- 26 Ağustos 2020
- 1.554
- 787
- 73
- 29
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
En iyissiiii kan testiiii perşembe gününe kadar inşallah bekleyebilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ilk gebeliğimde de böyle silik çıkmıştı ama 10 dk içinde cıkmıştı ben bu testi yaptım aradan 5 saat geçti sonra cizgi çıktı 3 gün aonra tekrar yaptım yine bi 5 saat sonra bu çizgi çıktı canımYani bendede Bi seferinde öyle çıkmıştı erken gebelik ti
Sonradan çıkan çizgi geçersiz ilk on dk önemliKızlar ya adetim geçti 1 gün sonra test yaptım süresini bekledim birsey yoktu 5.6 saat sonra baktım böyle bir çizgi belirmiş 3 gün sonra erken gebelik testi yaptım yone ilk baslarında hiç bir şey yok sonra 5 saat gevti yine aynı ikinci hayalet çizgi belirdi lütfen yardım edin belirti olarakta kasıklarda batma var renksiz akıntı var adet olmuşum gibi ama adet yok lekelenme yok lütfen yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum geç döllenme olabilir mi?
Aynen minik yalanlar napalım anne olmak isyiyoruzMinik yalanlar ama olsun bizde böyleyiz
Stres yapma gecikmeni bekle benceBiliyorum canım ama benimki normalde görünüyor ama 5 saat sonra oluştu hayalet cizgi sonra tekrar yaptım yine 5 saat sonra hayalet cizgi cıktı
5. Günüm şuan canım geçikmemStres yapma gecikmeni bekle bence
Benim testim de boyle cikti hamilesin sende galiba kasiklarin agriyormu ara ara yine yarin bi test daha yap bence, bende oyle yapicamKızlar ya adetim geçti 1 gün sonra test yaptım süresini bekledim birsey yoktu 5.6 saat sonra baktım böyle bir çizgi belirmiş 3 gün sonra erken gebelik testi yaptım yone ilk baslarında hiç bir şey yok sonra 5 saat gevti yine aynı ikinci hayalet çizgi belirdi lütfen yardım edin belirti olarakta kasıklarda batma var renksiz akıntı var adet olmuşum gibi ama adet yok lekelenme yok lütfen yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum geç döllenme olabilir mi?
5. Günüm şuan canım geçikmem
O zaman kan ver bence bende şuan 6. Günümdeyim gecikmenin ben beta baktırdım yarın tekrar gidip iki katına çıkmış mı diye bakıcam HEmen hemen aynıyız5. Günüm şuan canım geçikmem
Kasıklarımda ağrı bide gögüs uclarım ağriyor canım ara ara basım dönüyor insallah hamileyimdir kuruma cizgisi degil mi yaniBenim testim de boyle cikti hamilesin sende galiba kasiklarin agriyormu ara ara yine yarin bi test daha yap bence, bende oyle yapicam
Yarın vercem canım kanı bakalım hayırlısıO zaman kan ver bence bende şuan 6. Günümdeyim gecikmenin ben beta baktırdım yarın tekrar gidip iki katına çıkmış mı diye bakıcam HEmen hemen aynıyız
Dogrudur canim bendede var bu semptomlar daha cok erken gebeyiz ben cuma gebelik testi yaptiricam evdoktorumda.. sende yap emin olursun benimkini yollayim bide buna bakKasıklarımda ağrı bide gögüs uclarım ağriyor canım ara ara basım dönüyor insallah hamileyimdir kuruma cizgisi degil mi yani
Benimki de bunun gibi ikiside ama işte saat geçtikten sonra olduğu için sevinmek te istemiyorum belki kuruma cizgisidir diyeDogrudur canim bendede var bu semptomlar daha cok erken gebeyiz ben cuma gebelik testi yaptiricam evdoktorumda.. sende yap emin olursun benimkini yollayim bide buna bak
Canim bende sevinemiyorum ultrasonuma kadar enazindan biraz hafifledim beklicem kalp atislarini bi duyyim.. 3 dusugum oldu ve her testim pozitif cikiyordu yani onemli olan saglikli olmasi hayal kirikligi cok kotu bisey.. Rabbim isteyen herkeze versin en kisa zamandaBenimki de bunun gibi ikiside ama işte saat geçtikten sonra olduğu için sevinmek te istemiyorum belki kuruma cizgisidir diye
Amin canım insallah benimde 1 düşüğüm bir kürtajım oldu malesefCanim bende sevinemiyorum ultrasonuma kadar enazindan biraz hafifledim beklicem kalp atislarini bi duyyim.. 3 dusugum oldu ve her testim pozitif cikiyordu yani onemli olan saglikli olmasi hayal kirikligi cok kotu bisey.. Rabbim isteyen herkeze versin en kisa zamanda
Hayırlısı olsun tatlım bence var gebelikYarın vercem canım kanı bakalım hayırlısı