acil yardim

Beni ilk allah sonrada onlar affetsin baska bisey isistmem
canım benim insan kaç sene birlikte olsa da en yakınım dediği insanı tanıyamıyor demek ki. eski nişanlının yaptığı şey düpedüz rezillik. ne demek aileye gidip anlatmak!

uzun süren bir beraberlik yaşamışsınız. bu kadar kendine kızıp harap etmene gerek yok. yaşanmış ve bitmiş. Hem ne diye ölmek isteyecekmişsin ki? bazen bazı ilişkilerin bitmesi gerekir. demek ki senin açın böylesi daha hayırlıymış. beraberliğiniz evliliğe dönüşseydi belki çok daha kötü şeyler yaşanacaktı. bunu kimse bilemez. ve kimse seni yaşadıkların için sorgulayamaz. Sen bir bireysin. ve yaşadıkların sadece seni ilgilendirir.

Ailen belki bir süre tepki verir. ama asıl olan onların her ne olursa olsun senin yanında olmaları. aile demek budur işte.

Evrenin senin için çok daha iyi planları olduğuna eminim. lütfen kendini yıpratma. ve kimseye kendilerini ilgilendirmeyen konularda sana ahkam kesmeye kalkmalarına izin verme.

Pardon da sizin yetistireceginiz insan pskolojisini merak etmeye basladim. Ne yaparsa yapsin onemli degil sorun degil problem degil herkes boyle yapsa dert diye bisey kalmaz dunya da kullandiginiz anti depresanin ismini yazarsaniz bizde kullanalim..

neden genellıyorsunuz? suan bır konu ustune yorum yapıyoruz. nerede okudunuz ne yaparsa yapsın sorun değil diye yazdıgımı gösterir misiniz?
ayrıca verecek cevap bulamadıgınızda psikolojimin bozuk olduguna dair imalarda bulunarak tahrik etmeye çalışmanız da ayrı bir komedi. ama üzgünüm beni kendi üslubunuza çekemeyeceksiniz.

ben cocugumu onu buyutmus olmamın bir lütuf oldugunu basına kakmadan yetıstırecegım. çünkü ona sahip olmayı ben istedim ve gerekeni yapıyor olmam da onun derdi olmamalı. bu bile güzel bir artıdır çocuk psikolojisi için. malum basında dır dır ederek ''ben seni bu yasa getırdım'' diye konusan anne babadan iyidir... size de tavsiye ederim:)

Son düzenleme:
Hahaha size sabaha kadar cevap verecek bos vaktim olsa keske uzgunum:)Gercekten cok eglencelisiniz.. Siz karsiliksiz emek veriyorsunuz cok etkilendim agac yetistirin bence ki o bile meyve veriyor:)

Evet hiçbir aile kızının cinsel yaşamını bilmek istemez de sizin yaptığınız bir ayıp yok. Sevmişiniz. Bunu patlaşmışsınız. Aileni onaylamıyorum ama anlayabiliyorum. Ama bir şekilde ayrılığı yediremeyip iftira attığını söylersen ailenin içi daha rahat eder. Benim en çok korktuğum şey bu hayatta ailemin benim yüzümden üzülmesidir. Sen de inkar yoluna git. Arkandan böyle konuşan bir şerefsizden ayrıldığın için de mutlu olmaşarını sağla. Zaman her şeyin ilacı. Bu da unutulur. Sıkma canını..

Arkadaşlar bence yorumlarımızı yaparken daha akılcı pozitif yorumlar yapmayı tercih etmeliyiz. Bu konu sizin için hangi anlamı taşırsa taşısın. Belli ki arkadaşımız kafasına çok takmış öyle ki canına kıyma noktasına gelmiş.

Bize düşen görev ona moral vermek ve destek olmak. Sert eleştiri yapmanın arkadaşımıza bir fayda getirmeyeceği aşikar. Ayrıca insanların yaşam tarzlarını kendi kafamızda salt doğru veya yanlış diye ayıramayız. Sorgulamak zaten üzerimize vazife değildir.

Hepinizin söylemek istediğimi anladığınıza eminim. Ve bundan sonra yapacağınız yapıcı yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ama kizligim gitti hem de resit olmayan yasta ve hamilelik yasandi kim boyle bisey olsun ister ki..tovbe ettim zaten

Daha çok küçüksün. Üniversiteye başla. Kitap oku. Hayat senin şu anki algından çok farklı.kızlık kelimesini bir daha kullanma hoş bir tabir değil.

Pardon da sizin yetistireceginiz insan pskolojisini merak etmeye basladim. Ne yaparsa yapsin onemli degil sorun degil problem degil herkes boyle yapsa dert diye bisey kalmaz dunya da kullandiginiz anti depresanin ismini yazarsaniz bizde kullanalim..

