- 25 Eylül 2020
- 271
- 117
- 53
- 32
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
-
tamam istedgin zaman sorabilirsinTamam ama 2 günde 1 girilen iliskilerde yakalarsınız diyo ovulasyon testi sıklıkla iliskiye giremeyenler için değilmi
Ne kadara aldın canım sen nasıl kullanildığı yaz istersenBen klomen catlatma ignesi cok denedim bi turlu olmadi.en son doktoru biraktim kendim deniycem dedim 30 ovulasyon testi aldim internetten
İnternetten aldim 30 tane.laboquick testi. Hergun ayni saatte yaptim.t cizgisi c den koyu oldugunda catladi demek.o gun ve sonraki uc gun iliskiNe kadara aldın canım sen nasıl kullanildığı yaz istersen
Ss aldım kuzum teşekkurlerİnternetten aldim 30 tane.laboquick testi. Hergun ayni saatte yaptim.t cizgisi c den koyu oldugunda catladi demek.o gun ve sonraki uc gun iliski
Valla benimde yok kısmet bakalımBence umut yok ama bilemem
Hayırlisı canım ya doktorum ile konuştum çok yorulduysan tüp bebek yapalım diyor bakalım esim ile bir konusayımdaValla benimde yok kısmet bakalım
Hadi inşallah yaptır bence keşke durumumuz olsa bizde yapsakHayırlisı canım ya doktorum ile konuştum çok yorulduysan tüp bebek yapalım diyor bakalım esim ile bir konusayımda
15 bin dediler canım ama yaza anca yaptırabilirim nasip olursaHadi inşallah yaptır bence keşke durumumuz olsa bizde yapsak
Cok sevindim canım senin adına deneyeceğim bakalımben de de pko var.. 1 yıl denedik olmadı sonra ovulasyon testi aldım.bazi aylar hiç yumurtlama görmedim. bazı aylar gördüm tutmadı.. ama en son ay adettin 25. günü yumurtlamayı yakaladım. ve 3 gün değerlendirdik.. Çok şükür şimdi 31 haftalık hamileyim. Kesinlikle testleri tavsiye ediyorum. en azindan ihtimalin yüksek olduğu günleri yakalayabiliriz gerisi Allah'ın taktiri. Herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. sizi çok iyi anlıyorum. beklemek ve hayal kırıklığı çok kötü ama her şeyin hayırlı zamanı vardır diye inandım ve dua ettim hep
Hadi inşallah gerek kalmaz da minnoşlar gelir inşallah ben adeti bekliyorum bugün test yaptın negatif15 bin dediler canım ama yaza anca yaptırabilirim nasip olursakış ayı malum
Kaç gün gecikti canım ben artk umudumu kestim perşembeyi bekliyorumHadi inşallah gerek kalmaz da minnoşlar gelir inşallah ben adeti bekliyorum bugün test yaptın negatifEki Görüntüle 2734618
Gecikmedi daha yarın adet günümKaç gün gecikti canım ben artk umudumu kestim perşembeyi bekliyorum
Anladım canım insallah bebeğin seninledirGecikmedi daha yarın adet günüm
ÜmitsizimAnladım canım insallah bebeğin seninledir
Bende öyleyim canımÜmitsizim
Testi kasetin içeeisinden cıkart oyle cek fotoyu bakalım canımKızlar test bozuk mu acaba bakabilir misiniz rica etsem
Çıkardım ama fotoğraf çekmek aklıma gelmedi çöpe attım tekti çizgi başka bir çizgi falan yoktuTesti kasetin içeeisinden cıkart oyle cek fotoyu bakalım canım
Ozaman üzgünum ama yok canımÇıkardım ama fotoğraf çekmek aklıma gelmedi çöpe attım tekti çizgi başka bir çizgi falan yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?