Gebeliğe Hazırlık Acill!!! Gebelik testi yaptım bakarmısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah vardır canım dediğin gibi geç döllenme olabilir gecikmen var sonuçta hayırlısı olsun inşallah
İnsallah canım sen ne zaman yaptırıyorsun testi kırmızıları görmeyiz insallah bekleye bekleye forumda okudum bazı kadınların da negatif çıkmış sonra geç dölmeden dolayı sonra pozitif olmuş hayırlısı

Ben ikinci kan testini yarın yaptırıcam canım hayırlısı bakalım inşallah bi sorun olmaz

Canım kız kardesiminde böyle oldu geç döllenme dedi doktoru 10 gün gectiginde anca çift çizgi olmuştu . İnşallah hamilesindir

Canım kız kardesiminde böyle oldu geç döllenme dedi doktoru 10 gün gectiginde anca çift çizgi olmuştu . İnşallah hamilesindir
İnşallah canım ilk gebeliğim de böyle olmuştu reglinin üzerine 14 gün gectikten sonra sonucum 55 çıkmıştı insallah öyledir

Kırmızılar yok belirtiler var testler bekleyince pozitif çıkıyor ama kan negatif testi 11 gün gectikten sonra tekrarlayacağım bakalım ya
Bnimde glmedi kirmizilar ama adet gbi belirtim vr gogs hassasiyetim yok bu sefer karnimda batmalar var

Ben de erken gebelik testi yapmıştım ilk 5 dk ikinci çizgi çıkmayınca çöpe attım. 1 saat sonra işim i çizgi çıkmıştı. Kuruma çizgisi diye düşündüm. Adet günü 1 gün geçince normal kaset test yaptım ikinci çizgi anında çıktı sonra hastaneye gittim beta 389 çıktı. Sonradan çıkan çizgi de de gebelik olabilir

Bebimde öyle oldu ama ilk gebeliğimde gec döllenme olduğu için şuan kan testine bile güvenemiyorum tekrarlayacağım kırmızıları görmezsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…