O durumda eşindeki kağıt paraya karşılık ver bozuklarını, hem paralarını tümletmiş olursun :)Bende varim :) aslinda bi kac sefer denedim ama her seferinde esim ekmekdi suydu bozuk para olunca kolayina gidip ordan alip kullandi bende biraktim sonra hevesim kirildi once bunu cozmem lazim cunku esim dayanamiyo nasilsa bozuk para var butunu niye bOzduralim diyo :))
Mantikli hic aklima gelmemisti :))O durumda eşindeki kağıt paraya karşılık ver bozuklarını, hem paralarını tümletmiş olursun :)
Benim klasik yöntemim, bi süre sonra eş kişisi zarara uğradığı için kumbaraya dadanmaktan vazgeçiyorMantikli hic aklima gelmemisti :))
Dogru diyosun 3 aliyosa 5le butunlerim bi sure sonra vazgecerBenim klasik yöntemim, bi süre sonra eş kişisi zarara uğradığı için kumbaraya dadanmaktan vazgeçiyor
Nasıl yıkayacaksın onu.. Ben de baktım baktım bıraktım paracıklarım kirlenecek diye.Kizlar ben yag tenekesini kumbara yapicam evde bitmis var bi tane :)
Lavoba acicilar var ya onlar super temizliyo aklima o geldi suyu kaynatip dokcem icine ben bi deniyim sende ona gore dene :)Nasıl yıkayacaksın onu.. Ben de baktım baktım bıraktım paracıklarım kirlenecek diye.
Resimler yok sanırımKızlar bunlar benim kumbaralarım
Dolarlı olan teneke açılmayan cinsten çok ağır taşıyamıyorum
Bebek maması kutusunu bugün yaptım ağzını koli bandıyla bantladım
İçine de 40 lira attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?