Acilmayan kumbara

Markette herseyin buyuk boyu mesela fairy tablet aldim tanesi 36 kurusa geliyodu kucuk paketlerde 50 kurus falandi.
Markette listeli aylik alisveris.
Faturalarda tasarruf nasil olur bilemiyorum isime gelmiyor
Ben sevmiyorum büyük boy işini ama alışmam lazım sanırım. Mesela deterjan 4 kg alıyorum kaba sığıyor ama 7 kilo alınca fazlası yer kaplıyor.. Ama bitsin de en büyüğünü sırtlanıp geleyim

Ona da zamanla alışırsın canım. Brn bile bazen anneme anneeeaa bak markette buyuk boy sıvı sabun şu kadarmış... Şurdan aldığımıza göre uyguna geliyo diyorum yok tınmıyo kadın brni

Aaaa 7 kilo candir benimde kabim 3 kiloluk temiz posete sarip arkasina sakliyorum hemen.Bende yagi kucuk alirim usengeclikten teneke agir geliyor.

Orda da para değer kaybediyor mu maralcım. Hoşgeldin bu arada.
Valla canım hayat pahalı ama değer olayı nasıl bilmem pek ben
ama mesela biz evlenirken esim bana 27 debn almisti altini 10 sene once, dusun simdiki halini
euro o zaman 2 yse simdi de 4
altin kazandirmis hemde kaç kat fazla
bide altin olursa kolay kolay bozdurmam euro olunca sicak para sinuçta harcarim diye korkuyorum gerçi onuda pek kolay kolay harcamam ama yinede altini bozdruma ihtimalim daha dusuk, bi kere 300 km yol gitmem lazim en yakin kucyumcuyaa hemde zararina bozar Tr gibi olmaz

Yok yapmazsiniz zatende burda parasi olanlara altina cevir dedik tl deger kaybediyor diye ama euro deger kaybetmiyor hangisi daha hizli yukseliyorsa o olsun euro ne oranda yukseliyor tl ye gore tam bilmiyorum.
Ama ben Turk akli altin yapardim
ben zaten yurt disindayim canim hiç bi fikrim yok
yani benim kumbarada kuçuk cent eurolar dolu once tumletmek lazim galiba :))

Yarısıyla altın al yarısı nakit dursun o zaman. Ya da yok mu oralarda altın hesabı falan öyle bankaya yatır.

Yarısıyla altın al yarısı nakit dursun o zaman. Ya da yok mu oralarda altın hesabı falan öyle bankaya yatır.
normal çocuklarin hesabi var oraya aktairyorum her ay belli miktar da bunlaruda mi onun yanina koysam
altin hesabi gibi bisey oldugunu sanmiyorum
zaten buranin altini Tr gibi deil deger olarak

aklimdan izine gelince birer buyjk aliyim koyyum diyordum bilmiyorum artik ne kadar ederse onlarin niyetine yani

Benim birde kendime özel kumbaram var onada atıyorum arada,dün saydım 70 tl var içinde,çocukların da var iki tane 1 de eşimle ortak var 4 tane 1 de sadaka için var 5 tane,bu ne ya

Maralımmmm naber ayy bir sarılayım sana kız 3 sene kumbara açılmazmı nasıl durdunuz okadar
ya ben açlaim diyorum esim istemiyor

simdi benim kuçuk iki yaisnda, onun kumbarasi sonradan eklendi
iyi hatirmiyorum buyuk oglanin dogum gunun kizla ona kumbara almistim iki sene olsa kuçugede almis olurdum ama onunkini sonradfan aldim yani nisanda uç olacak :)

bu senede izin var esime açip goturelim altin alalim dedim oyle ikna oldu :)
ama doldu agzina kadar 2 kg vardir ama bozukluk çok restoraniumiz var oradaki en kuçuk leri getiriyor esim bi oluyor her gun atiyor bi oluyor bir ay boyunca atmayi unutuyor :)

bhide arada dogum gununde falan amcasi para verdiginde attim bayram harçligi vs ama o çok deidlir kimsemiz yok zaten zirt pirt harçlik vercek :)

o tum paralarida çocuklarin elinden alamiyorum :) bakiyom kaybedecekler gel kumlbarana at diyorum oyle ikna oluyoalr :))))
yoksa onlarda harcanirdi :))

Olsun Can'ım yine iyi para çıkar kumbaralardan güle güle biriktirin,ne güzel bankaya yatırıyorsunuz çocuklar için biz hiç birşey yapmıyoruz

Benim oğlanın da kumbarası var verdiğimiz harçlıklardan biriktirir de ben arada tırtıklardım artık tırtıklamıcam. Eğer ellemeseydim 3000 i geçerdi şimdiye dun saymış 750 kalmış çok üzüldüm bundan sonra her ay ona da 100 atıp borcumu yavaş yavaş ödeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…