Acilmayan kumbara

Ya bişey dicem
Kağıt para kumbarası yapanlar.

Ben yeni başladım da, acaba her ay sonu kumbarayı açıp çıkan parayla altın mı alsam? Ne dersiniz? Aylık mı biriktirsem yoksa daha uzun mu?
Bunu ben de düşünüyorum. Ama ben gittim açılmayan teneke kutulardan aldım içine de ne var ne yok attım başta sene sonuna kadar açmayacaktım ama şimdi altın alasım var bilmiyorum yaa.

Aras at kılı demek biliyorsun dimi.
Aa ben netten degil bi kitaptan bakmistim ozgur ruhlu diye okumustum anlamini.sen soyleyince nettende baktim simdi at kiliymis iyi ki soyledin az daha at kili koyacaktik aklimiza yatmis gibiydi cunku ay dua edicem sana cok tsk ederim :)

Bunu ben de düşünüyorum. Ama ben gittim açılmayan teneke kutulardan aldım içine de ne var ne yok attım başta sene sonuna kadar açmayacaktım ama şimdi altın alasım var bilmiyorum yaa.

Benim şimdi bozuk kumbaram ayrı olduğu için açılmaz teneke kutu onun için sorun yok açmıcam

Ama kağıt para bana durdukça batıyor.

Şimdi 1000 liraya 1 tam altın alabiliyorsun. Yazın 1 tam altın almak istesen 1000 liradan fazla vercen

Tabi altın mantıklı ama şu anda çok yüksek geliyor bana
Bı süre biriktirip altının durumuna göre alınabilir

Aa ben netten degil bi kitaptan bakmistim ozgur ruhlu diye okumustum anlamini.sen soyleyince nettende baktim simdi at kiliymis iyi ki soyledin az daha at kili koyacaktik aklimiza yatmis gibiydi cunku ay dua edicem sana cok tsk ederim :)
Ya banada dua et sormasam cocugun hayati kararicakti
Nasilda kendime pay cikardim yakinda kumbaralarada ortak olurum ben burda

Yine iyice araştır ama özgür ruhlu olarak duymadım hiç. Benim eltimin oğlunun adı Aras. O zaman bakmıştık . O yine de koydu ama.

Tabi altın mantıklı ama şu anda çok yüksek geliyor bana
Bı süre biriktirip altının durumuna göre alınabilir

Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama altın hiç düşmüyor ki, sadece kısa süre içinde az bişey düşebiliyor. Geçen sene bugün kaç paraydı şimdi kaç para? Her türlü kar altın almak

Tabi ki kârlı altın almak ama ben kendi adıma cesaret edemiyorum altın almaya
Zaten alacak kadar olmadı kumbaramda henüz 25 tlm var:))
Ama dediğiniz gibi De yaz olmadan almak da iyi tabi
Benim arkadaşım her ay 1000 tllik bileziklerden alıyor Birikim için

Ya bişey dicem
Kağıt para kumbarası yapanlar.

Ben yeni başladım da, acaba her ay sonu kumbarayı açıp çıkan parayla altın mı alsam? Ne dersiniz? Aylık mı biriktirsem yoksa daha uzun mu?
Ne kadar biriktigine bagli 500 tl olunca altin al 15 gundemi yaparsin 3 aydami yaparsin o parayi bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…