• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Acill!!! Gebelik testi yaptım bakarmısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurta çatlatma iğnesi olan varmı acaba ben yumurta catlatma iğnesi oldum ama 14 gün bekle dedi doktorum 11 gunum ve test yaptım negatif cıktı belırtılsrımde var Am kendkmk kandırıyorum aba hamile olan varmı yumurta catlatma iğnesi kullandıktan sonra 😒☹️

Kızlar lütfen yardımcı olurmusunuuzz? Adetim gecikti şuan3. Günündeyim ama daha adet olmadım. 1. Günü test yaptım yani 27 aralıkta negatif cıktı ne yapmam gerek kaç gün daha bekleyeyim???

Yumurta çatlatma iğnesi olan varmı acaba ben yumurta catlatma iğnesi oldum ama 14 gün bekle dedi doktorum 11 gunum ve test yaptım negatif cıktı belırtılsrımde var Am kendkmk kandırıyorum aba hamile olan varmı yumurta catlatma iğnesi kullandıktan sonra 😒☹️
Canım erken bakmışsın ben ilk vurulduğumda 8. Gün baktım erken gebelik testiydi bide pozitifti tabikide ama zamanla hayalet çizgiler oluşmaya başladı. 14. Günü geçtikten sonra yap. Belkide yumurtaların kiste dönüşmüştür onun ağrısıdır. Bunların hepsi tamamiyle muamma. 3 gün daha sabret. Benim bugün 9. Günüm pazartesi yapacağım testimi

Sonucun noldu canım?

Sonucun noldu canım?
2 3 gün daha bekleyecegım cunkı test yaptım biri negatif biri pozıtıf cıktı o da doktorum 14 gunu doldur 2 3 gun gevsın bellı olur ded bugun 14 gunum 17. Gunde deneyecegım inşallah pozıtıf olur güzel haberler veririm 💕 heyecanlı şekilde bekliyorum vallahi

Canım erken bakmışsın ben ilk vurulduğumda 8. Gün baktım erken gebelik testiydi bide pozitifti tabikide ama zamanla hayalet çizgiler oluşmaya başladı. 14. Günü geçtikten sonra yap. Belkide yumurtaların kiste dönüşmüştür onun ağrısıdır. Bunların hepsi tamamiyle muamma. 3 gün daha sabret. Benim bugün 9. Günüm pazartesi yapacağım testimi
Sonucları bana da söylerswn cok mutlu olurum benım bugun 14 gunum adet olmadım ama doktorum 2 3 gun daha bekleyelim gunu gecsın dedi bende 17. Gun yapacağım inş saolun Allah razı olsun

Back