ACILL MEME BÜYÜTME AMELIYATI OLANLAR BI BAKABILIRMI ACIL

valla benimde haziranin 21 inde 😁😁😁 düzelir o zamana kadar insallah benim biraz yavaş ilerliyor malesef ama sabretmekten baska care yok 💕 6 aya bomba gibi olcaklar insallah
Benim ağrılarda yavaş ilerdiğine göre kesin şekil almaları da yavaş olur haziran bizim ayımız inşallah 😂😂

Geçer geçer benim 43. Günüm bugün yumuşadılar biraz daha . Sonra hiç hatırlamıycaksın bu günleri 🎈🎈🤗❤ Kaç cc takıldı canım. Boy kilon nasıldı bir de
Kas altı 325 cc takıldı canım göğüs kafesim darmış o kadar sığabilmiş 1.70 boy 50 kilo bende zaten çok büyük istememiştim vücuduma uygun olsun istemiştim 😊❤️ SANA kaç cc takıldı canım

Kas altı 325 cc takıldı canım göğüs kafesim darmış o kadar sığabilmiş 1.70 boy 50 kilo bende zaten çok büyük istememiştim vücuduma uygun olsun istemiştim 😊❤ SANA kaç cc takıldı canım
295 cc takıldı bana da, 159 boy 50 kiloyum ☺️ Benimde öyle çok doğal oldular, Ki öyle istemiştim.Geçtiğimiz haftasonu ilk defa gelinlik denedim o kadar güzel bir duygu ki anlatamam 🤗🤗🤗❤️

295 cc takıldı bana da, 159 boy 50 kiloyum ☺ Benimde öyle çok doğal oldular, Ki öyle istemiştim.Geçtiğimiz haftasonu ilk defa gelinlik denedim o kadar güzel bir duygu ki anlatamam 🤗🤗🤗
Darısı başıma inşallah canım senin kas altı mıydı kaç günde yataktan tek başına kalkabildin

BEN geçen hafta bugün ameliyat oldum kalkamıyorum ya peki uyurken nasıl yatıyordun çift yastık mı 3-4 yastık mı

BEN geçen hafta bugün ameliyat oldum kalkamıyorum ya peki uyurken nasıl yatıyordun çift yastık mı 3-4 yastık mı
Canım 3 yastıkla yatıyordum. Sonra ikiye düştü şimdi normal yatıyorum. Üç hafta sonra yan yatmaya başladım. Bir hafta önce kendimi yüz üstü yatarken buldum. Sabret canım İnan geçecek güzel düşün🌼🤗

İnşallah ya uyuyabilmeyi o kadar çok özledim ki 🥰
Bende öyleydim, sürekli uyanmalar 3 saat en fazla uyanmalar 🙄🙄🙄. Ödemlerim gitsin bir an önce toparlayayım diye gündüzleri hep yürüdüm evin içinde, hareket halinde olmaya çalıştım. Gündüz uyursam gece hiç uyumamıyordum çünkü. Hem hareket de bereket vardır canım. Ödemlerin de böylece kolay gider. Gecede daha az bölünerek uyursun 🤗🤗❤️❤️☀️☀️

Bende öyleydim, sürekli uyanmalar 3 saat en fazla uyanmalar 🙄🙄🙄. Ödemlerim gitsin bir an önce toparlayayım diye gündüzleri hep yürüdüm evin içinde, hareket halinde olmaya çalıştım. Gündüz uyursam gece hiç uyumamıyordum çünkü. Hem hareket de bereket vardır canım. Ödemlerin de böylece kolay gider. Gecede daha az bölünerek uyursun 🤗🤗❤❤☀☀
Ödem sadece göğsün de mi oldu yoksa başka yerlerinde de oldu mu canım

X