acil yardim

tecavüze mi uğramış konu sahibi?
iki taraf kendi isteğiyle birlikte olmuşlar.

eşya kullanılır. iki kişi kendi isteğiyle sevişiyorsa bu kullanılmak olmaz
Eger sevistigin kisi senden olan cocugunu aldirtiyorsa ve daha fazla kolesi olmayi kabul etmedigin icin ailene gammazliyorsa bu kullanilmak sadece samata bunu gec farketmis...

Sen neden hic tanimadigin onu bu yasa getirmek icin ne gibi fedakarliklar yaptilar hic bilmedigin ailesine yukleniyorsun? O zaman tarafsiz yorum yapin..

Eger sevistigin kisi senden olan cocugunu aldirtiyorsa ve daha fazla kolesi olmayi kabul etmedigin icin ailene gammazliyorsa bu kullanilmak sadece samata bunu gec farketmis...

Sen neden hic tanimadigin onu bu yasa getirmek icin ne gibi fedakarliklar yaptilar hic bilmedigin ailesine yukleniyorsun? O zaman tarafsiz yorum yapin..

kullanılmak kısmına tekrar girmeyeceğim belli ki farklı düşünüyoruz uzayıp polemik çıkarmak niyetinde değilim
bu kız aciz değil, kullanılacak bir mal da değil

ilk hücrelerini verdiler diye ailesi de bu kızı yolmak, hırpalamak hakkına sahip değil

yavaş yavaş gerçek bir kadın gibi ayakta durmayı öğrenmesi gerekiyor. benim çabam sadece buna

Tehditle yapti diyorsun farkindamisin? aldirma gel kacip evlenelim dogur cocugumuzu deseydi dogurmucakmiydin?
17 yaşındaki biri sırf korunma aşamasında hata yaptı diye anne olmamalı. Tuzu kuru, vicdan dürten sorular sorun çözmeye değil, buhranı arttırmaya yarar.

Bende sevismeyi bu saydiklarin olarak gormuyorum canim. Su an zaten konu sadece sevismek olsaydi bu kadar ahkam kesiyor olmazdik. Buradaki konu kullanilmak...

Kullanılmak nedir? Sevişmek iki kişilik bir şeyse o zaman iki tarafta birbirini kullanıyor demek ki. Hani sevişince iki tarafta mutlu oluyor ya o bakımdan diyorum. Kadın bir eşya mı? Çorap mı, diş fırçası mı kullanılıp atılsın? Ne burada, ne başka yerde seviştiği için kimse kimseye ahkam kesemez zaten, herkes haddini bilmeli.

Benim kimseyle muhalefet yaptigim yok. Ortada senin yaptigin bir hata var. Tabi ki bunun vicdan muhakemesini sen yapmissindir ama buraya konu aciyorsan tam yapmamissindir demektir. Senin burda bizden istedigin yardim mi hayir sadece dusuncelerimiz.. Bu olaya cogunlugun nasil baktigi. Herkes kendi dusuncesini soylemekte ozgur evet ama burda en son konusu yapilmasi gereken de ailen. Cunku bende anneyim yarin sende olucaksin. Kizinin basina boyle bisey geldiginde bisey olmaz annecim alt tarafi zarin gitti demezsin ama oldurmeyiz tabi ki o da ayri konu..

yapacağın tek bir şey var , oda aileni alıp karşına konuşacaksın
duygularını dökeceksin , anlayış göstermelerini isteyeceksin

O sevismenin boyutuna gore degisir sizin sevisme anlayisiniz bu boyutsa bilemem.. Eger oyle olmasa su an sizde yorum yapiuor olmazdiniz.

Keşke "Bir şey olmaz anneciğim, sadece zarın gitti" denebilse.
O zaman bu konular açılmaz, o kürtajlar yapılmazdı işte.

17 yaşındaki biri sırf korunma aşamasında hata yaptı diye anne olmamalı. Tuzu kuru, vicdan dürten sorular sorun çözmeye değil, buhranı arttırmaya yarar.
O zaman boyle bir hata yapti diye uzulup tepki gosteren aileye de burda kimse ahlak dersi vermemeli..

Keşke "Bir şey olmaz anneciğim, sadece zarın gitti" denebilse.
O zaman bu konular açılmaz, o kürtajlar yapılmazdı işte.
Iste.. Ama maalesef denmiyor.. Cunku burasi TURKIYE.. Ve eger oyle denseydi emin olun aile tepkisinden ve cevresel tepkiden cekinip bu yoldan ders alip donen kizlarimiz da su an daha.buyuk hatalar yapmis olurlardi..

O zaman boyle bir hata yapti diye uzulup tepki gosteren aileye de burda kimse ahlak dersi vermemeli..
Bahsettiğimiz "hatalar" farklı hanımefendi.
Zira ben de tepkilerin haksız olduğu kanaatindeyim.
Ayrıca benim mesajımdan bu sonuca nasıl ulaştınız?

Doğursun tabi ki doğmuş bir bebeği öldürmekten ne farkı var?

şaka?
hamile bir kadınsınız
biliyor olmalısınız maternal gelişimi
anne karnında bebek olmuyor o
hatta ilk 3 ayda fetüs bile olmuyor
embriyo.

derim
kızım böyle bir beladan kurtulduysa sevinirim
giden zarı olsun ömrü gitmedi ya kızımın böyle bir pisliğe derim
o eski nişanlıyı da bir güzel benzetirim 3 kuruşluk adammışsın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…