Evet canım çok tutulma yaşıyorum. Sabah bi uyanıyorum ters dönmüş kaplumbağa gibi debelenip duruyorum kalkana kadar.Gunaydın, tahmın edebılıyorum ne kadar zorlandıgınızı, bazen yataktan kalmadıgım anlar oluyor
Çok geçmiş olsun canım. Benim belimde de kireçlenme var ben fizik tedaviye gittim biraz faydası oldu. Ama iş yapınca yorulunca o gün bittim demektir. Sende git fizik tedaviye faydası olur.Evet canım çok tutulma yaşıyorum. Sabah bi uyanıyorum ters dönmüş kaplumbağa gibi debelenip duruyorum kalkana kadar.
Rabbim şifa versin. Fizik tedavinin faydası oluyor diyorlar. Bi deneyeceğim yazın ameliyattan önce.
Evet canım çok tutulma yaşıyorum. Sabah bi uyanıyorum ters dönmüş kaplumbağa gibi debelenip duruyorum kalkana kadar.
Rabbim şifa versin. Fizik tedavinin faydası oluyor diyorlar. Bi deneyeceğim yazın ameliyattan önce.
Maşallah allah bereketini artırsın.Bu arada bugün 30 tl vardı, yine dayanamadım dolar aldım: )
Adım adım bence iyi gidiyorum, kumaraya atsaydım şimdiye kadar harcamıştım o paraları. Bu ay 188 dolar yapmışım
Günaydın,
Çok teşekkürler 3 tane var. Ameliyat dedi kaç doktor ama korkuyorum..
Çok geçmiş olsun canım. Benim belimde de kireçlenme var ben fizik tedaviye gittim biraz faydası oldu. Ama iş yapınca yorulunca o gün bittim demektir. Sende git fizik tedaviye faydası olur.
Hepimize şafi ismiyle şifa nasip etsin inş.
Ben de cumartesi pazar gunlerini temizlik yapıp, hafta ıcı de uc gun yatmaktansa haftada bir bayan geliyor, sağolsun tertemiz yapıyor. Alıştık da birbirimize.
Olabilir ben öyle bir şey duymadım. Ama gerçekten hastanede yapılan fizik tedavi daha farklı, benim fizik tedavi özelliği olan masaj aletim var zaman zaman yapsamda hastanedeki gibi olmuyor.Fizik tedavi için de , bir kez yaptırınca vücud sürekli istiyor diyorlar
Ameliyat da çözüm olmuyor ki yineliyor
Fizik tedavi için de , bir kez yaptırınca vücud sürekli istiyor diyorlar
Allah yardımcımız olsun, acil şifalar diliyorum.Fıtıklarla yaşamaya devam o zaman. Zaten kendi aralarında çoğalıyorlar gittiği yere kadar
Ben de temizlik yapınca artık pert oluyorum
Düzenli almayı ben de istiyorum
Onun parasını bir türlü ayarlayamıyorum
150*4= 600 çok oluyor
Çok uygunmuş ya neresi orası... Burda da 150 den aşağı gelmiyorlar.Günaydın, evet cok gercekten, ben günlük 70 lira veriyorum, bazen de 80 oluyor(iş çok olunca). Yıllardır geliyor, içim çok rahat o yönden...
Bugün 10 liram var,acaba dolar alsam mı? Çok sevdim bu durumu : )
Çok uygunmuş ya neresi orası... Burda da 150 den aşağı gelmiyorlar.
Bi de istanbul... Çok iyi valla...İstanbul dayız biz.
Fıtıklarla yaşamaya devam o zaman. Zaten kendi aralarında çoğalıyorlar gittiği yere kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?