Acilmayan kumbara

Bes yil once altinin grami 70 falandi hesap et imkansiz dusmesi.
Gr olarak değil de cumhuriyet altını alıyordum o zaman ben 552 den almıştım. Bu gün baktım 980 olmuş 2 ye katlamlş resmen. Bozdurduğuma pişman oldum. Hem de öylesine zevk için aldığım şeyler için bozdurdum..

2005 yilinda ceyrek 38 tlymis ceyrek
Bozdurulanlari dusununce moralim bozuluyor iyiki evime gitti ama.

Evet bizim düğünde takılanlarda öyle hiç uğruna gitti. Çocukların doğumunda takılanlar da... Hep boşa gitti. Sizin ev kendinizin mi. Ne güzel boşa gitmemiş o zaman sizin.
Sukur kendimizin bosa gitmedi evet.Saglik olsun ama kotu olmus bankaya falan atsaydiniz keske ama dusunulmuyor iste her zaman bunlar.
Sizde ev varmi.

Sukur kendimizin bosa gitmedi evet.Saglik olsun ama kotu olmus bankaya falan atsaydiniz keske ama dusunulmuyor iste her zaman bunlar.
Sizde ev varmi.
Biz evlendiğimizde eşim öğrenciydi. Şimdi diyorum ne acelemiz vardı o zamanlar gitti hep. Birazı da sonra eşim askere gidince gitti.
Maalesef kiradayız biz. Zor ev almamız maalesef tek maaşla.

TAkipteyim ama bana niye bildirim gelmiyor hiç yahu :/ neyse bugün de 4,24 € attım. benim meblağlar küçük ama tl ye vurunca çarpı 4 olacak :)))

Biz evlendiğimizde eşim öğrenciydi. Şimdi diyorum ne acelemiz vardı o zamanlar gitti hep. Birazı da sonra eşim askere gidince gitti.
Maalesef kiradayız biz. Zor ev almamız maalesef tek maaşla.
Baya acele etmissiniz sizde
Belli olmaz kismet bu isler bir yerlerden para falan gelir alirsiniz insallah.

Baya acele etmissiniz sizde
Belli olmaz kismet bu isler bir yerlerden para falan gelir alirsiniz insallah.
Bilmiyorum ki piyango falan oynamıyoruz.
Bi tek arsa aldık bu sene. Belki orası kentsel dönüşüme girince yarım daire verirler. O zamana kadar biraz biriktirirsek olabilir.
Yani Nasrettin hoca gibi ipe koyunlar takılacak da yun bırakacak o yünleri satıp ev alacağız

Dün kıza bez almayı unutmuşum markete gittim yine. Giderken düştüm buzda bacağım fena acıyor.
Gitmişken oğlana da bez aldım. 2 paket bez 1 kilo ceviz 70 TL tuttu yuh dedim yaa. Kalan 30 un 20 sini kağıt kumbarama. 5 ini bozuk kumbarama attım. 5 ini de eşime verdim poğaça alsın diye

Bak tasarruf soyluyorum hepsiburadadan bez aliyor herkes cok ucuza geliyormus hemde tasima derdin yok.Gecmis olsun benimde dusmelerim meshurdur

Arada bir loto falan yapin cocuklarin sansina belli olmaz bu isler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…