ACILL MEME BÜYÜTME AMELIYATI OLANLAR BI BAKABILIRMI ACIL

Ya özel olucak ama ben de düşünüyorum olmayı.Daha hiçbir şeyine karar veremedim (.Aklima takılan en büyük sorun dışardan doğallığı.Sitelere bakınca hep şey diyorlar silikonlu göğüs yürürken hareket ederken hareket etmez sabit kalır.Dogal göğüs hareket eder.Gercekten genelde sabıt mı duruyor?Cevaplarsanız çok sevinirim çünkü uzun zamandır aklımda

Henüz tam anlamiyla yumuşacık olmadigi icin hareket etmiyo evet ama yumusasa eder çünkü merdivenlerden hoplaya ziplaya inerken az da olsa bi zıplıyor.kas altı oldugu icin ele gelmiyo anlasilmiyo.yani he ne var cok ii anlayan biri yattgnz zaman normal göğüs gbi kaybolmadigini görürse anlayabilir o da cokk anlayan biri olmasi lzm

Kas altı o zaman kas üstüne göre daha çok doğal duruyor ve hareket edebiliyor değil mi? Tabi sanırım kas altı olduğu için yuvarlak kullanilmistir?

Kas altı o zaman kas üstüne göre daha çok doğal duruyor ve hareket edebiliyor değil mi? Tabi sanırım kas altı olduğu için yuvarlak kullanilmistir?
Evet daha dogal durdugu kesin ama tabi belli bi göğüs dokunuz varsa kas üstünde de ayni doğallığı elde etmek mümkün ama bnm hic göğsüm yoktu.kas alti 350 cc koyuldu 80c oldum inanılmaz doğal duruyo bayağı yumuşadı ama tam anlamiyla normal göğüs kıvamına gelmesi 3 ay sürüyor.Ve imkaniniz varsa kesinlikle olun kadın olduğumu hissediyorum artk çok şükür iyiki yaptırmışm

O brz zmn aliyo tam anlamyla yatmak 25.gunde fln yatarsınz ama çok sürmez mrk etmeyn☺
Cesaret edemiyorum yatağa tam yatmaya çünkü sol göğüs ağrım azalsa da devam ediyor ve desteksiz kalkıyorum ama zorlanıyorum. Gece tek başıma tuvalete kalktım ama eşimi de kaldırdım korkudan

Cesaret edemiyorum yatağa tam yatmaya çünkü sol göğüs ağrım azalsa da devam ediyor ve desteksiz kalkıyorum ama zorlanıyorum. Gece tek başıma tuvalete kalktım ama eşimi de kaldırdım korkudan
Ya bende bayağı zor yatmıştm bide astım hastasi oldugumdan bayağı zor olmustu 1 aydayken yatabilmistim

Ya bende bayağı zor yatmıştm bide astım hastasi oldugumdan bayağı zor olmustu 1 aydayken yatabilmistim
Darısı bana. Dün gece biraz ağrımayan göğsümün tarafına yatmaya çalıştım. İyi geldi popomun kemikleri ağrıyor artık düz yatmaktan.

Kızlar bir sorum olacak. Doktorum sporcu sütyeni takmama izin verdi. Taktıö ancak çok sıkı. Böyle olması normal mi? Sıkıştırıp protezi falan kaydırır mı?

Kızlar bir sorum olacak. Doktorum sporcu sütyeni takmama izin verdi. Taktıö ancak çok sıkı. Böyle olması normal mi? Sıkıştırıp protezi falan kaydırır mı?
Amacı o zaten sıkı durması. Bana ameliyatta giydirilmişti. Odama geldiğimde üstümdeydi. Sargım hiç olmadı hep sütyen giyiyorum.

Normal ben 500cc oldum. Ameliyat kaynaklı ortada sararma oluyor sonra geçiyor, kızarma bende olmadı çatlak şeklindeyse doktorunuza danışıp çatlak kremi kullanın.

Merhaba

Ölçüden memnun musunuz? Kaç kiloydunuz olduğunuzda ?

Merhaba

Ölçüden memnun musunuz? Kaç kiloydunuz olduğunuzda ?
valla şuan ölçüden memnun değilim, keşke daha büyük olsaydı.. hatta bazen ameliyat olduğumu deyince kimse inanmıyor, bu mu silikonlu diyorlar.. 167 ye 58 kiloyum, biraz basenlerim var yani öyle ince de değilim. bana sorsan keşke 380cc olsaydı derim.. doktora 350cc takın dedim ama 325cc taktı, bu olabildi dedi. valla ben anlamıyorum incecik mankenler 400cc takınca nasıl vücut alıyorda benm almıyor? :/ bi 10 sene sonra çıkartıp daha büyük taktırmayı süşünüyorum :/ ama tabiki eski haline göre buna şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…