ACILL MEME BÜYÜTME AMELIYATI OLANLAR BI BAKABILIRMI ACIL

memeyi sıkıp su çıkartmak, dikiş patlatmak ve gülmek? Allah aşkına bunların hangisi normal geliyor kulağa? Çok üzüldüm sizin adınıza. Bende 3 gün boyunca diren kalmıştı pis kanı akıtması İçin. Çok da faydalı bir durummuş. Sonradan öğrendim iyi ki yapmış. Ama size yapılan işlem ve doları sıvı akıtması son derece akıl dışı. Lütfen bunun nedenini öğrenin ve başka bir doktora da danışın. Hoş değil ve korkutucu.

Keşke banada diren kullansaydı bilmiorum deliricem ve benım panık yaptığımı bıraz rahat olmamı sölüo nasıl olayım

O zaman çok iyi aklından çıkmış olur düğün telaşında aceleye gelmez. Ben ilk defa denedim çok farklı bir duygu

bu anlattiklarinin neresi normalmiş hicbiri normal değil bence siz baska bi doktordan görüş alın birde gülmek ne demekmiş pes dogrusu

Cevap yazmıştım ama neden yayınlanmamış anlayamadım. Benim batma hissim olduğu zaman bile hemen doktorumu arıyorum sakinleştiriyor. Ayrıca sürekli bir sızıntı akıntı sıvı var mı diye soruyor. Başka bir doktora daha görünseniz iyi olacağını düşünüyorum.

dimiiii ne sacma bi doktormus yahuu.cok merak ettim hanımın durumu nasil acaba cevapda vermedi

Canım bişey sorucam benim dikiş yerlerim acayip kaşınıyo sende de öyle oldu mu

valla sadece dikiş olsa iyi benim memeler komple kaşınıyor Eşimi görevlendirdim günde bir saat kaşıyor beni
Doktorun verdiği o südyeni çıkarınca biraz kaşıntım geçiyo benim ama uyuz gibi kaşınıyorum dışardan komik duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…