• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Acill!!! Gebelik testi yaptım bakarmısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya adetim geçti 1 gün sonra test yaptım süresini bekledim birsey yoktu 5.6 saat sonra baktım böyle bir çizgi belirmiş 3 gün sonra erken gebelik testi yaptım yone ilk baslarında hiç bir şey yok sonra 5 saat gevti yine aynı ikinci hayalet çizgi belirdi lütfen yardım edin belirti olarakta kasıklarda batma var renksiz akıntı var adet olmuşum gibi ama adet yok lekelenme yok lütfen yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum geç döllenme olabilir mi?
Sonradan çıkan çizgi geçersiz ilk on dk önemli

Biz de bu ay deneme yaptik. Hic olmadigi kadar ilk defa bel agrisi yasiyorum. Adetime 5 gun var adet belirtileri de yasiyorum ama gecen gun test uaptim negatif cikti. Ilk denemede hamile kalirsam mucize olur heralde

Kızlar ya adetim geçti 1 gün sonra test yaptım süresini bekledim birsey yoktu 5.6 saat sonra baktım böyle bir çizgi belirmiş 3 gün sonra erken gebelik testi yaptım yone ilk baslarında hiç bir şey yok sonra 5 saat gevti yine aynı ikinci hayalet çizgi belirdi lütfen yardım edin belirti olarakta kasıklarda batma var renksiz akıntı var adet olmuşum gibi ama adet yok lekelenme yok lütfen yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum geç döllenme olabilir mi?
Benim testim de boyle cikti hamilesin sende galiba kasiklarin agriyormu ara ara yine yarin bi test daha yap bence, bende oyle yapicam

Kasıklarımda ağrı bide gögüs uclarım ağriyor canım ara ara basım dönüyor insallah hamileyimdir kuruma cizgisi degil mi yani
Dogrudur canim bendede var bu semptomlar daha cok erken gebeyiz ben cuma gebelik testi yaptiricam evdoktorumda.. sende yap emin olursun benimkini yollayim bide buna bak

Eklentiler

• F583866F-FD4A-4990-BE2B-320775764396.jpeg
    F583866F-FD4A-4990-BE2B-320775764396.jpeg
    86,5 KB · Görüntüleme: 258
Dogrudur canim bendede var bu semptomlar daha cok erken gebeyiz ben cuma gebelik testi yaptiricam evdoktorumda.. sende yap emin olursun benimkini yollayim bide buna bak
Benimki de bunun gibi ikiside ama işte saat geçtikten sonra olduğu için sevinmek te istemiyorum belki kuruma cizgisidir diye

Benimki de bunun gibi ikiside ama işte saat geçtikten sonra olduğu için sevinmek te istemiyorum belki kuruma cizgisidir diye
Canim bende sevinemiyorum ultrasonuma kadar enazindan biraz hafifledim beklicem kalp atislarini bi duyyim.. 3 dusugum oldu ve her testim pozitif cikiyordu yani onemli olan saglikli olmasi hayal kirikligi cok kotu bisey.. Rabbim isteyen herkeze versin en kisa zamanda 🙏🏻❤️

Canim bende sevinemiyorum ultrasonuma kadar enazindan biraz hafifledim beklicem kalp atislarini bi duyyim.. 3 dusugum oldu ve her testim pozitif cikiyordu yani onemli olan saglikli olmasi hayal kirikligi cok kotu bisey.. Rabbim isteyen herkeze versin en kisa zamanda 🙏🏻❤️
Amin canım insallah benimde 1 düşüğüm bir kürtajım oldu malesef

Şuan herhangi bir gebelik yok ama 11 gün geçtiginde tekrarlamam istendi bilgisi olan varmı

Eklentiler

• IMG_20201125_220351.jpg
    IMG_20201125_220351.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 246
Back