- 26 Ekim 2019
- 500
- 340
- 29
Kesinlikle öyle, çok güzel olacaklar hep öyle düşünSen yazdıkça evet ya bu ben dedim çünkü yıllardır çift sütyenli geziyorum ve bunu malesef kimse bilmiyorAma kararlıyım bundan sonra kendime güvenim daha çok gelicek eminim bu kararı vermemdeki ilk sebepte kına gecesinde giyeceğim kaftanın göğüs dekoltesi olmasıydı ameliyattan sonra inşallah rahatlıkla giyebileceğim sana da çok teşekkür ederim beni rahatlattın gerçekten şuanki göğüs ölçün ne oldu bu arada kaç beden sütyen giyiyorsun
İnşallah , hangi doktorda randevun vardıYaa harika umarım bende istediğim sonuca ulaşırım ❤
Mrb kas altı mı kas üstümü ameliyatınız ve rica etsem foto atarmisinizMerhaba Arkadaslar Meme Büyütme Ameliyati Oldum Ben 4 Gün Önce Meme Altı 450 cc oldu.. Bugün Memenin Ustlerinde Kizarma Olduğunu Farkettim bide Memenin Ortasi Sararmis.. Acikcasi Biraz korktum Normalmi Bu Acaba?
Mrb geçmiş olsun boyunuz kilonuz kaç bende 400 450 cc istiyorum yuvarlak protez düşünüyorum acaba çok mu abartılı olurMerhaba Arkadaslar Meme Büyütme Ameliyati Oldum Ben 4 Gün Önce Meme Altı 450 cc oldu.. Bugün Memenin Ustlerinde Kizarma Olduğunu Farkettim bide Memenin Ortasi Sararmis.. Acikcasi Biraz korktum Normalmi Bu Acaba?
Merhaba diren her doktor koymuyor.mesela bana koymadı doktorum.Ama koyanlar 2 3 gun sonra cikariyorlarmis sanirim.Kızlar bir sorum olucak kas altı ameliyattan kaç gün sonra direnleriniz çıktı acaba?
Merhaba bende 2 ay sonra ameliyat olucam inşallah, 450 cc. Cok merak ediyorum, görüntüsü nasıl. Kızlar bakabilecegim resim gösterebilirmisiniz banaBana 6 ay once 450 cc takildi bu bile gozume küçük geliyor.. size nasıl buyuk geliyor anlamadim.
Siz kas altı mı oldunuz kaç güne toparladınız kendinizi benim 6. Günüm hala tek başıma kalkamıyorum yataktan malesefMerhaba diren her doktor koymuyor.mesela bana koymadı doktorum.Ama koyanlar 2 3 gun sonra cikariyorlarmis sanirim.
evet kas altı oldu.valla ben 1 ayda anca kendimi toparladim.ve hala iyilesiyorum.cok zor gecti ama gectiSiz kas altı mı oldunuz kaç güne toparladınız kendinizi benim 6. Günüm hala tek başıma kalkamıyorum yataktan malesef
Hadi ya 1 ay demek bende burda yazılanları okuyorum 1 haftaya dışarı çıktım vs diyorlar kendimden şüphe ettim acaba bende mi sıkıntı var da iyileşmiyorum diye korkmuştum teşekkür ederimevet kas altı oldu.valla ben 1 ayda anca kendimi toparladim.ve hala iyilesiyorum.cok zor gecti ama gecti
bende çiktım 1 haftadan sonra ama kendi kendime yatıp kalkmak ne mümkün.baskı ağrı sızı berbattı.10 gunden fazla oturarak uyudum benHadi ya 1 ay demek bende burda yazılanları okuyorum 1 haftaya dışarı çıktım vs diyorlar kendimden şüphe ettim acaba bende mi sıkıntı var da iyileşmiyorum diye korkmuştum teşekkür ederim
Dışarı çıkmayı cesaret edemem sanırım robot gibi yürüyorum çünkübende çiktım 1 haftadan sonra ama kendi kendime yatıp kalkmak ne mümkün.baskı ağrı sızı berbattı.10 gunden fazla oturarak uyudum benocagin 6 sinda 2 ay olacak daha yeni yeni yan yatmaya basladim.korkmayin her bunye ayni olmuyor malesef.zatıfsanız cildiniz sıkıysa bide benim gibi sporla ugrasiyorsaniz iyilesme süresi biraz uzuyor ve kas alti oldugu icin ağrılı oluyor malesef
zayıfsanız gayet normal bu agri sizi malesef.bende 51 kiloydum 169 boyDışarı çıkmayı cesaret edemem sanırım robot gibi yürüyorum çünküben sporla uğraşmıyorum ama doktor çok zayıfsın dedi ve kansızmışım 3 gün hastanede yatırdı o yüzden ertesi gün çıkartmadı beni
Ben daha açıp bakamadım bile ağrılardan cuma günü dikişlerim alıncak o zaman bakıcam inşallah bende aşk yaşarımzayıfsanız gayet normal bu agri sizi malesef.bende 51 kiloydum 169 boybide fitness yapiyorum kas oranim fazla yag oranim az olunca tam bir eziyete dönüstü ama emin olun hepsine değiyor simdi ask yaşıyorum memelerimle
Şimdiden söyleyeyim ilk 1 ay hiçbiseye benzemiyorlar sakın moralini bozma..Doktorun açtığı cebe yerlesmeleri ve yumusamari 1 ayı buluyor.Benim sağ meme hala yukarda duruyo mesela.Sakın korkma öyle şekilsiz kalmıyolar tamammiBen daha açıp bakamadım bile ağrılardan cuma günü dikişlerim alıncak o zaman bakıcam inşallah bende aşk yaşarım
Geçmiş olsun canım. Ameliyat oldun sanırım hoş geldinBen daha açıp bakamadım bile ağrılardan cuma günü dikişlerim alıncak o zaman bakıcam inşallah bende aşk yaşarım
HAhahaha yaaa öyle miŞimdiden söyleyeyim ilk 1 ay hiçbiseye benzemiyorlar sakın moralini bozma..Doktorun açtığı cebe yerlesmeleri ve yumusamari 1 ayı buluyor.Benim sağ meme hala yukarda duruyo mesela.Sakın korkma öyle şekilsiz kalmıyolar tamammi
Çok teşekkür ederim canım şimdilik çok zor geçiyor ama umarım geçerGeçmiş olsun canım. Ameliyat oldun sanırım hoş geldin ☺ Çabucak iyileşirsin inşallah
valla benimde haziranin 21 indeHAhahaha yaaa öyle mi6 ay sonra düğünüm var o zamana kadar düzelsin yeter