ACILL MEME BÜYÜTME AMELIYATI OLANLAR BI BAKABILIRMI ACIL

Kizlar merhaba bi güncelleme atayim dedim ayin 21 nde 3 ayım dolacak baya baya ujittum ameliyat olduğumu göğüslerim aşağı indi acılarım ağrılarım şişliklerim geçti.sutyensiz geziyorum bazen aşırı mutluyum dimdik tostop göğüslerim acayip seksi duruyo.tabi bi ic çamaşırcı olarakda giydiğim tüm seksi çamaşırların artik hakkını veriyorm.Kisacasi olmak isteyen tüm kadınlar durmayin hadi ameliyata:halay:

Bana 6 ay once 450 cc takildi bu bile gozume küçük geliyor.. size nasıl buyuk geliyor anlamadim.
Merhaba canım ben de ameliyat olacam doktorum 275 cc önerdi üstelik dokum çok az senin dokun var mıydı şuan kaç beden oldun lütfen yazarmısın küçük geliyor bana 275 cc ama doktorum yeterli diyo?

Benimde 330 Dr 360 taksak demişti ona bile yok demiştim .keşke biraz daha büyük olsaydı 10 yıl sonra degistirirsem bi 400 kesin taktiririm hrld .).

Kızlar merhaba benim haziran ayında düğünüm var ocak gibi ameliyat olmayı planlıyorum sizce geç mi bir sorun yaşar mıyım sonuçta gelinlik falan diktiricem

Kızlar merhaba benim haziran ayında düğünüm var ocak gibi ameliyat olmayı planlıyorum sizce geç mi bir sorun yaşar mıyım sonuçta gelinlik falan diktiricem
Merhaba benimde Temmuzun başında düğünüm doktor en ideali düğünden 8 ay önce , en geç 6 ay önce olmalısın demişti. Ben yaptırdım ve rahatladım 12. Günümdeyim. Çok mutluyum 🥰

Merhaba benimde Temmuzun başında düğünüm doktor en ideali düğünden 8 ay önce , en geç 6 ay önce olmalısın demişti. Ben yaptırdım ve rahatladım 12. Günümdeyim. Çok mutluyum 🥰
YAaa çok mutlu oldum adınıza ben biraz korkuyorum sanırım ağrılardan 5 aralıkta görüşmem var sanırım o gün tarih koyulur diye düşünüyorum biraz geç kalmışım olmak için

İlk gün akşama kadar çok güzel geçirdim, baskı hissi vardı sadece kendim yemek yedim, kendi ihtiyaçlarımı kendim halledebildim. Akşam 9 dan sonra bir ağrım başladı ki 4. Güne kadar. En çok da sırt ağrısı, hatta bu kadar ağrıyacağını bilsem ameliyat olur muydum dedim doktoruma, o da olmazdım demediğine göre kesin olurdun dedi :KK48::KK48: baya güldük. 4. Gün olduğunda inanamadım gerçekten azalmaya başladı.5. Gün duş aldım ama tabi ki annem yardımıyla , 6. Gün Doğum günü kutlama bile gittim nişanlım ve kardeşimle dışarıya. Sadece o ilk 5 gün destek aldım sırtımdan kalkmak ve yatmak için. 6. Günde o bile azaldı. Bu arada canım cidden çok tatlıdır. Nazlı biriyimdir. Ama iyi ki olmuşum diyorum. 9. Günümde bralet deneyip onu bile aldım nasıl bir mutluluk anlatamam :KK54::KK54::21:
Ağrılarınız ne durumdaydı peki ilk günlerde falan ☺

İlk gün akşama kadar çok güzel geçirdim, baskı hissi vardı sadece kendim yemek yedim, kendi ihtiyaçlarımı kendim halledebildim. Akşam 9 dan sonra bir ağrım başladı ki 4. Güne kadar. En çok da sırt ağrısı, hatta bu kadar ağrıyacağını bilsem ameliyat olur muydum dedim doktoruma, o da olmazdım demediğine göre kesin olurdun dedi :KK48::KK48: baya güldük. 4. Gün olduğunda inanamadım gerçekten azalmaya başladı.5. Gün duş aldım ama tabi ki annem yardımıyla , 6. Gün Doğum günü kutlama bile gittim nişanlım ve kardeşimle dışarıya. Sadece o ilk 5 gün destek aldım sırtımdan kalkmak ve yatmak için. 6. Günde o bile azaldı. Bu arada canım cidden çok tatlıdır. Nazlı biriyimdir. Ama iyi ki olmuşum diyorum. 9. Günümde bralet deneyip onu bile aldım nasıl bir mutluluk anlatamam :KK54::KK54::21:
Ya bende olmayı iple çekiyorum çok heyecanlıyım gerçekten ama korkum da var çünkü ben evden sadece anneme söylücem ameliyat olduğumu nasıl yapıcaz inan bilmiyorum birde hangi şehirde kime ameliyat oldunuz ☺️

