Benim 8. Gün hafif kolumu kaldırıyorum ama yemeği falan annem yediriyor zorlanıyorum ve bu kadar zor olduğunu bilseydim 10 kere daha düşünürdümyani ölüm gibi bişeydi ama kimse ölmedi Allahıma şükür. Ben net 3 hafta tükendim, 15. gün hala kolumu kaldıramıodum, arkadaşım yıkadı saçımı hiç unutmuyorum
Benim 8. Gün hafif kolumu kaldırıyorum ama yemeği falan annem yediriyor zorlanıyorum ve bu kadar zor olduğunu bilseydim 10 kere daha düşünürdüm
Umarım bende çok mutlu olurumaynısını dedim ilk yaptırğım günler, o kdr pişman oldum ki ama 1 ay geçti dedim neden daha önce yaptırmamışım. sabret biraz 1-2 ay geçince çook mutlu olacaksın
Canım ben hala göğüslerimi tam hissedemiyorum böyle hissiz uyuşuk gibi normal mi buİnşallah ya uyuyabilmeyi o kadar çok özledim ki
ne kadar oldu senin şimdi yaptıralıCanım ben hala göğüslerimi tam hissedemiyorum böyle hissiz uyuşuk gibi normal mi bu
15. Gün bugünne kadar oldu senin şimdi yaptıralı
daha cok erken amaaaa15. Gün bugün
AA süper o zaman korktum bende bir sıkıntı mı var acaba diyedaha cok erken amaaaabi 15 gün daha gecsin düzelcek
yok yok merak etme tatlim benim.moralini bozma gayet normal daha cok yeniAA süper o zaman korktum bende bir sıkıntı mı var acaba diye
Çok sağol kuzum süper moral verdinyok yok merak etme tatlim benim.moralini bozma gayet normal daha cok yenihele sen 1 ay dolsun yumusamaya baslasin bi gör memisleri süper olcaklar
Canım nasıl oldunu uzun sürede forma girmiyordum.Benim 8. Gün hafif kolumu kaldırıyorum ama yemeği falan annem yediriyor zorlanıyorum ve bu kadar zor olduğunu bilseydim 10 kere daha düşünürdüm
Daha iyiym canım teşekkür ederim ama hala hissizlik var ve sert yarın doktor randevum var masaj göstericekmiş bakalım nasıl yapıcamCanım nasıl oldunu uzun sürede forma girmiyordum.
Benim masaja başlayalı 2 hafta oldu ama bu sefer batma başladı asistanına sordum normal dedi canım bana ama endişeleniyorum. Masaj yaptıkca sağ memem bu arada baya baya yumuşadılar ama mesajla.Daha iyiym canım teşekkür ederim ama hala hissizlik var ve sert yarın doktor randevum var masaj göstericekmiş bakalım nasıl yapıcam
ya bana masaj yaptirmiyo doktorum sadece dikiş hattina bastırarak günde 3 sefer 5 dk vazelinle o kadar.gereksiz buluyormuş kas altı olduğu için.doktorlar ikiye ayrilmis bu masaj konusunda.nasil yapiyosunuz siz masajiBenim masaja başlayalı 2 hafta oldu ama bu sefer batma başladı asistanına sordum normal dedi canım bana ama endişeleniyorum. Masaj yaptıkca sağ memem bu arada baya baya yumuşadılar ama mesajla.
Öyle çok bastırmalı bir masaj vermedi doktorum. İki göğsümü yanlardan hafif hafif 100 kere içeriye itekleme hareketi, bir de üstünden 10 kere bastırma hareketi verdi hafifce bastırıyorum sadece. Ama şu 5 gündür sağ göğsüm çok batıyor. Sol kendi memem gibi ama sağya bana masaj yaptirmiyo doktorum sadece dikiş hattina bastırarak günde 3 sefer 5 dk vazelinle o kadar.gereksiz buluyormuş kas altı olduğu için.doktorlar ikiye ayrilmis bu masaj konusunda.nasil yapiyosunuz siz masaji
benimde sağ malesefÖyle çok bastırmalı bir masaj vermedi doktorum. İki göğsümü yanlardan hafif hafif 100 kere içeriye itekleme hareketi, bir de üstünden 10 kere bastırma hareketi verdi hafifce bastırıyorum sadece. Ama şu 5 gündür sağ göğsüm çok batıyor. Sol kendi memem gibi ama sağ
Bir daha olmak istemiyorum. size ne kadar takılmıştı.benimde sağ malesefsol kendi memem gibi ama sağ hala inmedi 2.5 ay olcak nerdeyse artık umudum kalmadı inmeyecek mecburen 2. operasyonu yapacaklar
350 cc yuksek profil.benim sag meme ucu hala asagi bakiyo inmedigi icin yumusamaya basladilar sol muhtesem duruyo ama sağ inat etti.2 aydir bandaj kullaniyorum hicbi işe yaramadi.carsamba randevum var 6 ayin dolmasini beklemiycem 3 ay bitsin asağı ceksinler 2. operasyonla asabımı bozmaya basladi cünki.allahtan agri sizi kalmadiBir daha olmak istemiyorum. size ne kadar takılmıştı.