- 14 Aralık 2018
- 176
- 36
- 98
- 24
- Konu Sahibi yaserinannesi
Sabah yine yaptım aynı şekilde çizgi belirdiGörünen silik çizgiler var canım istersen sabah tekrarla testi öyle kana git varsa çok yeni gibi zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah yine yaptım aynı şekilde çizgi belirdiGörünen silik çizgiler var canım istersen sabah tekrarla testi öyle kana git varsa çok yeni gibi zaten.
Ozaman bence kan verin çizgi varsa gebelik vardır diye düşünüyorumSabah yine yaptım aynı şekilde çizgi belirdi
Adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah bende sizin gibi innovita ve laboquick testim vardı ikisinide yaptım silik çıktı sizce var mıKızlar hamileymişim dün kan verdim 32 çıktı sonuç![]()
Merhaba kaç dk içinde çıktı çizgi ?Laboquick kaset testim
İnnovita ilk idrar olduğu için 5 dkda çıktı ama Laboquick 1 saat sonra gördüm böyle belirginleştiğiniMerhaba kaç dk içinde çıktı çizgi ?
Testinizi bir kaç gün sonra tekrarlayın bence benim testlerimde 3 dk içinde silik çizgi oluşmuştu Rabbim gönlünüze göre versin inşAlllahİnnovita ilk idrar olduğu için 5 dkda çıktı ama Laboquick 1 saat sonra gördüm böyle belirginleştiğini
Kızlar selam bende 2-3 aydıe deniyorum ve pcos var hormon testlerimde bir sorun olmadıgı söyleniliyor. Eşim cok istediği icin bende gece uykudam klkınca test yaptım baktım negatif işe gittim aksam gelince atmak icin aldım bakiym ni dedim cok ama cok silik bi çizgi var ama kuruma da olabilir sizin yorumlarınızı görünce yazmak istedm bakabilir misiniz gözükmğyor bile biliyorjm ama ben gözle görebiliyorum. Kasık agrım ve arasa gelen mide bulantım var tabi ben biraz da psikolojik diye yorumluyorumTestinizi bir kaç gün sonra tekrarlayın bence benim testlerimde 3 dk içinde silik çizgi oluşmuştu Rabbim gönlünüze göre versin inşAlllah![]()
Canım git bence hamilesin gibi duruyor :)Kızlar benim regl 7 gün var erken gebelik testi 2 de silik çizgi çıktı , kaset test yaptım oda silik çıktı sizce kan vermeye gitmeli miyim 2 dk içinde hepsinde gözüktü kaset test sadece 5 dk içinde
Kızlar birde ek olarak 10 gündür kasık ağrım ve arada mide bulantım oluyor ama mide bulantımı biraz psikolojik olarak yorumluyorum bugün yine yaptım awox negatif sadece pcos oldugum icin gec döllenme olabilir ni acaba diye düsünüyorum bu alsamda kasık agrım cok oldu arkadaslarımla otururken birdem miden bulandı bayılacak gibi oldum aklımda hamile miyim düsüncesi bile yoktu göğüslerimde hassaslaştı ya regl olucam ya hamileyimKızlar selam bende 2-3 aydıe deniyorum ve pcos var hormon testlerimde bir sorun olmadıgı söyleniliyor. Eşim cok istediği icin bende gece uykudam klkınca test yaptım baktım negatif işe gittim aksam gelince atmak icin aldım bakiym ni dedim cok ama cok silik bi çizgi var ama kuruma da olabilir sizin yorumlarınızı görünce yazmak istedm bakabilir misiniz gözükmğyor bile biliyorjm ama ben gözle görebiliyorum. Kasık agrım ve arasa gelen mide bulantım var tabi ben biraz da psikolojik diye yorumluyorum
Merhaba en son ne zaman test yaptınız ?Kızlar birde ek olarak 10 gündür kasık ağrım ve arada mide bulantım oluyor ama mide bulantımı biraz psikolojik olarak yorumluyorum bugün yine yaptım awox negatif sadece pcos oldugum icin gec döllenme olabilir ni acaba diye düsünüyorum bu alsamda kasık agrım cok oldu arkadaslarımla otururken birdem miden bulandı bayılacak gibi oldum aklımda hamile miyim düsüncesi bile yoktu göğüslerimde hassaslaştı ya regl olucam ya hamileyimdeliriceem düşünmekten
Bugün yaptım negatif yani kendimi psikolojik olarakya yoruyor olabilirim ama her zamanlinden farklı seyler yasıyorum birde deniyor oluncaMerhaba en son ne zaman test yaptınız ?
Anladım üzülmeyin herşeyin bir zamanı var Rabbim doğru zamanı bekliyor. Ben 2,5 sene korunmadım 2 kere de ovulasyon denedim çok şükür hamileyim sizde sakın üzülmeyin çünkü stres çok engelliyorBugün yaptım negatif yani kendimi psikolojik olarakya yoruyor olabilirim ama her zamanlinden farklı seyler yasıyorum birde deniyor oluncaovülasyon testi ile de takip etmeye basladım daha yeni
Evet doğru söylüyorsınuz stres kesinlikle cok engelliyor regl icinde hamilelik icindeAnladım üzülmeyin herşeyin bir zamanı var Rabbim doğru zamanı bekliyor. Ben 2,5 sene korunmadım 2 kere de ovulasyon denedim çok şükür hamileyim sizde sakın üzülmeyin çünkü stres çok engelliyor![]()
Evet doğal yolla oldu. Biz stres yapıyorduk eşimle olmuyor diye önce ben gittim pcos olduğumu öğrendim ardından eşim gitti bir sıkıntı çıkmadı. Biz yaşadığım şehirde iyi bir doktora gittik bizi fazlasıyla rahatlattı folik asit verdi d vitaminim çok düşükmüş onun için ilaç verdi bir sonra ki ay hamile kaldım. Bu arada 4 yaşında bir oğlum var Allah nasip ederse bu ikinci bebeğim olucakEvet doğru söylüyorsınuz stres kesinlikle cok engelliyor regl icinde hamilelik icinde2,5 sene korunmayıp doğal yolla mı kaldınız? Birde yaşınızı sorabilir miyim
allah sağlıkla kucağına aldırısn inşallah canım
geç döllenme muhabbeti karsıma cıkınca işte insan acaba diyor
Yaa saglıkla gelsinEvet doğal yolla oldu. Biz stres yapıyorduk eşimle olmuyor diye önce ben gittim pcos olduğumu öğrendim ardından eşim gitti bir sıkıntı çıkmadı. Biz yaşadığım şehirde iyi bir doktora gittik bizi fazlasıyla rahatlattı folik asit verdi d vitaminim çok düşükmüş onun için ilaç verdi bir sonra ki ay hamile kaldım. Bu arada 4 yaşında bir oğlum var Allah nasip ederse bu ikinci bebeğim olucak