bebeğinkileri ordan alayım bundan sonra bakalım. Elektronik aletleri ordan alıyorum hepKesinlikle tavsiye ederim biz de hep ordan alırdık. Hem ucuz hem kapına geliyor:)
Amin ins :) hala bir adi yok desemSaglikla kucagina al insallah adi ne olacak merak ederim ben
Aras at kılı demek biliyorsun dimi.Amin ins :) hala bir adi yok desemartun aras dusunuyoruz ama muallakta net degil :)
Bunu ben de düşünüyorum. Ama ben gittim açılmayan teneke kutulardan aldım içine de ne var ne yok attımYa bişey dicem
Kağıt para kumbarası yapanlar.
Ben yeni başladım da, acaba her ay sonu kumbarayı açıp çıkan parayla altın mı alsam? Ne dersiniz? Aylık mı biriktirsem yoksa daha uzun mu?
Aa ben netten degil bi kitaptan bakmistim ozgur ruhlu diye okumustum anlamini.sen soyleyince nettende baktim simdi at kiliymis iyi ki soyledin az daha at kili koyacaktik aklimiza yatmis gibiydi cunkuAras at kılı demek biliyorsun dimi.
Bunu ben de düşünüyorum. Ama ben gittim açılmayan teneke kutulardan aldım içine de ne var ne yok attımbaşta sene sonuna kadar açmayacaktım ama şimdi altın alasım var bilmiyorum yaa.
Tabi altın mantıklı ama şu anda çok yüksek geliyor banaBenim şimdi bozuk kumbaram ayrı olduğu için açılmaz teneke kutu onun için sorun yok açmıcam
Ama kağıt para bana durdukça batıyor.
Şimdi 1000 liraya 1 tam altın alabiliyorsun. Yazın 1 tam altın almak istesen 1000 liradan fazla vercen
Ya banada dua et sormasam cocugun hayati kararicaktiAa ben netten degil bi kitaptan bakmistim ozgur ruhlu diye okumustum anlamini.sen soyleyince nettende baktim simdi at kiliymis iyi ki soyledin az daha at kili koyacaktik aklimiza yatmis gibiydi cunkuay dua edicem sana cok tsk ederim :)
Yine iyice araştır ama özgür ruhlu olarak duymadım hiç. Benim eltimin oğlunun adı Aras. O zaman bakmıştık . O yine de koydu ama.Aa ben netten degil bi kitaptan bakmistim ozgur ruhlu diye okumustum anlamini.sen soyleyince nettende baktim simdi at kiliymis iyi ki soyledin az daha at kili koyacaktik aklimiza yatmis gibiydi cunkuay dua edicem sana cok tsk ederim :)
Tabi altın mantıklı ama şu anda çok yüksek geliyor bana
Bı süre biriktirip altının durumuna göre alınabilir
Tabi ki kârlı altın almak ama ben kendi adıma cesaret edemiyorum altın almayaYanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama altın hiç düşmüyor ki, sadece kısa süre içinde az bişey düşebiliyor. Geçen sene bugün kaç paraydı şimdi kaç para? Her türlü kar altın almak
Ne kadar biriktigine bagli 500 tl olunca altin al 15 gundemi yaparsin 3 aydami yaparsin o parayi bilemem.Ya bişey dicem
Kağıt para kumbarası yapanlar.
Ben yeni başladım da, acaba her ay sonu kumbarayı açıp çıkan parayla altın mı alsam? Ne dersiniz? Aylık mı biriktirsem yoksa daha uzun mu?
Ayy aynen bi gulmek geldiYa banada dua et sormasam cocugun hayati kararicakti
Nasilda kendime pay cikardim yakinda kumbaralarada ortak olurum ben burda
Kumbarama dokunma diyosun yaniAyy aynen bi gulmek geldiiyi ki sormussun valla. Megersem ne buyuk kotuluk yapiyomusum :) bu konuda pay cikarabilirsin sonuna kadar hakkin
Çalışmayınca birikim yapılır mı ki hanımlar hepiniz çalışıyo musunuz
Başka çare yok dimi kısayolu artıkKocadan tırtıklıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?