak cevap alır mıyım korkum da var :)
O da var :)Muhtemelen "hangi konuda ya da ne gibi"diye bir cevap verilir bu soruya.Böyle bir durumda ikimizle ilgili dersin sen de.:)

O nasıl duygularınıi açmaktan utandığını, sevdigini belli edemedigini sana işittirebiliyorsa, sen de lafı gelince "Cesur, kendine güvenen adamlara hayranım" gibi bir cümle kur. Anlasın.
Ondan sonra kararini verirsin:stop:

O nasıl duygularınıi açmaktan utandığını, sevdigini belli edemedigini sana işittirebiliyorsa, sen de lafı gelince "Cesur, kendine güvenen adamlara hayranım" gibi bir cümle kur. Anlasın.
Ondan sonra kararini verirsin:stop:

Ben yarın bu konuyu ofiste bir açayım da duyurayım ilk olarak bunu yapabilirim :)

Ben yarın bu konuyu ofiste bir açayım da duyurayım ilk olarak bunu yapabilirim :)
Yani.. Ben kadinla erkek arasinda karşılıklı bir elektrik olunca ve erkek beklenen hareketi yapmayinca sabırsızlanıp konuyu açmaya çalışan kadinlarin çok hevesli gözüktüğü için deger kaybettigini düşünüyorum. Istisna durumlar vardır tabi..

Yani.. Ben kadinla erkek arasinda karşılıklı bir elektrik olunca ve erkek beklenen hareketi yapmayinca sabırsızlanıp konuyu açmaya çalışan kadinlarin çok hevesli gözüktüğü için deger kaybettigini düşünüyorum. Istisna durumlar vardır tabi..

Ben böyle düşünmediğim için rahatım belki de, ben zaten çok değerliyim, değerimi kaybetmekle ilgili bir korku taşımıyorum. Reddedilmekle ilgili de bir korku taşımıyorum ama benimki heveslenmekten çok belirsizlikten nefret etmek :)

Normalde ben de böyle düşünürüm ama esas çocuk çok çekingen gibi, o yüzden esas kız açılmalı diyorum. Hani hevesli gibi değil de nükteli bi şekilde hislerini ifade edebilir, artık buna rağmen adım atamıyorsa oeh derim çocuğa

Ben böyle düşünmediğim için rahatım belki de, ben zaten çok değerliyim, değerimi kaybetmekle ilgili bir korku taşımıyorum. Reddedilmekle ilgili de bir korku taşımıyorum ama benimki heveslenmekten çok belirsizlikten nefret etmek :)
Anladım :) O zaman benim dedigimi bir de yarın bakalım. Sonra o dedigi buluşmaya git. Bir gece düşünsün az toparlar kendini belki. Erkekler çabuk gaza gelir. Yine açilmiyorsa gerisi sende

açılmadan önce tanış ben öyle yaptım :D hatta yarın nasıl yaptığımı anlatırım sana istersen :D

Duygularını daha başlangıçta ifade edemeyen biri sonra da edemez, hep sizin iteklemenizle olmaz ki bu, yorulursunuz. Siz de artık dışarda görüşmek istemiyorum deyin. Belki anlar. Koca adam şu zamana kadar hiç mi teklif etmemiş kimseye?

Back