- 6 Şubat 2020
- 417
- 189
- 33
- 27
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
-
Canım tekrar yaptırmadım valla biraz saldım umutlanmak istemiyorumKanda baktırdın mı canım gebelik varmı
İnşallah teşekkür ederim canımOyy kuzummm sağlıkla al miniğini kucağınaaa
Hakkında da hakkımda da hayırlısı olsun inşallah minişlere kavuşuruz sağ salimCanım tekrar yaptırmadım valla biraz saldım umutlanmak istemiyorum
İnşallah canım senin durumun neHakkında da hakkımda da hayırlısı olsun inşallah minişlere kavuşuruz sağ salim
Yapınca yazar mısınız :) son durumuİnşallah canım senin durumun ne
Yarın hastaneye gidiyorum canım yazarım son durumuYapınca yazar mısınız :) son durumu
Hala beklemedeyim ama yok gibi yaa inşallah tutmuştur ama bi belirtide hisde yokİnşallah canım senin durumun ne
Ne yaptın senin sonucun neYa
Yarın hastaneye gidiyorum canım yazarım son durumu
Herhangi bir kese görülmedi zaten kan testleride negatif 1 hafta daha bekleyecekmişim sonra bi kan daha verecekmişim sonrada söktürücü verir muhtemelenNe yaptın senin sonucun ne
Herhangi bir kese görülmedi zaten kan testleride negatif 1 hafta daha bekleyecekmişim sonra bi kan daha verecekmişim sonrada söktürücü verir muhtemelenYapınca yazar mısınız :) son durumu
Hakkımızda ne hayırısıysa onu nasip etsin Allahım bize canım ne deyimBen
Hala beklemedeyim ama yok gibi yaa inşallah tutmuştur ama bi belirtide hisde yok
AmiiinnnnHakkımızda ne hayırısıysa onu nasip etsin Allahım bize canım ne deyim
Kan testine baktırdın mı ?Herhangi bir kese görülmedi zaten kan testleride negatif 1 hafta daha bekleyecekmişim sonra bi kan daha verecekmişim sonrada söktürücü verir muhtemelenAllah herkesin gönlüne göre versin canım baya üzüldüm yine olsun zamanı varmış der beklerim
Tekrar test yaptın mıBiliyorum ama bazı konuları okudum bazı kişilerin ki böyle olmuş anlamadım
İki kere kan testi 4 kere idrar testi yaptırdımKan testine baktırdın mı ?
Evet yaptm ama hep negatifTekrar test yaptın mı
İnşallh önündeki ayEvet yaptm ama hep negatif
İnsallahhİnşallh önündeki ay
Pcos veya başka sorunun var mıİnsallahh
Pko var canım sol yumurtalık az çalışıyor o yüzden muhtemelenPcos veya başka sorunun var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?