Acilmayan kumbara

Ben de deli gibi kumbaraya bozukluk atıyorum. Dolmuş 2 lira 75 kuruş. Her gün dolmuşa 5 lira verip kalan bozukluğu kumbaraya atıyorum. Eşim de her gün 3-4 lira atıyor. Epey de doldu, ağırlaştı. Açmamak için kendimi zor tutuyorum.
Açınca da ne yapsak bilmiyoruz.

Bence butunletip kağıt para kumbarasi yapıp oraya atın öyle de biriksin

uzun vade biriktirmeyi düşünüyorsan, kura falan takılmadan altın alabilirsin. şu an şahsi kumbaram yok, varken ben öyle yapıyordum. kumbaradakileri fiziki altın alarak değerlendiriyordum, sarı kızların motive edici bir etkisi oluyor

Bence butunletip kağıt para kumbarasi yapıp oraya atın öyle de biriksin

Türk lirası olarak mı öyle diyorsun? Ben de altın mı yapsam diye aklımdan geçiriyorum da. İnşallah bozmak zorunda kalmayız ama niyetimiz 2 sene sonra ev alırken bozmak, 2 sene ellememek

Türk lirası olarak mı öyle diyorsun? Ben de altın mı yapsam diye aklımdan geçiriyorum da. İnşallah bozmak zorunda kalmayız ama niyetimiz 2 sene sonra ev alırken bozmak, 2 sene ellememek
O zaman altın daha mantikli galiba malum düşmüyo altın hep çıkıyo ama dolar hakkında pek bilgim yok

Acma sakin. Dolsun tamamen para atamicak kadar
Ne kadar ciktigina bakip karar verirsiniz napcaginiza canim bence

Altin yapabilcek kadar param olmadi

Benim de, hep eksik kalıyor altın alamaya...

Ben de uc beş dolar euro derken ay içerisinde bayağı birikiyor: )

Yine de niyetim ek hesap borcumu bitirip düzenli altın alımına başlamak. Benim de hedef 4 yıl borcu kalan konut kredisini 3 yada 2,5 yılda bitirmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…