- 26 Ekim 2019
- 500
- 340
- 29
Geçer geçer benim 43. Günüm bugün yumuşadılar biraz daha . Sonra hiç hatırlamıycaksın bu günleri Kaç cc takıldı canım. Boy kilon nasıldı bir deÇok teşekkür ederim canım şimdilik çok zor geçiyor ama umarım geçer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçer geçer benim 43. Günüm bugün yumuşadılar biraz daha . Sonra hiç hatırlamıycaksın bu günleri Kaç cc takıldı canım. Boy kilon nasıldı bir deÇok teşekkür ederim canım şimdilik çok zor geçiyor ama umarım geçer
Benim ağrılarda yavaş ilerdiğine göre kesin şekil almaları da yavaş olur haziran bizim ayımız inşallahvalla benimde haziranin 21 inde düzelir o zamana kadar insallah benim biraz yavaş ilerliyor malesef ama sabretmekten baska care yok 6 aya bomba gibi olcaklar insallah
Kas altı 325 cc takıldı canım göğüs kafesim darmış o kadar sığabilmiş 1.70 boy 50 kilo bende zaten çok büyük istememiştim vücuduma uygun olsun istemiştim SANA kaç cc takıldı canımGeçer geçer benim 43. Günüm bugün yumuşadılar biraz daha . Sonra hiç hatırlamıycaksın bu günleri ❤ Kaç cc takıldı canım. Boy kilon nasıldı bir de
295 cc takıldı bana da, 159 boy 50 kiloyum Benimde öyle çok doğal oldular, Ki öyle istemiştim.Geçtiğimiz haftasonu ilk defa gelinlik denedim o kadar güzel bir duygu ki anlatamamKas altı 325 cc takıldı canım göğüs kafesim darmış o kadar sığabilmiş 1.70 boy 50 kilo bende zaten çok büyük istememiştim vücuduma uygun olsun istemiştim ❤ SANA kaç cc takıldı canım
Darısı başıma inşallah canım senin kas altı mıydı kaç günde yataktan tek başına kalkabildin295 cc takıldı bana da, 159 boy 50 kiloyum ☺ Benimde öyle çok doğal oldular, Ki öyle istemiştim.Geçtiğimiz haftasonu ilk defa gelinlik denedim o kadar güzel bir duygu ki anlatamam ❤
. İnşallah canım. Kas altı evet. 10 Günde kendim kalkmıştım ama zorlanmıştım.Darısı başıma inşallah canım senin kas altı mıydı kaç günde yataktan tek başına kalkabildin
hadi insallah yarın randevum var bakalım doktorcum ne diyecek.geç olsun güç olmasın diyeliiimmkBenim ağrılarda yavaş ilerdiğine göre kesin şekil almaları da yavaş olur haziran bizim ayımız inşallah
Evet geç olsun güç olmasınhadi insallah yarın randevum var bakalım doktorcum ne diyecek.geç olsun güç olmasın diyeliiimmk
Canım 3 yastıkla yatıyordum. Sonra ikiye düştü şimdi normal yatıyorum. Üç hafta sonra yan yatmaya başladım. Bir hafta önce kendimi yüz üstü yatarken buldum. Sabret canım İnan geçecek güzel düşünBEN geçen hafta bugün ameliyat oldum kalkamıyorum ya peki uyurken nasıl yatıyordun çift yastık mı 3-4 yastık mı
İnşallah ya uyuyabilmeyi o kadar çok özledim kiCanım 3 yastıkla yatıyordum. Sonra ikiye düştü şimdi normal yatıyorum. Üç hafta sonra yan yatmaya başladım. Bir hafta önce kendimi yüz üstü yatarken buldum. Sabret canım İnan geçecek güzel düşün
Bende öyleydim, sürekli uyanmalar 3 saat en fazla uyanmalar . Ödemlerim gitsin bir an önce toparlayayım diye gündüzleri hep yürüdüm evin içinde, hareket halinde olmaya çalıştım. Gündüz uyursam gece hiç uyumamıyordum çünkü. Hem hareket de bereket vardır canım. Ödemlerin de böylece kolay gider. Gecede daha az bölünerek uyursunİnşallah ya uyuyabilmeyi o kadar çok özledim ki
Ödem sadece göğsün de mi oldu yoksa başka yerlerinde de oldu mu canımBende öyleydim, sürekli uyanmalar 3 saat en fazla uyanmalar . Ödemlerim gitsin bir an önce toparlayayım diye gündüzleri hep yürüdüm evin içinde, hareket halinde olmaya çalıştım. Gündüz uyursam gece hiç uyumamıyordum çünkü. Hem hareket de bereket vardır canım. Ödemlerin de böylece kolay gider. Gecede daha az bölünerek uyursun ❤❤☀☀
. Karnımda ve vücudumun yan kısımlarında oldu canım. Hani elimizi belimize koyarız ya o kısımlar çok fena şişti. Korkmuştum ilk başta hatta.Ödem sadece göğsün de mi oldu yoksa başka yerlerinde de oldu mu canım
Bende maşallah diyim hiç ödem yok ama göğsümde vardır mutlaka onu bilmiyorum. Karnımda ve vücudumun yan kısımlarında oldu canım. Hani elimizi belimize koyarız ya o kısımlar çok fena şişti. Korkmuştum ilk başta hatta.
Maşallah . Evet göğüste oluyor ama o da iniyor doğallaşmaya , yumuşamaya başladılar benimBende maşallah diyim hiç ödem yok ama göğsümde vardır mutlaka onu bilmiyorum
Darısı başıma inşallahMaşallah . Evet göğüste oluyor ama o da iniyor doğallaşmaya , yumuşamaya başladılar benim
Benimde kas altı 325 koyuldu ilk 1 hafta nasıl geçti benim ölüm gibi geçiyor450 çok değil mi yaa bnm 325 o kdr zor yer buldu ki kendine kası altında, öldüm
Benimde kas altı 325 koyuldu ilk 1 hafta nasıl geçti benim ölüm gibi geçiyor