- 21 Ağustos 2014
- 174
- 80
325 kas altı oldum. 2 ay oluyor bana küçük gibi geliyor artık. Keşke büyük olsaydı diyorum.Benim 6 ay oldu ama bende cok mutsuzumhala büyük bunlar ban 275 cc kasaltı olmasına ragmen
Bana 6 ay once 450 cc takildi bu bile gozume küçük geliyor.. size nasıl buyuk geliyor anlamadim.Benim 6 ay oldu ama bende cok mutsuzumhala büyük bunlar ban 275 cc kasaltı olmasına ragmen
Merhaba canım ben de ameliyat olacam doktorum 275 cc önerdi üstelik dokum çok az senin dokun var mıydı şuan kaç beden oldun lütfen yazarmısın küçük geliyor bana 275 cc ama doktorum yeterli diyo?Bana 6 ay once 450 cc takildi bu bile gozume küçük geliyor.. size nasıl buyuk geliyor anlamadim.
sizin boy kilo nedir bana dr 400 dedi ve gozum korktuBana 6 ay once 450 cc takildi bu bile gozume küçük geliyor.. size nasıl buyuk geliyor anlamadim.
Kızlar merhaba benim haziran ayında düğünüm var ocak gibi ameliyat olmayı planlıyorum sizce geç mi bir sorun yaşar mıyım sonuçta gelinlik falan diktiricem
Merhaba benimde Temmuzun başında düğünüm doktor en ideali düğünden 8 ay önce , en geç 6 ay önce olmalısın demişti. Ben yaptırdım ve rahatladım 12. Günümdeyim. Çok mutluyumKızlar merhaba benim haziran ayında düğünüm var ocak gibi ameliyat olmayı planlıyorum sizce geç mi bir sorun yaşar mıyım sonuçta gelinlik falan diktiricem
YAaa çok mutlu oldum adınıza ben biraz korkuyorum sanırım ağrılardan 5 aralıkta görüşmem var sanırım o gün tarih koyulur diye düşünüyorum biraz geç kalmışım olmak içinMerhaba benimde Temmuzun başında düğünüm doktor en ideali düğünden 8 ay önce , en geç 6 ay önce olmalısın demişti. Ben yaptırdım ve rahatladım 12. Günümdeyim. Çok mutluyum
Ağrılarınız ne durumdaydı peki ilk günlerde falanMerhaba benimde Temmuzun başında düğünüm doktor en ideali düğünden 8 ay önce , en geç 6 ay önce olmalısın demişti. Ben yaptırdım ve rahatladım 12. Günümdeyim. Çok mutluyum
Ağrılarınız ne durumdaydı peki ilk günlerde falan ☺
Ya bende olmayı iple çekiyorum çok heyecanlıyım gerçekten ama korkum da var çünkü ben evden sadece anneme söylücem ameliyat olduğumu nasıl yapıcaz inan bilmiyorum birde hangi şehirde kime ameliyat oldunuzİlk gün akşama kadar çok güzel geçirdim, baskı hissi vardı sadece kendim yemek yedim, kendi ihtiyaçlarımı kendim halledebildim. Akşam 9 dan sonra bir ağrım başladı ki 4. Güne kadar. En çok da sırt ağrısı, hatta bu kadar ağrıyacağını bilsem ameliyat olur muydum dedim doktoruma, o da olmazdım demediğine göre kesin olurdun dedibaya güldük. 4. Gün olduğunda inanamadım gerçekten azalmaya başladı.5. Gün duş aldım ama tabi ki annem yardımıyla , 6. Gün Doğum günü kutlama bile gittim nişanlım ve kardeşimle dışarıya. Sadece o ilk 5 gün destek aldım sırtımdan kalkmak ve yatmak için. 6. Günde o bile azaldı. Bu arada canım cidden çok tatlıdır. Nazlı biriyimdir. Ama iyi ki olmuşum diyorum. 9. Günümde bralet deneyip onu bile aldım nasıl bir mutluluk anlatamam
Siteyi çok kullanmayı bilmiyorum cevap ver dememişim sanırımYa bende olmayı iple çekiyorum çok heyecanlıyım gerçekten ama korkum da var çünkü ben evden sadece anneme söylücem ameliyat olduğumu nasıl yapıcaz inan bilmiyorum birde hangi şehirde kime ameliyat oldunuz ☺
Benimse 13 yaşındaki kızın göğüsleri ne kadarsa o kadar doktora girip nasıl söyledin birde ondan da çok çekiniyorum ben malesefSiteyi çok kullanmayı bilmiyorum cevap ver dememişim sanırımVolkan Tayfurdu hocam gerçekten beni rahatlattı umarım bundan sonraki süreci de güzel geçiririm. Şu anda çok yeni kesinlikle öneriyorum demeye çekiniyor insan.
O kadar iyi anlıyorum ki seni, hiç bu kadar utanmamıştım. Desteğin de desteği bir sütyenim vardı yıllardır yedeklemiştim onları kullanıyordum ona rağmen boştu üstleri. Doktor ilk kıyafetle bakınca biraz küçük olabilirler. Çıkarınca bu kadar beklemiyordum gerçekten iyi saklamışsın dediBenimse 13 yaşındaki kızın göğüsleri ne kadarsa o kadar doktora girip nasıl söyledin birde ondan da çok çekiniyorum ben malesef