ACILL MEME BÜYÜTME AMELIYATI OLANLAR BI BAKABILIRMI ACIL

350 cc yuksek profil.benim sag meme ucu hala asagi bakiyo inmedigi icin yumusamaya basladilar sol muhtesem duruyo ama sağ inat etti.2 aydir bandaj kullaniyorum hicbi işe yaramadi.carsamba randevum var 6 ayin dolmasini beklemiycem 3 ay bitsin asağı ceksinler 2. operasyonla asabımı bozmaya basladi cünki.allahtan agri sizi kalmadi
Benimde hafif daha yukarıda duruyor ve daha küçük dikkatli bakılması lazım fark edilmesi için. Ben o kadar uzun süre bekledim ki tabi ki dikkatli bakıyorum 😂 .6 ay geçsin dolgu yapalım yağ ile dedi. Aman bende onu çok istemiyorum

Benimde hafif daha yukarıda duruyor ve daha küçük dikkatli bakılması lazım fark edilmesi için. Ben o kadar uzun süre bekledim ki tabi ki dikkatli bakıyorum 😂 .6 ay geçsin dolgu yapalım yağ ile dedi. Aman bende onu çok istemiyorum
yağ eriyo ya bende boşluğu doldurmak için düşünüyodum 3 parmak bi bosluk var.vazgectim boyle kalsın değmez sütyenle birlestiriyorum zaten.valla zor işler bunlar zor

yağ eriyo ya bende boşluğu doldurmak için düşünüyodum 3 parmak bi bosluk var.vazgectim boyle kalsın değmez sütyenle birlestiriyorum zaten.valla zor işler bunlar zor
Benim de bir buçuk parmak filan var aman benimkiler sütyenle de birleşmez o kadar yumuşamadılar daha

Ayy kızlar beni çok korkuttunuz şuanda ikinci operasyon ihtimali falan da mı var benimde sağ göğsüm indi ama hala sert sol biraz daha büyük ve sert
var malesef benim sag inmiyo iste 😂 korkulacak bisey degil o ya 15 dk lik bi operasyon lokal anesteziyle yapiliyo zaten

Ayy kızlar beni çok korkuttunuz şuanda ikinci operasyon ihtimali falan da mı var benimde sağ göğsüm indi ama hala sert sol biraz daha büyük ve sert
Benimde biri öyleydi zamanla düzeleceğini söylüyor doktorum 6 aya kadar bekleyeceğim bakalım. Çok aşıklarla bakmak lazım anlamak için benimkini umarım o da düzelir zamanla

Herkese merhaba Fuat Yüksel ameliyat olan ark varmı ? Varsa memnuniyet dereceleri öğrenebilirmiyim. Arkadaşlar ben İst dışında olduğum İçin ıraya giymem zor doktorum yaptığı ameliyat görmem için doktor beyde resim göndermiyorum dedi hasta mahremiyet açısından o yüzden buradaki ameliyat olan ark yardımcı olabilirmi lütfen

Hiç sorma canım başımıza neler geldi 😔 gelinliğimi seçtim dikilmeye başlandı fakat düğün ertelendi maalesef hem psikoloji olarak hemde bedenen çok kötüyüm 🙄

Hiç sorma canım başımıza neler geldi 😔 gelinliğimi seçtim dikilmeye başlandı fakat düğün ertelendi maalesef hem psikoloji olarak hemde bedenen çok kötüyüm 🙄
Yaa ne zamandı düğün ne zamana ertelendi? Hiç canını sıkma ben evleneceğim tarihte 1 yıl 11 aylık nişanlı olcam bende uzun süre bekledim. Vardır bir hayır . Gelinlik diktirdiğin yerle konuşsan bir süre bekleseler olmaz mı

Geçen hafta ertelendi haziran 4dü düğün olsun nasip değilmiş dedik gelinlik için de dikilicek artık bende beklicek mecbur allahtan kilo alabilen ya da verebilen insan değilim 8 senedir 52 kiloyum öyle evin bir köşesinde beklicek 😂

Kızlar merhaba bugün katıldım aranıza.9 gün önce meme estetiği ameliyatı oldum 300cc mentor takıldı.ameyattan çıktığım andan itibaren sağ göğsüm agrıyor dedim doktor normal dedi ikş gün önce bandajlarım açıldı ben herşey yolunda sanarken doktor ödemin var deyip eliyle sıkıp sıkıp sıvı boşalttı göğsümden bugünde gittm yine aynı şeyı yaptı ve 1 dıkış attı korkuyorum panık oldum ama doktorum gülüo gayet normal sakın ol dıyo benim gibi olan varmı işe başlayamadım 1 hafta daha rapor aldım

X