• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Acill!!! Gebelik testi yaptım bakarmısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi hayırlısï kuzum kaçıncı günündesin gecikmenin
Tam bir hafta oldu şuan canım 23 kasımda 2 gündü gecikmem kan verdim 24 çıkmıştı pozitif ama daha çok yeni dediler takip ettirin dediler dün kan vermiştim ya onunda sonucu çıktı canım üç gün içinde 24 ten 201 e Yüksel miş ben iki katı beklerken daha fazla artmış 😃 çok şükür doktorum artışın çok güzel dedi bir haftaya kadın doğumdan randevu al dedi inşallah hayırlısı olur ☺️ Allahım sana da yakın zamanda sağlıklı ailene huzur getirecek bir evlat nasip etsin ☺️

Tam bir hafta oldu şuan canım 23 kasımda 2 gündü gecikmem kan verdim 24 çıkmıştı pozitif ama daha çok yeni dediler takip ettirin dediler dün kan vermiştim ya onunda sonucu çıktı canım üç gün içinde 24 ten 201 e Yüksel miş ben iki katı beklerken daha fazla artmış 😃 çok şükür doktorum artışın çok güzel dedi bir haftaya kadın doğumdan randevu al dedi inşallah hayırlısı olur ☺️ Allahım sana da yakın zamanda sağlıklı ailene huzur getirecek bir evlat nasip etsin ☺️
Hayırlı olsunnbebegım ozaman miniğini sağlıkla al kucağına 🙂

Teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ☺️❤️
Bak en altta yazan yazıya ne diyor tek cizgi ols abile kırmızı ise sonuc pizitifdir diyooo 😱 bilmiyordummm

Eklentiler

• 16066109912637363986918610013744.jpg
    16066109912637363986918610013744.jpg
    110 KB · Görüntüleme: 165
Back