- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Ben bi hevesle kumbara işine başlıyorum sonra anlamadığım bi şekilde kumbara çoktan açılmış harcanmış oluyo azar azar dahi almaya kalksam o kumbara işi tamamen bozuluyo bu işin sırrı nedir hiç açılmayan içi gözükmeyen bi kumbara mı yapmak lazım yoksa sadece iradeyle mi alakalı
Sen ne zaman açacaksın canım.İçi gözükmeyen, kapağı falan olmayan bir teneke kutu. İlk mesajlarda benimkinin fotoğrafı var
Sen ne zaman açacaksın canım.
Sadece kağıt attığın dimi. Süper ya baya çıkar o zaman... Ayy ne heyecanlı olur onu açması. .. Ben de 31 aralıkta açacağım inşallah14-15 ay oldu başlayalı. Bana kalsa 50 kere açmıştım. Eşim tam dolmadan açtırmıyor
Sadece kağıt attığın dimi. Süper ya baya çıkar o zaman... Ayy ne heyecanlı olur onu açması. .. Ben de 31 aralıkta açacağım inşallah
Kızlar benim kenarda 600 TL var. Sizce kumbaraya mı atayım altın mı alayım dolar mı karar veremiyorum.
Canim bence simdilik altin alma zarar edersin altin baya yuksek dolardan pek anlamam biraz kosede bekletsen altin dusunce altin alsan ben oyle yapicamKızlar benim kenarda 600 TL var. Sizce kumbaraya mı atayım altın mı alayım dolar mı karar veremiyorum.
Hatta biz elimizdeki altinlari bozdurup vadeliye yatirdik dusunce tekrar altin yapicazKızlar benim kenarda 600 TL var. Sizce kumbaraya mı atayım altın mı alayım dolar mı karar veremiyorum.
Bir tane ceyrek al gerisini kumbaraya at ben olsam oyle yapardim.Kızlar benim kenarda 600 TL var. Sizce kumbaraya mı atayım altın mı alayım dolar mı karar veremiyorum.
Kizlar bende birsey danisicam bebek hesaplari varmis bilgisi olan var mi nasil bir sey pek bisey bulamadim nette
Bu sene kararlıyım inşallah biriktirebilirim bakıyorum hemen önceki mesajlara teşekkür ederim :)İçi gözükmeyen, kapağı falan olmayan bir teneke kutu. İlk mesajlarda benimkinin fotoğrafı var
Nasil oluyo acaba aylik belli bir miktarmi yatiriliyo bes icin yoksa istedigim miktari yatirabilirmiyimbebek adına bes yapılabilir
Nasil oluyo acaba aylik belli bir miktarmi yatiriliyo bes icin yoksa istedigim miktari yatirabilirmiyim
Fisi duruyorsa degisim olur onemli degil etiketi.Bende bugün 125 lirayı hiç ettim geldimgerçi sadece 30 lirası hiç oldu. Tayt aldım çok beğenerek. Geldiğim gibi nasılsa bedenime uygun deyip kağıdını kopardım. Küçük geldi yaa. Aslında görümcemin kızına versem diyorum ama oda genç kız. Yanlış anlarmı ki acaba.
Googleye bebek icin bireysel emeklilik yazin cikar.Ben simdi sirf meraktam baktim minimum 150 tl 100 dolar yada 100 euro 10 sene yada 25 sene odeniyor.Nasil oluyo acaba aylik belli bir miktarmi yatiriliyo bes icin yoksa istedigim miktari yatirabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?