- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
Benimde pcos varPko var canım sol yumurtalık az çalışıyor o yüzden muhtemelen
Peki yumurtlama yakaladın mı hiç test yaptın mı ovulasyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde pcos varPko var canım sol yumurtalık az çalışıyor o yüzden muhtemelen
Ovulasyon testi kullanmiyorum canım aşılama falan da oldum ama malesefBenimde pcos var
Peki yumurtlama yakaladın mı hiç test yaptın mı ovulasyon
Bi kullan tatlım adet bitikten 3 4 gün sonra her gün yap testi belki yakalar değerlendirsin olur bilemesin yaniOvulasyon testi kullanmiyorum canım aşılama falan da oldum ama malesef
1 tane olarak mı satıliyor canim testler yoksa 1 aylık mı satıliyor hic kullanmadım bilmiyorumBi kullan tatlım adet bitikten 3 4 gün sonra her gün yap testi belki yakalar değerlendirsin olur bilemesin yani
Bende 1,5 yıldır evliyim son 8 Aydır istiyoruz
Canım ben bir bayandan aldım 20 adet ovulasyon 2 adette gebelik testi geliyor yanında 55 TL1 tane olarak mı satıliyor canim testler yoksa 1 aylık mı satıliyor hic kullanmadım bilmiyorum
Ovülasyon testi ve hayıt dene derim benPko var canım sol yumurtalık az çalışıyor o yüzden muhtemelen
Eşimle konuşmam lazım canim bu konuyuCanım ben bir bayandan aldım 20 adet ovulasyon 2 adette gebelik testi geliyor yanında 55 TL
Normalde eczaneden alınca ben aldım biliyorum sadece 5 tanesi bir kutuda 45 TL
İstersen sana numarasını buradan yazabilirim zaten Instagram hesabı da var bayanın incele edebilirsin numarasını aldıktan sonra
Bi regli olsam deneyeceğim ama malesefOvülasyon testi ve hayıt dene derim ben
Bir konuş canım yani ben de senin gibi aşılama oldum hemde iki defa tutmadı çatlatma iğnesi de oldum bir defa tutmadı en son dedim ki ovülasyon takibi yapayım yakalarsam tutabilir çünkü çoğu kişi de olmuş bu yaniEşimle konuşmam lazım canim bu konuyu
Bende duydum canim ama araştırmadım hiç haber veririm ben sanaBir konuş canım yani ben de senin gibi aşılama oldum hemde iki defa tutmadı çatlatma iğnesi de oldum bir defa tutmadı en son dedim ki ovülasyon takibi yapayım yakalarsam tutabilir çünkü çoğu kişi de olmuş bu yani
Tmm canımBende duydum canim ama araştırmadım hiç haber veririm ben sana
Soğan kürünü dene hemen söktürür adeti ben her ay soğan kürüyle adet oluyorumBi regli olsam deneyeceğim ama malesef
Kuzum suan hersey belirsiz hamile değilim tahlillere gore ama doktorum beklemem gerektiğini söyledi gec döllenme riskine karşı 1 hafta sonra söktürücü vercek herhaldeSoğan kürünü dene hemen söktürür adeti ben her ay soğan kürüyle adet oluyorum
Hayırlısı o zaman ayy inşallah minişin seninledirKuzum suan hersey belirsiz hamile değilim tahlillere gore ama doktorum beklemem gerektiğini söyledi gec döllenme riskine karşı 1 hafta sonra söktürücü vercek herhalde
Bence umut yok ama bilememHayırlısı o zaman ayy inşallah minişin seninledir
Ovulasyon testi mutlaka kullan .pcos ne zaman yumurtaladigini catladigini bilemiyo.ben oyle hamile kaldim.ayrica gebelik testleri pcoslarda bazen yanlis pozitif veriyo.ben kac kere testlerde cift cizgi gordum kanda 0 ciktiOvulasyon testi kullanmiyorum canım aşılama falan da oldum ama malesef
Tamam ama 2 günde 1 girilen iliskilerde yakalarsınız diyo ovulasyon testi sıklıkla iliskiye giremeyenler için değilmiOvulasyon testi mutlaka kullan .pcos ne zaman yumurtaladigini catladigini bilemiyo.ben oyle hamile kaldim.ayrica gebelik testleri pcoslarda bazen yanlis pozitif veriyo.ben kac kere testlerde cift cizgi gordum kanda 0 cikti
Hayir pik gordukten sonra ust uste 3 gun iliski yasaniyoTamam ama 2 günde 1 girilen iliskilerde yakalarsınız diyo ovulasyon testi sıklıkla iliskiye giremeyenler için değilmi
Hayir pik gordukten sonra ust uste 3 gun iliski yasaniyo deneyeceğim bakalım aldığımda sizlere soracağım nasıl kullanıldığını daha regli olmadım olursam haber ederim