- 6 Şubat 2020
- 417
- 189
- 33
- 27
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
-
Kanı verdim canım simdilik yok ama tekrarlamam istendi bi 11 gün daha geçsin tekralayacağım belki geç döllenmedirHayırlısı olsun tatlım bence var gebelik
İnşallah vardır canım dediğin gibi geç döllenme olabilir gecikmen var sonuçta hayırlısı olsun inşallahKanı verdim canım simdilik yok ama tekrarlamam istendi bi 11 gün daha geçsin tekralayacağım belki geç döllenmedir
İnsallah canım sen ne zaman yaptırıyorsun testi kırmızıları görmeyiz insallah bekleye bekleyeİnşallah vardır canım dediğin gibi geç döllenme olabilir gecikmen var sonuçta hayırlısı olsun inşallah
Ben ikinci kan testini yarın yaptırıcam canım hayırlısı bakalım inşallah bi sorun olmazİnsallah canım sen ne zaman yaptırıyorsun testi kırmızıları görmeyiz insallah bekleye bekleyeforumda okudum bazı kadınların da negatif çıkmış sonra geç dölmeden dolayı sonra pozitif olmuş hayırlısı
İnsallah canımBen ikinci kan testini yarın yaptırıcam canım hayırlısı bakalım inşallah bi sorun olmaz
İnşallah canım ilk gebeliğim de böyle olmuştu reglinin üzerine 14 gün gectikten sonra sonucum 55 çıkmıştı insallah öyledirCanım kız kardesiminde böyle oldu geç döllenme dedi doktoru 10 gün gectiginde anca çift çizgi olmuştu . İnşallah hamilesindir
Dua edicem sana kız . Bende 6 aylık evliyim istiyoruz bizde bakalım nasipİnşallah canım ilk gebeliğim de böyle olmuştu reglinin üzerine 14 gün gectikten sonra sonucum 55 çıkmıştı insallah öyledir
Dua edicem sana kız . Bende 6 aylık evliyim istiyoruz bizde bakalım nasip
Kırmızılar yok belirtiler var testler bekleyince pozitif çıkıyor ama kan negatif testi 11 gün gectikten sonra tekrarlayacağım bakalım yaKiz hamilemisin :)
Cok gecmis olsun cnim Allah tekrarini yasatmasinAmin canım insallah benimde 1 düşüğüm bir kürtajım oldu malesef
Amin canım sanada yaşatmasın bir dahaCok gecmis olsun cnim Allah tekrarini yasatmasinDualarim seninle
Bnimde glmedi kirmizilar ama adet gbi belirtim vr gogs hassasiyetim yok bu sefer karnimda batmalar varKırmızılar yok belirtiler var testler bekleyince pozitif çıkıyor ama kan negatif testi 11 gün gectikten sonra tekrarlayacağım bakalım ya
Aynı durumdayız canım hayırlısı bakalımBnimde glmedi kirmizilar ama adet gbi belirtim vr gogs hassasiyetim yok bu sefer karnimda batmalar var
Bebimde öyle oldu ama ilk gebeliğimde gec döllenme olduğu için şuan kan testine bile güvenemiyorum tekrarlayacağım kırmızıları görmezsemBen de erken gebelik testi yapmıştım ilk 5 dk ikinci çizgi çıkmayınca çöpe attım. 1 saat sonra işim i çizgi çıkmıştı. Kuruma çizgisi diye düşündüm. Adet günü 1 gün geçince normal kaset test yaptım ikinci çizgi anında çıktı sonra hastaneye gittim beta 389 çıktı. Sonradan çıkan çizgi de de gebelik olabilir
Naptın canım verdin mi kan testiniO zaman kan ver bence bende şuan 6. Günümdeyim gecikmenin ben beta baktırdım yarın tekrar gidip iki katına çıkmış mı diye bakıcamHEmen hemen aynıyız
Verdim canım aile hekiminde yarın çıkacak sonuçlar inşallahNaptın canım verdin mi kan testini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?