Acilmayan kumbara

Gunaydın, tahmın edebılıyorum ne kadar zorlandıgınızı, bazen yataktan kalmadıgım anlar oluyor
Evet canım çok tutulma yaşıyorum. Sabah bi uyanıyorum ters dönmüş kaplumbağa gibi debelenip duruyorum kalkana kadar.
Rabbim şifa versin. Fizik tedavinin faydası oluyor diyorlar. Bi deneyeceğim yazın ameliyattan önce.

Çok geçmiş olsun canım. Benim belimde de kireçlenme var ben fizik tedaviye gittim biraz faydası oldu. Ama iş yapınca yorulunca o gün bittim demektir. Sende git fizik tedaviye faydası olur.

Hepimize şafi ismiyle şifa nasip etsin inş.

Ben de cumartesi pazar gunlerini temizlik yapıp, hafta ıcı de uc gun yatmaktansa haftada bir bayan geliyor, sağolsun tertemiz yapıyor. Alıştık da birbirimize.

Çok geçmiş olsun canım. Benim belimde de kireçlenme var ben fizik tedaviye gittim biraz faydası oldu. Ama iş yapınca yorulunca o gün bittim demektir. Sende git fizik tedaviye faydası olur.

Fizik tedavi için de , bir kez yaptırınca vücud sürekli istiyor diyorlar

Hepimize şafi ismiyle şifa nasip etsin inş.

Ben de cumartesi pazar gunlerini temizlik yapıp, hafta ıcı de uc gun yatmaktansa haftada bir bayan geliyor, sağolsun tertemiz yapıyor. Alıştık da birbirimize.

Ben de temizlik yapınca artık pert oluyorum
Düzenli almayı ben de istiyorum
Onun parasını bir türlü ayarlayamıyorum

150*4= 600 çok oluyor

Ben şubat ayında biriktiremedim. elimde 2 çeyrek parası vardı. En yakın kuyumcu avmde. Çeyrek almaya gittim harcadım döndüm.

12 Şubat'tan beri kumbaram var ve içine attığım her miktarı yazıyorum, bugün Şubat kapanışını da yaptım 16 günde 75 TL birikmiş, insanlık için küçük olsa da benim tarihim için çok büyük adım. Kendimi sıksam çok daha iyi biriktiririm ama bu ay CNR Kitap Fuarı vardı ilk günden gittim :)

Bugün de elime biraz para geçti yarın gidip bir kısmıyla 20 Dolar alacağım, ayın 15'ine ne kadar arttırırsam da elimde kalanla yine dolar almayı düşünüyorum.

Bol birikimli ve bereketli gelecekler dilerim.

İyi geceler.

Ben de temizlik yapınca artık pert oluyorum
Düzenli almayı ben de istiyorum
Onun parasını bir türlü ayarlayamıyorum

150*4= 600 çok oluyor

Günaydın, evet cok gercekten, ben günlük 70 lira veriyorum, bazen de 80 oluyor(iş çok olunca). Yıllardır geliyor, içim çok rahat o yönden...

Bugün 10 liram var,acaba dolar alsam mı? Çok sevdim bu durumu : )

Günaydın, evet cok gercekten, ben günlük 70 lira veriyorum, bazen de 80 oluyor(iş çok olunca). Yıllardır geliyor, içim çok rahat o yönden...

Bugün 10 liram var,acaba dolar alsam mı? Çok sevdim bu durumu : )
Çok uygunmuş ya neresi orası... Burda da 150 den aşağı gelmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…