• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Acill!!! Gebelik testi yaptım bakarmısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 tane olarak mı satıliyor canim testler yoksa 1 aylık mı satıliyor hic kullanmadım bilmiyorum
Canım ben bir bayandan aldım 20 adet ovulasyon 2 adette gebelik testi geliyor yanında 55 TL
Normalde eczaneden alınca ben aldım biliyorum sadece 5 tanesi bir kutuda 45 TL
İstersen sana numarasını buradan yazabilirim zaten Instagram hesabı da var bayanın incele edebilirsin numarasını aldıktan sonra

Canım ben bir bayandan aldım 20 adet ovulasyon 2 adette gebelik testi geliyor yanında 55 TL
Normalde eczaneden alınca ben aldım biliyorum sadece 5 tanesi bir kutuda 45 TL
İstersen sana numarasını buradan yazabilirim zaten Instagram hesabı da var bayanın incele edebilirsin numarasını aldıktan sonra
Eşimle konuşmam lazım canim bu konuyu

Ovulasyon testi kullanmiyorum canım aşılama falan da oldum ama malesef
Ovulasyon testi mutlaka kullan .pcos ne zaman yumurtaladigini catladigini bilemiyo.ben oyle hamile kaldim.ayrica gebelik testleri pcoslarda bazen yanlis pozitif veriyo.ben kac kere testlerde cift cizgi gordum kanda 0 cikti

Ovulasyon testi mutlaka kullan .pcos ne zaman yumurtaladigini catladigini bilemiyo.ben oyle hamile kaldim.ayrica gebelik testleri pcoslarda bazen yanlis pozitif veriyo.ben kac kere testlerde cift cizgi gordum kanda 0 cikti
Tamam ama 2 günde 1 girilen iliskilerde yakalarsınız diyo ovulasyon testi sıklıkla iliskiye giremeyenler için değilmi

Ben klomen catlatma ignesi cok denedim bi turlu olmadi.en son doktoru biraktim kendim deniycem dedim 30 ovulasyon testi aldim internetten

Back