Benimde sadece annem, bir yakın arkadaşım biliyordu. Annem çok destek oldu bana, ilk gün hastanede kaldım ertesi gün çıktım ama bir misafirhane de kaldım. Ertesi gün şehir dışından geldiğim için yolculuk bile yaptım hızlı trenle. Ankara’da oldum bu arada.Bende ameliyat tarihi yaklaştıkça korkmaya başladım. Kişiden kişiye değişir tabi ki ama gerçekten ilk 4 günü atlattıktan sonra ağrı acı çok çok azalıyor. Doktora neden bu kadar ağrıdı ve gergin hissediyorum demiştim. O da bir kadında meme oluşumu 4 seneden fazla alır senin 45 dk da oldu, has biraz sıkalım dişimizi çok güzel oldular demişti. Ki benim göğüs gelişimim hiç yoktu abartmıyorum ceviz kadardı. Tahta meme demişti doktor ☺️

Ya bende olmayı iple çekiyorum çok heyecanlıyım gerçekten ama korkum da var çünkü ben evden sadece anneme söylücem ameliyat olduğumu nasıl yapıcaz inan bilmiyorum birde hangi şehirde kime ameliyat oldunuz ☺
Siteyi çok kullanmayı bilmiyorum cevap ver dememişim sanırım :KK64: Volkan Tayfurdu hocam gerçekten beni rahatlattı umarım bundan sonraki süreci de güzel geçiririm. Şu anda çok yeni kesinlikle öneriyorum demeye çekiniyor insan.

Siteyi çok kullanmayı bilmiyorum cevap ver dememişim sanırım :KK64: Volkan Tayfurdu hocam gerçekten beni rahatlattı umarım bundan sonraki süreci de güzel geçiririm. Şu anda çok yeni kesinlikle öneriyorum demeye çekiniyor insan.
Benimse 13 yaşındaki kızın göğüsleri ne kadarsa o kadar doktora girip nasıl söyledin birde ondan da çok çekiniyorum ben malesef

Benimse 13 yaşındaki kızın göğüsleri ne kadarsa o kadar doktora girip nasıl söyledin birde ondan da çok çekiniyorum ben malesef
O kadar iyi anlıyorum ki seni, hiç bu kadar utanmamıştım. Desteğin de desteği bir sütyenim vardı yıllardır yedeklemiştim onları kullanıyordum ona rağmen boştu üstleri. Doktor ilk kıyafetle bakınca biraz küçük olabilirler. Çıkarınca bu kadar beklemiyordum gerçekten iyi saklamışsın dedi:KK70:. Yani sonuçta evet keyfi bir ameliyat gibi görünse de gerçekten psikolojik yönden senin hayatını etkileyen bir faktör. E bu da ruh sağlığını etkiliyor. Evleneceğim için tabi ki çekincem vardı ama en en önemlisi kendim mutlu değildim kendimi eksik hissediyordum çok etkiliyordu beni, kıyafetim yürüyüşüm herşeyim ona göreydi. Düşün ki başka bir rahatsızlığın var. Allah korusun tabi ama en iyi Doktoru bulup iyi olmak istemez misin? Kendime hep bunları söyledim . Böyle cesaretlendirdim kendimi ve öyle açabildim. Hocam gerçekten çok yardımcı oldu bu konuda sürekli vücudumungüzel yönlerini görmemişim bile onlardan bahsetti bu ameliyatı da olsam da olmasam da göğüslerim bu haldeyken de onları yabana atmamam gerektiğini fark ettirdi. Uzun uzun sohbet etti benimle gerçekten hasta psikolojisinden anladığını fark ettim. O zaman çok çok rahatlamıştım.

Sen yazdıkça evet ya bu ben dedim çünkü yıllardır çift sütyenli geziyorum ve bunu malesef kimse bilmiyor 🤦🏻‍♀️ Ama kararlıyım bundan sonra kendime güvenim daha çok gelicek eminim bu kararı vermemdeki ilk sebepte kına gecesinde giyeceğim kaftanın göğüs dekoltesi olmasıydı ameliyattan sonra inşallah rahatlıkla giyebileceğim sana da çok teşekkür ederim beni rahatlattın gerçekten 🥰 şuanki göğüs ölçün ne oldu bu arada kaç beden sütyen giyiyorsun

X