Çocuğu cahil bırakıp sokaklara salıp hiçbir sosyal faaliyet vermeden hiçbir bilgi birikimi aktarmadan yetiştirip daha reşit bile olmayan yaşta hamilelik yaşayınca sırt çevirmek hangi kitapta yazar? Çocuğu dolu dolu yetiştirselerdi. 18yaşa kadar anneden babadan habersiz bunu yaşayabiliyorsa ailenin zaafı vardır zaten. O yüzden biz seni bu yaşa getirdik bıdı bıdısı başlı başına yalan. Hiçbir şey yapmamışlar bu çocuk için

Hahaha size sabaha kadar cevap verecek bos vaktim olsa keske uzgunum:)Gercekten cok eglencelisiniz.. Siz karsiliksiz emek veriyorsunuz cok etkilendim agac yetistirin bence ki o bile meyve veriyor:)

bence büyük konuşmayın ve sahip olacagınız bebegınıze karsı beklentılerınızı mınımumda tutun. mutlaka emek verecksınız ama cocugunuzun meyve vermeme ıhtımalını de düşünün... o zaman ''keske agac besleseydım meyve verırdı'' diye hayıflanmazsınız belki yüzüne karşı...
her cocuk anne babasının düşünce ve yaşam tarzını benımsemeyebilir.
bunlara hazırlıklı olmakta bir anne adayı olarak fayda var.

ve umarım sabaha kadar bos vaktınız olmadıgı ıcın bu mesajıma cevap vermezsınız:))

çok ayıp
size kibarca yorum yazıyoruz ki hannesli gördüğüm en saygılı ve kibar üyelerden birisidir

Ne kadar vicdansız insan varmış burada!! Kürtaj yaptıranı katil olarak görüyorum. Bu benim fikrim sizi ilgilendirmez
Karnınızda çocuk taşıyorsunuz, kız da olsa erkekte olsa bir gün başınıza gelebilir. Nasıl oluyor da çocuk yaşta yapılan bir hataya "doğursaydın!" diye bakabiliyorsunuz. O zaman tecavüze uğrayanlar da doğursun yazık değil mi o karnındaki bebeğe. Zaten bizim ülkemizde kadınlar bir tek çocuğa kıymet veriyor, annenin hiç bir önemi yok. Ne duygusal ne fiziksel.. Zaten annenin yaşama hakkı da yok çünkü karar mekanizması kadın değil ki, kadın hariç herkes. Ben en çokta kadınların bu şekilde umursamazca kendi hemcinslerini aşağılayıp, onları yaralamaya çalışmalarını anlamıyorum. Hamilesiniz ve aldırılacak yasal süre içerisindeki o canlının sadece embriyo olduğunu bilmiyorsunuz ya da şuan hamilesiniz ve hormonlarınız fazla çalışıyor diye düşünmek istiyorum. Lütfen düşünerek hareket edin..

İnsan kızının vajinasına penis girmiş diye neden rezil olur ki?
Böbreğine pıçak soksalar bu kadar olay yaratmazlar.

Fizyolojik açıdan ikisinin bir farkı yok bence.
Hatta birisi ölümcül olabilir bile
just,sence gerçektende aynı şeyler mi?
Burda konu sahibinin eski nişanlısının acizliğinden kaynaklı bi sorun var.
Ve tabi aile kızına sahip çıkmak zorunda.Suçlamaktan ziyade..

Yaşın daha çok genç ve inan ne yaşarsan yaşamış ol hayat çok güzel ve ölmek istemek çok saçma. Sen ne yaşamış olursan ol inan hepsi geçecek, her karanlık gecenin ardından güneş doğar bunu unutma. Sana bunları inan hissederek söylüyorum. Dün de benzer bir konu vardı ve ailesi kızı evden kovuyordu bak senin ailen ne kadar üzülmüş olurlarsa olsunlar hala senin yanında. Evet sana kızgınlar ama seni bırakmamışlar çünkü sen onların evlatlarısın. Şuan sadece şaşkınlar ve üzgünler. Bunlar geçecek sakın yılma sen. Kızlığının gitmesi elinden hiç bir şeyi almadı emin ol. Şu koca dünya sadece kadınların zarları etrafında dönmüyor.Sen kendinle ilgilen ve sakin ol.

Bakın hep kadınlara oluyor olan bu yüzden günah zaten biz mağdur olmayalım diye.tövbe edin. ailen kaldıramaz böyle bi durumu.yyinede sen onların evladısın zaman lazım sadece.iintiharı çıkar aklından bu çözüm değil.Allah yardımcın olsun.

Bence sizin anti depresana ihtiyaciniz var hanımefendi cupcup..

Son düzenleme:

cnm ben hamile fln feğilim ama çocuk aldırmaya bende karşıyım burada herkes aynı düşüncede olmak zorunda değil

ne alakası var cnm ben zara çok önem verirdim ve cinsellik yaşamadan evlendim

Canım dikkat et çevrenden ziyade buraya genital de olsun bdv de olsun ağlayanların çoğu yok kendimi şöyle hissediyorum yok şu yok bu diyorlar madem bu kadar önemli niye yaşıyorsun ?

Bak senin için önemli evliliği beklemişsin örnek olarak

Cinsellik doğal bir kişisel eylem niye yaşadıktan sonra bu kadar değerli oluyor şu zar parçası ? Bunu ifade etmek istedim

tabiiki çok haklısın bu konuda benim için bu kadar önemli ise korurum ben
ama düşünmeden yapıp edip sonrasında ağlayanda çok gördüm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…