Acilmayan kumbara

tabi eşinizden alsaydınız daha iyi olurdu olsun koyarsınız yerine
Şoka ben de gideceğim şimdi. Ariel sıvı deterjan alacağım.
45 tl gitti benim

Valla dengelerim diye düşünüyorum bozuk para kumbarama evdekilerde atıyorum o yüzden ona sürekli para giriyo kardeşim bugün 7 tl atti babam sürekli atıyo 1 kiloluk kavanoz kısa zaman da doldurur organizasyon parami cikartirim ordan

bende kalan 4 tl yi attım kumbaraya.akşam eşmin cebinde de olur umarım

selam kızlar hayırlı haftalar bol bereketli herşeyden once sağlıklı.. gelelim finans durumuna malesef haftasonu gereksiz harcamalarla gecti kıyafet canta vs. almamak için bence gezmemek lazım gezip gorunce dayanamıyorum bu haftayı az masrafla kapatmayı düşünüyorum inşallah.ben birikimi maaş alınca yapıyorum o yuzden kumbaraya cok fazla atamıyorum yani ayın sonunu elimdeki parayla getirebilirsem ne mutlu bana :)

ben aylık yol paramı ( 120 tl ) , sigara paramı ayırıyorum ( 160 tl ), biraz da harçlık , bu aralar alışveriş yapmıyorum kendime , biraz kendimi sıkmam gerek . kumbaraya da maaşımı alınca atıyorum , harçlığımdan kalanı ya da dayım denk gelince işe bırakıp alıyor o gün ki yol paramı :) geçen ay işi çok düştü benim işyerine yakın 60 tl yakın yol parası vermedim kumbarama attım :)

bizimde haftasonu harcamalı geçti.kızıma ikeadan yatak falan aldık 600 civarı tuttu.ama ihtiyaçtı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…