BENDE 2 DOLAR ALDIM BUGÜNdün 8 tl daha kumbaraya girdi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BENDE 2 DOLAR ALDIM BUGÜNdün 8 tl daha kumbaraya girdi![]()
2 dolar kaç tl ediyo kiBENDE 2 DOLAR ALDIM BUGÜN![]()
VALLA BENIM BIRIKIM COOOK UZUN VADEDE OLDUGU İÇİN İLLA DEĞER KAZANIR HERHALDE2 dolar kaç tl ediyo kiallah bereket versin canım bende mi dolar yapsam acaba ne zaman değer kazanmaya başlar ki
Bence butunletip kağıt para kumbarasi yapıp oraya atın öyle de biriksinBen de deli gibi kumbaraya bozukluk atıyorum. Dolmuş 2 lira 75 kuruş. Her gün dolmuşa 5 lira verip kalan bozukluğu kumbaraya atıyorum. Eşim de her gün 3-4 lira atıyor. Epey de doldu, ağırlaştı. Açmamak için kendimi zor tutuyorum.
Açınca da ne yapsak bilmiyoruz.
Ben yaza kadar biriktirebilcem malesef düğün için biriktiriyorum hepsi gidicekVALLA BENIM BIRIKIM COOOK UZUN VADEDE OLDUGU İÇİN İLLA DEĞER KAZANIR HERHALDEBU ARADA 2 DOLAR 7 LIRA 25 KRŞ
![]()
uzun vade biriktirmeyi düşünüyorsan, kura falan takılmadan altın alabilirsin. şu an şahsi kumbaram yok, varken ben öyle yapıyordum. kumbaradakileri fiziki altın alarak değerlendiriyordum, sarı kızların motive edici bir etkisi oluyorBen de deli gibi kumbaraya bozukluk atıyorum. Dolmuş 2 lira 75 kuruş. Her gün dolmuşa 5 lira verip kalan bozukluğu kumbaraya atıyorum. Eşim de her gün 3-4 lira atıyor. Epey de doldu, ağırlaştı. Açmamak için kendimi zor tutuyorum.
Bence butunletip kağıt para kumbarasi yapıp oraya atın öyle de biriksin
O zaman altın daha mantikli galiba malum düşmüyo altın hep çıkıyo ama dolar hakkında pek bilgim yokTürk lirası olarak mı öyle diyorsun? Ben de altın mı yapsam diye aklımdan geçiriyorum da. İnşallah bozmak zorunda kalmayız ama niyetimiz 2 sene sonra ev alırken bozmak, 2 sene ellememek
O zaman altın daha mantikli galiba malum düşmüyo altın hep çıkıyo ama dolar hakkında pek bilgim yok
Bende gram yapiyorum her ay 1 tane biriktigi kadar artık. Yaptikca yapasi geliyo insanınAltın candır ya. Euro ve dolara bi türlü alışamadım
Acma sakin. Dolsun tamamen para atamicak kadarBen de deli gibi kumbaraya bozukluk atıyorum. Dolmuş 2 lira 75 kuruş. Her gün dolmuşa 5 lira verip kalan bozukluğu kumbaraya atıyorum. Eşim de her gün 3-4 lira atıyor. Epey de doldu, ağırlaştı. Açmamak için kendimi zor tutuyorum.
Altin yapabilcek kadar param olmadiAltın candır ya. Euro ve dolara bi türlü alışamadım
Bence senin hedef kutsalBen yaza kadar biriktirebilcem malesef düğün için biriktiriyorum hepsi gidicek
Bnm hedef çok büyük canımBence senin hedef kutsalbizde hedeef yok bile
![]()
İnşallah canım kenarda dursunBen de çıkıp alamadım bir türlü. 2 çeyrek alacağım biri ocak biri şubat için. Bundan sonra da her ay mutlaka alacağım. Yani inşallah
Evet ilerde çocukların eğitimine falan ihtiyacımız olur belki. Çok harcadık şimdiye kadar boşuna. Çok israf ettik.İnşallah canım kenarda dursun
Aynen öyle harca harca bi faydası olduğu yok bari birikim olsunEvet ilerde çocukların eğitimine falan ihtiyacımız olur belki. Çok harcadık şimdiye kadar boşuna. Çok israf ettik.
Altin yapabilcek kadar param olmadi![]()