• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar prodoctor erken gebelik testi hayalet çizgi çıkarır mı?

hayal_27

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2023
842
138
23
Daha önce başka testlerde hayalet çizgi olduğu halde gebelik yoktu sizce bu test hayalet çizgi çıkarır mı? Renksiz bir hayalet çizgi var fotoğrafta zor belli oluyor ama gözle görülüyo.ilk dakikalarda çıktı. Bu arada adet olduğumu düşünüyorum ama az kanama var bı de midem çok kötü ( yakın zamanda soğuk algınlığı geçirdim bu yüzden kullandığım ilaçlardan da olabilir) pek ümidim yok ama sizlere sormak istedim midem çok bulaninca bı test yapayım dedim

Prodoctor testleri uzun zamandır kullanıyorum ve hiç yalancı pozitif görmedim, bir kere pozitif gördüm silik çizgi, o da kimyasal gebelikmiş. Kanaman belki de yerleşme kanamasıdır birkaç gün sonra testi tekrarlamalısın

Hayalet çizgi var ama fotoğrafta net görünmüyor daha sekiz gün var erken mi test için acaba

Hayalet çizgi var ama fotoğrafta net görünmüyor daha sekiz gün var erken mi test için acaba
Testim bu sekilde hayalet çizgiyi gorebilen var mı?
IMG_20250414_130557.webp

Daha önce başka testlerde hayalet çizgi olduğu halde gebelik yoktu sizce bu test hayalet çizgi çıkarır mı? Renksiz bir hayalet çizgi var fotoğrafta zor belli oluyor ama gözle görülüyo.ilk dakikalarda çıktı. Bu arada adet olduğumu düşünüyorum ama az kanama var bı de midem çok kötü ( yakın zamanda soğuk algınlığı geçirdim bu yüzden kullandığım ilaçlardan da olabilir) pek ümidim yok ama sizlere sormak istedim midem çok bulaninca bı test yapayım dedim
2 gün sonra testi tekrar edebilirsiniz

Teşekkürler çok sıkıntılı bı süreç belirtiler regl belirtileriyle çok benzer ayırt etmesi zor bu arada yumurtlama dönemi bittikten iki gün sonra iç beş damla kanama yaşadım ve iki gündür çok yoğun sefffaimsi beyazımsı bı akıntım var inşallah güzel haber alırız doktorum yeerlesmenin 10 gün önce olabiileecegini söyledi ama bakalim

Productor bende yalancı pozitif gösterdi bu ay çok çok hayal kırıklığı yaşadım beklemiyordum

Aslında bu başka bı marka sadece hayalet çizgi görüyorum sormak istedim acemiyim biraz 😇😇

Kızlar selam şu benim gördüğüm çift çizgi anında oluştu sonradan değil ama whatsapp üzerinden attığım adkadaşım asla değilsin böyle her testte çıkıyor dedi o kadar üzüldüm ki yıllardır test yaparım az çok ilk kez bu sefer azda olsa fotoda bile belli olan bi çizgi yok mu sizce
IMG_20250428_164137.webp

Aslında elindeki fotoda daha belli yükleyin cevap flu gibi olmuş neden anlamadım elşme daha belli aslında
IMG_20250428_164556.webp

Kızlar selam şu benim gördüğüm çift çizgi anında oluştu sonradan değil ama whatsapp üzerinden attığım adkadaşım asla değilsin böyle her testte çıkıyor dedi o kadar üzüldüm ki yıllardır test yaparım az çok ilk kez bu sefer azda olsa fotoda bile belli olan bi çizgi yok mu sizceEki Görüntüle 3583678
Bende çıkardı canım hem de birden fazla kez. Bilgin olsun mutlaka başka testler yap insan umutlaninca daha çok üzülüyor

İnşallah yanılmam nasıl güzel bir mucize olurdu benim için evet bir kaç tane daha alıp denemeyi düşünüyorum
İnşallah vardır seni çok iyi anlıyorum mutlaka başka marka dene .

Birazdan gidip alıcam canım bir kaç tane daha farklı farklı hepsi böyle gölgeli verirse yanılmıyordur heralde inş

Kızlar selam şu benim gördüğüm çift çizgi anında oluştu sonradan değil ama whatsapp üzerinden attığım adkadaşım asla değilsin böyle her testte çıkıyor dedi o kadar üzüldüm ki yıllardır test yaparım az çok ilk kez bu sefer azda olsa fotoda bile belli olan bi çizgi yok mu sizceEki Görüntüle 3583678
Testtin markası ne. İnsanlara kolay kolay sinir olmam ama arkadaşına sinir oldum. Asla değilsin demek doğru bir tabir değil. Adetin kaç gün kalmıştı. Ya da yumurtlama gününü biliyor musun ona göre yorumlayalım

Testtin markası ne. İnsanlara kolay kolay sinir olmam ama arkadaşına sinir oldum. Asla değilsin demek doğru bir tabir değil. Adetin kaç gün kalmıştı. Ya da yumurtlama gününü biliyor musun ona göre yorumlayalım
Canım cevabın için çok teşekkür ederim sağol. 🥰 benşm regli zamanlarım hiç belli değil ben bazen iki ayda hatta bazen 3 ay bile olabiliyor regli günlerim. O sebeple midem bulanıp çok wcye çıkınca bi yapmak istedim yaptığım an böyle varla yok arası birşey belirdi bebetime dı galiba markası

Back
X