Acilmayan kumbara

Ben bi hevesle kumbara işine başlıyorum sonra anlamadığım bi şekilde kumbara çoktan açılmış harcanmış oluyo azar azar dahi almaya kalksam o kumbara işi tamamen bozuluyo bu işin sırrı nedir hiç açılmayan içi gözükmeyen bi kumbara mı yapmak lazım yoksa sadece iradeyle mi alakalı

İçi gözükmeyen, kapağı falan olmayan bir teneke kutu. İlk mesajlarda benimkinin fotoğrafı var

Kızlar benim kenarda 600 TL var. Sizce kumbaraya mı atayım altın mı alayım dolar mı karar veremiyorum.

Bende bugün 125 lirayı hiç ettim geldim:( gerçi sadece 30 lirası hiç oldu. Tayt aldım çok beğenerek. Geldiğim gibi nasılsa bedenime uygun deyip kağıdını kopardım. Küçük geldi yaa. Aslında görümcemin kızına versem diyorum ama oda genç kız. Yanlış anlarmı ki acaba.

Bende bugün 125 lirayı hiç ettim geldim:KK43: gerçi sadece 30 lirası hiç oldu. Tayt aldım çok beğenerek. Geldiğim gibi nasılsa bedenime uygun deyip kağıdını kopardım. Küçük geldi yaa. Aslında görümcemin kızına versem diyorum ama oda genç kız. Yanlış anlarmı ki acaba.
Fisi duruyorsa degisim olur onemli degil etiketi.

Back
X