Calla bugün 17. Gün kaşıntı çok ama ağrı neredeyse kalmadı. Kendim de zorlanıyorum ama yataktan kalkıyorum. Hala dik uyuyorum henüz tam yatmaya cesaret edemedimKaçıncı gün oldu bugün 30 günde bi daha konuşalım ne konuscamizi unutmams olursan
Bende hiç renk değişimi olmadı.Kızlar yanlarda morarma olan var mı? Bir de biraz önce ilk banyomu yardımla yaptım. Sol göğsümde sızı başladı banyodan sonra. Siz de yaşadınız mı?
Ya özel olucak ama ben de düşünüyorum olmayı.Daha hiçbir şeyine karar veremedimAhahahmerak etme cnm rahatsizlik veren her neyse hepsi geçecek unutucaksn ameliyatını dün ben unutmuşum yüz üstü yatmsm panikle kalktm hayir dr izin vermisti ama bn niye panikledim bilmiyorum bak o kadar unutuyosn samimi söylüyorum 30 gün koy kendine sonra ztn ohooo unutuyosun herseyi az kaldı azcik daha sabret keyifli zamanlar çok yakın
Henüz tam anlamiyla yumuşacık olmadigi icin hareket etmiyo evet ama yumusasa eder çünkü merdivenlerden hoplaya ziplaya inerken az da olsa bi zıplıyor.kas altı oldugu icin ele gelmiyo anlasilmiyo.yani he ne var cok ii anlayan biri yattgnz zaman normal göğüs gbi kaybolmadigini görürse anlayabilir o da cokk anlayan biri olmasi lzmYa özel olucak ama ben de düşünüyorum olmayı.Daha hiçbir şeyine karar veremedim(.Aklima takılan en büyük sorun dışardan doğallığı.Sitelere bakınca hep şey diyorlar silikonlu göğüs yürürken hareket ederken hareket etmez sabit kalır.Dogal göğüs hareket eder.Gercekten genelde sabıt mı duruyor?Cevaplarsanız çok sevinirim çünkü uzun zamandır aklımda
Kas altı o zaman kas üstüne göre daha çok doğal duruyor ve hareket edebiliyor değil mi? Tabi sanırım kas altı olduğu için yuvarlak kullanilmistir?Henüz tam anlamiyla yumuşacık olmadigi icin hareket etmiyo evet ama yumusasa eder çünkü merdivenlerden hoplaya ziplaya inerken az da olsa bi zıplıyor.kas altı oldugu icin ele gelmiyo anlasilmiyo.yani he ne var cok ii anlayan biri yattgnz zaman normal göğüs gbi kaybolmadigini görürse anlayabilir o da cokk anlayan biri olmasi lzm
O brz zmn aliyo tam anlamyla yatmak 25.gunde fln yatarsınz ama çok sürmez mrk etmeynCalla bugün 17. Gün kaşıntı çok ama ağrı neredeyse kalmadı. Kendim de zorlanıyorum ama yataktan kalkıyorum. Hala dik uyuyorum henüz tam yatmaya cesaret edemedim
Evet daha dogal durdugu kesin ama tabi belli bi göğüs dokunuz varsa kas üstünde de ayni doğallığı elde etmek mümkün ama bnm hic göğsüm yoktu.kas alti 350 cc koyuldu 80c oldum inanılmaz doğal duruyo bayağı yumuşadı ama tam anlamiyla normal göğüs kıvamına gelmesi 3 ay sürüyor.Ve imkaniniz varsa kesinlikle olun kadın olduğumu hissediyorum artk çok şükür iyiki yaptırmışmKas altı o zaman kas üstüne göre daha çok doğal duruyor ve hareket edebiliyor değil mi? Tabi sanırım kas altı olduğu için yuvarlak kullanilmistir?
Cesaret edemiyorum yatağa tam yatmaya çünkü sol göğüs ağrım azalsa da devam ediyor ve desteksiz kalkıyorum ama zorlanıyorum. Gece tek başıma tuvalete kalktım ama eşimi de kaldırdım korkudanO brz zmn aliyo tam anlamyla yatmak 25.gunde fln yatarsınz ama çok sürmez mrk etmeyn☺
Ya bende bayağı zor yatmıştm bide astım hastasi oldugumdan bayağı zor olmustu 1 aydayken yatabilmistimCesaret edemiyorum yatağa tam yatmaya çünkü sol göğüs ağrım azalsa da devam ediyor ve desteksiz kalkıyorum ama zorlanıyorum. Gece tek başıma tuvalete kalktım ama eşimi de kaldırdım korkudan
Darısı bana. Dün gece biraz ağrımayan göğsümün tarafına yatmaya çalıştım. İyi geldi popomun kemikleri ağrıyor artık düz yatmaktan.Ya bende bayağı zor yatmıştm bide astım hastasi oldugumdan bayağı zor olmustu 1 aydayken yatabilmistim
Amacı o zaten sıkı durması. Bana ameliyatta giydirilmişti. Odama geldiğimde üstümdeydi. Sargım hiç olmadı hep sütyen giyiyorum.Kızlar bir sorum olacak. Doktorum sporcu sütyeni takmama izin verdi. Taktıö ancak çok sıkı. Böyle olması normal mi? Sıkıştırıp protezi falan kaydırır mı?
Nasıl nefes alıyorsun?Amacı o zaten sıkı durması. Bana ameliyatta giydirilmişti. Odama geldiğimde üstümdeydi. Sargım hiç olmadı hep sütyen giyiyorum.
Ben o kadar alıştım ki çıkartıp banyo yapınca hemen bitse de giysem diyorum. Sıkı durması beni rahatlatıyor öbür türlü taşımakta zorlanıyorum gibi hissediyorumNasıl nefes alıyorsun?
İstersen resim at bende sana atayım sütyenin nasıl durduğunuNasıl nefes alıyorsun?
Özelden mi atılacak? Tarif edersen atayım hemenİstersen resim at bende sana atayım sütyenin nasıl durduğunu
Evet yukarda mesaj kutusu var ya özel oraya gir benim adımı yaz resim ekle de. Dur ben sana atayım sen görürsünÖzelden mi atılacak? Tarif edersen atayım hemen
MerhabaValla benm 3 ay oldu ameliyat olduğumu bile unuttum.. ilk 1 ay çok pişman olmuştum ben bunlarla nasıl yaşayacam diye ama zaman çabuk geçiyor.. zaten 325cc takıldı, silikon olduğu hiç belli değil sadece aşağıdan tutup kaldırınca silikon hissediliyor. Onun dışında ağrı sızı hepsi geçti
valla şuan ölçüden memnun değilim, keşke daha büyük olsaydı.. hatta bazen ameliyat olduğumu deyince kimse inanmıyor, bu mu silikonlu diyorlar.. 167 ye 58 kiloyum, biraz basenlerim var yani öyle ince de değilim. bana sorsan keşke 380cc olsaydı derim.. doktora 350cc takın dedim ama 325cc taktı, bu olabildi dedi. valla ben anlamıyorum incecik mankenler 400cc takınca nasıl vücut alıyorda benm almıyor? :/ bi 10 sene sonra çıkartıp daha büyük taktırmayı süşünüyorum :/ ama tabiki eski haline göre buna şükür :)Merhaba
Ölçüden memnun musunuz? Kaç kiloydunuz olduğunuzda ?