Eger sevistigin kisi senden olan cocugunu aldirtiyorsa ve daha fazla kolesi olmayi kabul etmedigin icin ailene gammazliyorsa bu kullanilmak sadece samata bunu gec farketmis...tecavüze mi uğramış konu sahibi?
iki taraf kendi isteğiyle birlikte olmuşlar.
eşya kullanılır. iki kişi kendi isteğiyle sevişiyorsa bu kullanılmak olmaz
Eger sevistigin kisi senden olan cocugunu aldirtiyorsa ve daha fazla kolesi olmayi kabul etmedigin icin ailene gammazliyorsa bu kullanilmak sadece samata bunu gec farketmis...
Sen neden hic tanimadigin onu bu yasa getirmek icin ne gibi fedakarliklar yaptilar hic bilmedigin ailesine yukleniyorsun? O zaman tarafsiz yorum yapin..doğursun mu 17 yaşında?
okulu var, yapacak işleri var.
şimdi söylenecek laf mı hem bu kız yardım istemiş siz vicdan yaptıracak şeyler yazıyorsunuz o kendi içinde yapmıştır muhasebesini zaten psikolojisi iyi değil böyle şeylerle yüklenmeyin
Tehditle yapti diyorsun farkindamisin? aldirma gel kacip evlenelim dogur cocugumuzu deseydi dogurmucakmiydin?O aldirtmadi beraber aldirdik..yas 17...ve ayrildigimiz icin tehditle bunu yapti bence siz konuyu aanlamadiniz..
Sen neden hic tanimadigin onu bu yasa getirmek icin ne gibi fedakarliklar yaptilar hic bilmedigin ailesine yukleniyorsun? O zaman tarafsiz yorum yapin..[/QUOT
O benim aileme yuklenmedi burada kendi dusuncelerini soylemek serbest o da kendi dusuncelerini dile getiriyor senin gibi..burdan oraya laf soylemek yakismiyor
ayrılmaması için ailesine söylediğini anlatmaya çalısmıs.. bebeği aldırması için tehdit etmemişTehditle yapti diyorsun farkindamisin? aldirma gel kacip evlenelim dogur cocugumuzu deseydi dogurmucakmiydin?
Eger sevistigin kisi senden olan cocugunu aldirtiyorsa ve daha fazla kolesi olmayi kabul etmedigin icin ailene gammazliyorsa bu kullanilmak sadece samata bunu gec farketmis...
Sen neden hic tanimadigin onu bu yasa getirmek icin ne gibi fedakarliklar yaptilar hic bilmedigin ailesine yukleniyorsun? O zaman tarafsiz yorum yapin..
Tehditle yapti diyorsun farkindamisin? aldirma gel kacip evlenelim dogur cocugumuzu deseydi dogurmucakmiydin?
ayrılmaması için ailesine söylediğini anlatmaya çalısmıs.. bebeği aldırması için tehdit etmemiş
17 yaşındaki biri sırf korunma aşamasında hata yaptı diye anne olmamalı. Tuzu kuru, vicdan dürten sorular sorun çözmeye değil, buhranı arttırmaya yarar.Tehditle yapti diyorsun farkindamisin? aldirma gel kacip evlenelim dogur cocugumuzu deseydi dogurmucakmiydin?
Bende sevismeyi bu saydiklarin olarak gormuyorum canim. Su an zaten konu sadece sevismek olsaydi bu kadar ahkam kesiyor olmazdik. Buradaki konu kullanilmak...
O sevismenin boyutuna gore degisir sizin sevisme anlayisiniz bu boyutsa bilemem.. Eger oyle olmasa su an sizde yorum yapiuor olmazdiniz.Kullanılmak nedir? Sevişmek iki kişilik bir şeyse o zaman iki tarafta birbirini kullanıyor demek ki. Hani sevişince iki tarafta mutlu oluyor ya o bakımdan diyorum. Kadın bir eşya mı? Çorap mı, diş fırçası mı kullanılıp atılsın? Ne burada, ne başka yerde seviştiği için kimse kimseye ahkam kesemez zaten, herkes haddini bilmeli.
Keşke "Bir şey olmaz anneciğim, sadece zarın gitti" denebilse.Benim kimseyle muhalefet yaptigim yok. Ortada senin yaptigin bir hata var. Tabi ki bunun vicdan muhakemesini sen yapmissindir ama buraya konu aciyorsan tam yapmamissindir demektir. Senin burda bizden istedigin yardim mi hayir sadece dusuncelerimiz.. Bu olaya cogunlugun nasil baktigi. Herkes kendi dusuncesini soylemekte ozgur evet ama burda en son konusu yapilmasi gereken de ailen. Cunku bende anneyim yarin sende olucaksin. Kizinin basina boyle bisey geldiginde bisey olmaz annecim alt tarafi zarin gitti demezsin ama oldurmeyiz tabi ki o da ayri konu..
O zaman boyle bir hata yapti diye uzulup tepki gosteren aileye de burda kimse ahlak dersi vermemeli..17 yaşındaki biri sırf korunma aşamasında hata yaptı diye anne olmamalı. Tuzu kuru, vicdan dürten sorular sorun çözmeye değil, buhranı arttırmaya yarar.
Iste.. Ama maalesef denmiyor.. Cunku burasi TURKIYE.. Ve eger oyle denseydi emin olun aile tepkisinden ve cevresel tepkiden cekinip bu yoldan ders alip donen kizlarimiz da su an daha.buyuk hatalar yapmis olurlardi..Keşke "Bir şey olmaz anneciğim, sadece zarın gitti" denebilse.
O zaman bu konular açılmaz, o kürtajlar yapılmazdı işte.
Bahsettiğimiz "hatalar" farklı hanımefendi.O zaman boyle bir hata yapti diye uzulup tepki gosteren aileye de burda kimse ahlak dersi vermemeli..
Doğursun tabi ki doğmuş bir bebeği öldürmekten ne farkı var?
Benim kimseyle muhalefet yaptigim yok. Ortada senin yaptigin bir hata var. Tabi ki bunun vicdan muhakemesini sen yapmissindir ama buraya konu aciyorsan tam yapmamissindir demektir. Senin burda bizden istedigin yardim mi hayir sadece dusuncelerimiz.. Bu olaya cogunlugun nasil baktigi. Herkes kendi dusuncesini soylemekte ozgur evet ama burda en son konusu yapilmasi gereken de ailen. Cunku bende anneyim yarin sende olucaksin. Kizinin basina boyle bisey geldiginde bisey olmaz annecim alt tarafi zarin gitti demezsin ama oldurmeyiz tabi ki o da ayri konu..