ACILL MEME BÜYÜTME AMELIYATI OLANLAR BI BAKABILIRMI ACIL

Bugün kontrolüm vardı hediye normal dedi Doktorum ama ben kollarımı hareket ettiremiyorum havaya kaldıramıyorum sanki protez kenarlardan koltuk altıma doğru yerleşmiş gibi elime de geliyor zaten. Doktor alan geniş olduğu için oralara da yerleşti dedi. Bir de çok aşağı inmesini bekleme ben biraz da göğüs üstünü doldurdum dedi. Ayrıca bu gerginlik ve ödem beni öldürecek hiç göğsüm olmadığı için içimde balon var gibi hissediyorum. Aynaya bakınca da çok garipsiyorum kocaman kocaman duruyorlar 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Merhaba bende bi hafta önce ameliyat oldum 325 cc yuvarlak protez konuldu kas altı banada şuan çok büyük geliyor siz ne durumdasınız ödemler geçince küçülme oldu mu nolur cevap verin bende çok mutusuzum şuan çok büyük geliyor

Merhaba bende bi hafta önce ameliyat oldum 325 cc yuvarlak protez konuldu kas altı banada şuan çok büyük geliyor siz ne durumdasınız ödemler geçince küçülme oldu mu nolur cevap verin bende çok mutusuzum şuan çok büyük geliyor
Panik yok inecek .1 hafta cok erken.1 aya kendini toparlar merak etmeyin öyle füze gibi kalmayacaklar.sevgiler