Baya abartmışız dimi hepsine birikirse köşeyi döneriz heralde :)Maşallah Allah bereket versin
Bende çok yaptım Anka ben ödeyememde sen inşallah ödersinBenim oğlanın da kumbarası var verdiğimiz harçlıklardan biriktirir de ben arada tırtıklardım artık tırtıklamıcam. Eğer ellemeseydim 3000 i geçerdi şimdiye dun saymış 750 kalmış çok üzüldümbundan sonra her ay ona da 100 atıp borcumu yavaş yavaş ödeyeceğim
bizimki açilmiyor canim bildigin bir teneke kutu açtinmi at çope :)Benim oğlanın da kumbarası var verdiğimiz harçlıklardan biriktirir de ben arada tırtıklardım artık tırtıklamıcam. Eğer ellemeseydim 3000 i geçerdi şimdiye dun saymış 750 kalmış çok üzüldümbundan sonra her ay ona da 100 atıp borcumu yavaş yavaş ödeyeceğim
aslinda benimki az canim devlet çocuk için para veriyor daha fazlasini hakediyolar ama eksik hiç bitmiyor inan uç çocuk olunca anca bu kadar olabiliyorOlsun Can'ım yine iyi para çıkar kumbaralardan güle güle biriktirin,ne güzel bankaya yatırıyorsunuz çocuklar için biz hiç birşey yapmıyoruz
Bankalarda altin hesabi varmi oyle birsey yapabilirsin once butunlet tabi :)ben zaten yurt disindayim canim hiç bi fikrim yok
yani benim kumbarada kuçuk cent eurolar dolu once tumletmek lazim galiba :))
Wc kagidiBaşka ne var kızlar büyük boy alınan
yağ, deterjan. Toplu alışveriş var bizim yarın. Büyük boy alayım bu ay
bu altin hesabi nasil bisey altinmi koyyoruzBankalarda altin hesabi varmi oyle birsey yapabilirsin once butunlet tabi :)
Altin yok ortada mesela 500 tl yatirdin kac gram karsiligi varsa onun uzerinden islem yapiliyor altin artinca artiyor falan tam detayini bilmiyorum internet sitelerinden bak istiyorsan Turk bankasinda hesabiniz varsa internet bankaciligindan yapabilirsin.bu altin hesabi nasil bisey altinmi koyyoruz
mesela su an hesapkari var ayda belli bi miktar aktariyorum otomatik o olmuyor demi
var turk hesabimizAltin yok ortada mesela 500 tl yatirdin kac gram karsiligi varsa onun uzerinden islem yapiliyor altin artinca artiyor falan tam detayini bilmiyorum internet sitelerinden bak istiyorsan Turk bankasinda hesabiniz varsa internet bankaciligindan yapabilirsin.
Bencede hem bankada asla bozulmaz cok dusuyo diyelim altin hemen paraya cevirirsin ki dusmez asla.var turk hesabimiz
o zaman ben bu parayi goturup altin hesabi açtirayim tr de
hemiii :)))
tuttum bu fikri esime bahsedeyim buradaki hesaplarindakikeriyle birlesince biseyler olur herhalde birikim olarak , birikdikçede ekleyebilirim demiBencede hem bankada asla bozulmaz cok dusuyo diyelim altin hemen paraya cevirirsin ki dusmez asla.
Tabi ekleniyor hatta otomatik talimat verip her ay normal paranizdan altinada gecirebilirsiniz diye biliyorum eurodan altin almak karli olur sizin icintuttum bu fikri esime bahsedeyim buradaki hesaplarindakikeriyle birlesince biseyler olur herhalde birikim olarak , birikdikçede ekleyebilirim demi
çok tesekkurler
Bizde de eşim doldurup geliyor yok kireç çozucu yok musluk parlatıcı yok yağ çozucu derken dolaplar ağzına kadar dolu. Ben de highgenic mi ne var ya bimde onu seviyorum camlara.
Yok bizimki indirim değil mucize yazısını görünce alıyor. Sanki mucize yazınca kendi temizlicek deterjanAyy...o eşten bendede var bi tane. Yeterki üzerinde indirim yazsın. artık ses çıkarmıyorum artık ama. Geçen fişi gösterdi 100 tutmuşken 49 ödemiş aldıklarına. Sesimi kestim bende daha bişey demiyorum
bende eşimden bozukları alıyorum hergün yoksa kendim çıkamıyorum alışverişe falan ki bozuk olsun bendeKızlarrrr neredesiniz.. Markete gittim 50 TL den sadece 35 kuruş kaldı. Bu gun 35 kuruş attım kumbarama. Akşam eşim gelince bozukları varsa onları da alırım
Aminnnn rabbim herkese nasip etsin. Biz de kiradayız maalesef.merhabalar,ben de kumbarada biriktirmeyi sevenlerdenim.birikmişim vardı 700 tl kadar bugün gidip dolar euro gr altın aldım ortaya karışıkkumbaramda 7.5 tl kaldı onunla birikime devam.Bu arada farkettim ki 2 gr altın almıştım adam birini 2 birini 1 gr vermiş bana gidip vereyim hemen.elime fazla para geçmiyor kızım doğunca işi bıraktım 2 yaşında bir kızım ve 1 aylık bir oğlum var.2 ay önce ev taşıdık 10 bin kadar masraf oldu.elimizde pek birşey kalmadı.insanın kenarda her zaman parası olması gerekiyor.aldığımız maaşın yarısı kira.hayat zor.Rabbim herkese kendi evini nasip etsin biz biriktirelimde belki bigün kısmet olur bizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?