- 26 Ekim 2019
- 500
- 340
- 29
Benimde hafif daha yukarıda duruyor ve daha küçük dikkatli bakılması lazım fark edilmesi için. Ben o kadar uzun süre bekledim ki tabi ki dikkatli bakıyorum350 cc yuksek profil.benim sag meme ucu hala asagi bakiyo inmedigi icin yumusamaya basladilar sol muhtesem duruyo ama sağ inat etti.2 aydir bandaj kullaniyorum hicbi işe yaramadi.carsamba randevum var 6 ayin dolmasini beklemiycem 3 ay bitsin asağı ceksinler 2. operasyonla asabımı bozmaya basladi cünki.allahtan agri sizi kalmadi
yağ eriyo ya bende boşluğu doldurmak için düşünüyodum 3 parmak bi bosluk var.vazgectim boyle kalsın değmez sütyenle birlestiriyorum zaten.valla zor işler bunlar zorBenimde hafif daha yukarıda duruyor ve daha küçük dikkatli bakılması lazım fark edilmesi için. Ben o kadar uzun süre bekledim ki tabi ki dikkatli bakıyorum.6 ay geçsin dolgu yapalım yağ ile dedi. Aman bende onu çok istemiyorum
Benim de bir buçuk parmak filan var aman benimkiler sütyenle de birleşmez o kadar yumuşamadılar dahayağ eriyo ya bende boşluğu doldurmak için düşünüyodum 3 parmak bi bosluk var.vazgectim boyle kalsın değmez sütyenle birlestiriyorum zaten.valla zor işler bunlar zor
amaaann birlesmesinler varsın bosverBenim de bir buçuk parmak filan var aman benimkiler sütyenle de birleşmez o kadar yumuşamadılar daha
Ayy kızlar beni çok korkuttunuz şuanda ikinci operasyon ihtimali falan da mı var benimde sağ göğsüm indi ama hala sert sol biraz daha büyük ve sertamaaann birlesmesinler varsın bosverböylede guzel hic takmiyorum valla
var malesef benim sag inmiyo isteAyy kızlar beni çok korkuttunuz şuanda ikinci operasyon ihtimali falan da mı var benimde sağ göğsüm indi ama hala sert sol biraz daha büyük ve sert
olmaz insallah canim benimİnşallah öyle bir durum olmaz bende ya
İnşallah gerek kalmaz canım bir an önce toparlarsınvar malesef benim sag inmiyo istekorkulacak bisey degil o ya 15 dk lik bi operasyon lokal anesteziyle yapiliyo zaten
Benimde biri öyleydi zamanla düzeleceğini söylüyor doktorum 6 aya kadar bekleyeceğim bakalım. Çok aşıklarla bakmak lazım anlamak için benimkini umarım o da düzelir zamanlaAyy kızlar beni çok korkuttunuz şuanda ikinci operasyon ihtimali falan da mı var benimde sağ göğsüm indi ama hala sert sol biraz daha büyük ve sert
insallah canım benim çok kafaya takmıyorum çünki böyle bile muhtesem görünüyorlar inince cok daha guzel olcakİnşallah gerek kalmaz canım bir an önce toparlarsın
İnşallah canım. Arada yazalım buraya derdimizden anlayan birileri olması çok iyi geliyorinsallah canım benim çok kafaya takmıyorum çünki böyle bile muhtesem görünüyorlar inince cok daha guzel olcak
Çok normal benim iki ay bitti daha tam yımuşak değiller bile. Arada yazalım buraya canım aynı durumda olanlarla böyle konuşmak iyi geliyor. Gelinlik seçimini ne zaman yapacaksınSenin ne kadar oldu benim 25 gün falan oldu sert olması normal mi acaba
Yaa ne zamandı düğün ne zamana ertelendi? Hiç canını sıkma ben evleneceğim tarihte 1 yıl 11 aylık nişanlı olcam bende uzun süre bekledim. Vardır bir hayır . Gelinlik diktirdiğin yerle konuşsan bir süre bekleseler olmaz mıHiç sorma canım başımıza neler geldigelinliğimi seçtim dikilmeye başlandı fakat düğün ertelendi maalesef hem psikoloji olarak hemde bedenen çok kötüyüm