Gidip bakayım. Sağol kuzum.Benim topiğimde ilk sayfada var... Al buraya kopyala istersen hepsini
Ben sevmiyorum büyük boy işini ama alışmam lazım sanırım. Mesela deterjan 4 kg alıyorum kaba sığıyor ama 7 kilo alınca fazlası yer kaplıyor.. Ama bitsin de en büyüğünü sırtlanıp geleyimMarkette herseyin buyuk boyu mesela fairy tablet aldim tanesi 36 kurusa geliyodu kucuk paketlerde 50 kurus falandi.
Markette listeli aylik alisveris.
Faturalarda tasarruf nasil olur bilemiyorum isime gelmiyor
Dalga geciyorum onla ilk sayfadada tanittim onu bakHokus pokus yapıyordur oşaka Bi yana o fazla atabiliyordur
Ona da zamanla alışırsın canım. Brn bile bazen anneme anneeeaa bak markette buyuk boy sıvı sabun şu kadarmış... Şurdan aldığımıza göre uyguna geliyo diyorum yok tınmıyo kadın brniBen sevmiyorum büyük boy işini ama alışmam lazım sanırım. Mesela deterjan 4 kg alıyorum kaba sığıyor ama 7 kilo alınca fazlası yer kaplıyor.. Ama bitsin de en büyüğünü sırtlanıp geleyim
Aaaa 7 kilo candir benimde kabim 3 kiloluk temiz posete sarip arkasina sakliyorum hemen.Bende yagi kucuk alirim usengeclikten teneke agir geliyor.Ben sevmiyorum büyük boy işini ama alışmam lazım sanırım. Mesela deterjan 4 kg alıyorum kaba sığıyor ama 7 kilo alınca fazlası yer kaplıyor.. Ama bitsin de en büyüğünü sırtlanıp geleyim
Evet elektirik süpürgesi,nolduki anlamadımElektrik süpürgesi mi?
Valla canım hayat pahalı ama değer olayı nasıl bilmem pek benOrda da para değer kaybediyor mu maralcım. Hoşgeldin bu arada.
wc kagidi peçeteBaşka ne var kızlar büyük boy alınan
yağ, deterjan. Toplu alışveriş var bizim yarın. Büyük boy alayım bu ay
ben zaten yurt disindayim canim hiç bi fikrim yokYok yapmazsiniz zatende burda parasi olanlara altina cevir dedik tl deger kaybediyor diye ama euro deger kaybetmiyor hangisi daha hizli yukseliyorsa o olsun euro ne oranda yukseliyor tl ye gore tam bilmiyorum.
Ama ben Turk akli altin yapardim
ana sendemi burdaydin ay burasini çok svedim benEvet elektirik süpürgesi,nolduki anlamadım
Valla canım hayat pahalı ama değer olayı nasıl bilmem pek ben
ama mesela biz evlenirken esim bana 27 debn almisti altini 10 sene once, dusun simdiki halini
euro o zaman 2 yse simdi de 4
altin kazandirmis hemde kaç kat fazla
bide altin olursa kolay kolay bozdurmam euro olunca sicak para sinuçta harcarim diye korkuyorum gerçi onuda pek kolay kolay harcamam ama yinede altini bozdruma ihtimalim daha dusuk, bi kere 300 km yol gitmem lazim en yakin kucyumcuyaahemde zararina bozar Tr gibi olmaz
Maralımmmm naber ayy bir sarılayım sanaana sendemi burdaydin ay burasini çok svedim ben
çok sveindim ankayla seni gordugume
normal çocuklarin hesabi var oraya aktairyorum her ay belli miktar da bunlaruda mi onun yanina koysamYarısıyla altın al yarısı nakit dursun o zaman. Ya da yok mu oralarda altın hesabı falan öyle bankaya yatır.
ya ben açlaim diyorum esim istemiyorMaralımmmm naber ayy bir sarılayım sanakız 3 sene kumbara açılmazmı nasıl durdunuz okadar
Maşallah Allah bereket versinBenim birde kendime özel kumbaram var onada atıyorum arada,dün saydım 70 tl var içinde,çocukların da var iki tane 1 de eşimle ortak var 4 tane 1 de sadaka için var 5 tane,bu ne ya
Olsun Can'ım yine iyi para çıkar kumbaralardan güle güle biriktirin,ne güzel bankaya yatırıyorsunuz çocuklar için biz hiç birşey yapmıyoruzya ben açlaim diyorum esim istemiyor
simdi benim kuçuk iki yaisnda, onun kumbarasi sonradan eklendi
iyi hatirmiyorum buyuk oglanin dogum gunun kizla ona kumbara almistim iki sene olsa kuçugede almis olurdum ama onunkini sonradfan aldim yani nisanda uç olacak :)
bu senede izin var esime açip goturelim altin alalim dedim oyle ikna oldu :)
ama doldu agzina kadar 2 kg vardir ama bozukluk çok restoraniumiz var oradaki en kuçuk leri getiriyor esim bi oluyor her gun atiyor bi oluyor bir ay boyunca atmayi unutuyor :)
bhide arada dogum gununde falan amcasi para verdiginde attim bayram harçligi vs ama o çok deidlir kimsemiz yok zaten zirt pirt harçlik vercek :)
Benim oğlanın da kumbarası var verdiğimiz harçlıklardan biriktirir de ben arada tırtıklardım artık tırtıklamıcam. Eğer ellemeseydim 3000 i geçerdi şimdiye dun saymış 750 kalmış çok üzüldümya ben açlaim diyorum esim istemiyor
simdi benim kuçuk iki yaisnda, onun kumbarasi sonradan eklendi
iyi hatirmiyorum buyuk oglanin dogum gunun kizla ona kumbara almistim iki sene olsa kuçugede almis olurdum ama onunkini sonradfan aldim yani nisanda uç olacak :)
bu senede izin var esime açip goturelim altin alalim dedim oyle ikna oldu :)
ama doldu agzina kadar 2 kg vardir ama bozukluk çok restoraniumiz var oradaki en kuçuk leri getiriyor esim bi oluyor her gun atiyor bi oluyor bir ay boyunca atmayi unutuyor :)
bhide arada dogum gununde falan amcasi para verdiginde attim bayram harçligi vs ama o çok deidlir kimsemiz yok zaten zirt pirt harçlik vercek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?