- 6 Şubat 2020
- 417
- 189
- 33
- 27
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
-
Hadi hayırlısï kuzum kaçıncı günündesin gecikmeninVerdim canım aile hekiminde yarın çıkacak sonuçlar inşallah
Adete 3 4 gun vr test ypsam cikrmi acabaAynı durumdayız canım hayırlısı bakalım
Erken gebelik testi yap canımAdete 3 4 gun vr test ypsam cikrmi acaba
Predictor diye bi markanın erken gebelik testi var adete 6 gün kalaya kadar biliyorAdete 3 4 gun vr test ypsam cikrmi acaba
Afedersiniz gecikme yaşadınız mı acaba yoksa daha gecikme olmadan da kan verebliyor musunuzVerdim canım aile hekiminde yarın çıkacak sonuçlar inşallah
Ben gecikmemin 2. Gününde kan verdim canım ama gecikme olmadan da baktıranlar oluyorAfedersiniz gecikme yaşadınız mı acaba yoksa daha gecikme olmadan da kan verebliyor musunuz
Tam bir hafta oldu şuan canım 23 kasımda 2 gündü gecikmem kan verdim 24 çıkmıştı pozitif ama daha çok yeni dediler takip ettirin dediler dün kan vermiştim ya onunda sonucu çıktı canım üç gün içinde 24 ten 201 e Yüksel miş ben iki katı beklerken daha fazla artmışHadi hayırlısï kuzum kaçıncı günündesin gecikmenin
Hayırlı olsunnbebegım ozaman miniğini sağlıkla al kucağınaTam bir hafta oldu şuan canım 23 kasımda 2 gündü gecikmem kan verdim 24 çıkmıştı pozitif ama daha çok yeni dediler takip ettirin dediler dün kan vermiştim ya onunda sonucu çıktı canım üç gün içinde 24 ten 201 e Yüksel miş ben iki katı beklerken daha fazla artmışçok şükür doktorum artışın çok güzel dedi bir haftaya kadın doğumdan randevu al dedi inşallah hayırlısı olur Allahım sana da yakın zamanda sağlıklı ailene huzur getirecek bir evlat nasip etsin
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsunnbebegım ozaman miniğini sağlıkla al kucağına
Amin canım insallahhTeşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bak en altta yazan yazıya ne diyor tek cizgi ols abile kırmızı ise sonuc pizitifdir diyoooTeşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yanlış anlamışımmm pardooonBak en altta yazan yazıya ne diyor tek cizgi ols abile kırmızı ise sonuc pizitifdir diyooobilmiyordummm
Canım tek çizgi değil o ikinci çizgi çıkarsa ama silik kırmızı ise gebelik var diyorBak en altta yazan yazıya ne diyor tek cizgi ols abile kırmızı ise sonuc pizitifdir diyooobilmiyordummm
Tamam yanlıs anladımmmCanım tek çizgi değil o ikinci çizgi çıkarsa ama silik kırmızı ise gebelik var diyor
Evet canım bende aynı testle öğrendim bende aynı yeri tekrar tekrar okumuştumTamam yanlıs anladımmm
Direk yazsana oraya silik cizgide gebeliktir diyeEvet canım bende aynı testle öğrendim bende aynı yeri tekrar tekrar okumuştum
Demi dolandırarak anlatmak yerine kısaca yazsalarmış daha açıklayıcı olurmuşDirek yazsana oraya silik cizgide gebeliktir diyebizi uğraştıriyon
AynenDemi dolandırarak anlatmak yerine kısaca yazsalarmış daha açıklayıcı olurmuş
Kanda baktırdın mı canım gebelik varmı
Oyy kuzummm sağlıkla al miniğini kucağınaaaDemi dolandırarak anlatmak yerine kısaca yazsalarmış daha açıklayıcı olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?