Ben de tayt aldım netten bu gün inşallah benimki olur. Bir de epilator aldım iyice bozulmuştu. Markette de 50 harcadım toplam 280 gitti bu gün.PabucumunNicki süper olur o zaman. Çok beğenmiştim,değiştireyim hemen yarın
Bes yil once altinin grami 70 falandi hesap etFikir veren arkadaşlara teşekkür ederim. Gr altın almaya karar verdim. Alıp koyacağım kenara en az 5 yıl bozdurmam. 5 yıl sonra bundan düşük olmaz galiba.
Gr olarak değil de cumhuriyet altını alıyordum o zaman ben 552 den almıştım. Bu gün baktım 980 olmuş 2 ye katlamlş resmen. Bozdurduğuma pişman oldum. Hem de öylesine zevk için aldığım şeyler için bozdurdum..Bes yil once altinin grami 70 falandi hesap etimkansiz dusmesi.
Bozdurulanlari dusununce moralim bozuluyor iyiki evime gitti ama.Gr olarak değil de cumhuriyet altını alıyordum o zaman ben 552 den almıştım. Bu gün baktım 980 olmuş 2 ye katlamlş resmen. Bozdurduğuma pişman oldum. Hem de öylesine zevk için aldığım şeyler için bozdurdum..
Evet bizim düğünde takılanlarda öyle hiç uğruna gitti. Çocukların doğumunda takılanlar da... Hep boşa gitti. Sizin ev kendinizin mi. Ne güzel boşa gitmemiş o zaman sizin.2005 yilinda ceyrek 38 tlymis ceyrek
Bozdurulanlari dusununce moralim bozuluyor iyiki evime gitti ama.
Sukur kendimizin bosa gitmedi evet.Saglik olsun ama kotu olmus bankaya falan atsaydiniz keske ama dusunulmuyor iste her zaman bunlar.Evet bizim düğünde takılanlarda öyle hiç uğruna gitti. Çocukların doğumunda takılanlar da... Hep boşa gitti. Sizin ev kendinizin mi. Ne güzel boşa gitmemiş o zaman sizin.
Biz evlendiğimizde eşim öğrenciydi. Şimdi diyorum ne acelemiz vardıSukur kendimizin bosa gitmedi evet.Saglik olsun ama kotu olmus bankaya falan atsaydiniz keske ama dusunulmuyor iste her zaman bunlar.
Sizde ev varmi.
Baya acele etmissiniz sizdeBiz evlendiğimizde eşim öğrenciydi. Şimdi diyorum ne acelemiz vardıo zamanlar gitti hep. Birazı da sonra eşim askere gidince gitti.
Maalesef kiradayız biz. Zor ev almamız maalesef tek maaşla.
Cok tesekkur ederim mayisda dogumum var bu hafta gidip detayli bilgi alicam bankalardanGoogleye bebek icin bireysel emeklilik yazin cikar.Ben simdi sirf meraktam baktim minimum 150 tl 100 dolar yada 100 euro 10 sene yada 25 sene odeniyor.
Bilmiyorum ki piyango falan oynamıyoruz.Baya acele etmissiniz sizde
Belli olmaz kismet bu isler bir yerlerden para falan gelir alirsiniz insallah.
Bak tasarruf soyluyorum hepsiburadadan bez aliyor herkes cok ucuza geliyormus hemde tasima derdin yok.Gecmis olsun benimde dusmelerim meshurdurDün kıza bez almayı unutmuşum markete gittim yine. Giderken düştüm buzda bacağım fena acıyor.
Gitmişken oğlana da bez aldım. 2 paket bez 1 kilo ceviz 70 TL tuttu yuh dedim yaa. Kalan 30 un 20 sini kağıt kumbarama. 5 ini bozuk kumbarama attım. 5 ini de eşime verdim poğaça alsın diye
Arada bir loto falan yapin cocuklarin sansina belli olmaz bu isler.Bilmiyorum ki piyango falan oynamıyoruz.
Bi tek arsa aldık bu sene. Belki orası kentsel dönüşüme girince yarım daire verirler. O zamana kadar biraz biriktirirsek olabilir.
Yani Nasrettin hoca gibi ipe koyunlar takılacak da yun bırakacak o yünleri satıp ev alacağız
Saglikla kucagina al insallah adi ne olacak merak ederim benCok tesekkur ederim mayisda dogumum var bu hafta gidip detayli bilgi alicam bankalardan
Valla yaa çok iyi olur aslında. Aklıma gelseydi dun sipariş vermiştim ordan yanına bez de atardım... Teşekkür ederim hala acıyor yaaBak tasarruf soyluyorum hepsiburadadan bez aliyor herkes cok ucuza geliyormus hemde tasima derdin yok.Gecmis olsun benimde dusmelerim meshurdur
Kesinlikle tavsiye ederim biz de hep ordan alırdık. Hem ucuz hem kapına geliyor:)Valla yaa çok iyi olur aslında. Aklıma gelseydi dun sipariş vermiştim ordan yanına bez de atardım... Teşekkür ederim hala acıyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?