canım benim insan kaç sene birlikte olsa da en yakınım dediği insanı tanıyamıyor demek ki. eski nişanlının yaptığı şey düpedüz rezillik. ne demek aileye gidip anlatmak!Beni ilk allah sonrada onlar affetsin baska bisey isistmem
Pardon da sizin yetistireceginiz insan pskolojisini merak etmeye basladim. Ne yaparsa yapsin onemli degil sorun degil problem degil herkes boyle yapsa dert diye bisey kalmaz dunya da kullandiginiz anti depresanin ismini yazarsaniz bizde kullanalim..
Hahaha size sabaha kadar cevap verecek bos vaktim olsa keske uzgunum:)Gercekten cok eglencelisiniz.. Siz karsiliksiz emek veriyorsunuz cok etkilendim agac yetistirin bence ki o bile meyve veriyor:)neden genellıyorsunuz? suan bır konu ustune yorum yapıyoruz. nerede okudunuz ne yaparsa yapsın sorun değil diye yazdıgımı gösterir misiniz?
ayrıca verecek cevap bulamadıgınız da psikolojimin bozuk olduguna dair imalarda bulunarak tahrik etmeye çalışmanız da ayrı bir komedi. ama üzgünüm beni kendi üslubunuza çekemeyeceksiniz.
ben cocugumu onu buyutmus olmamın bir lütuf oldugunu basına kakmadan yetıstırecegım. çünkü ona sahip olmayı ben istedim ve gerekeni yapıyor olmam da onun derdi olmamalı. bu bile güzel bir artıdır çocuk psikolojisi için. malum basında dır dır ederek ''ben seni bu yasa getırdım'' diye konusan anne babadan iyidir... size de tavsiye ederim:)
Merhaba arkadaşlar ben hayatımın en buyuk hatasıni yyaptim ve cok pismanim hayatim karardi yardim istiyorum. .4yillik bir ilskim vardi 2.yilinda bir beraberlik yasandi ve hamilelik gerçekleşti kimse duymadan aldirdik..3.yiyilimzda nisanlandik 1yil boyunca nişanlı kaldik daha sonra bazi nenedenlerden dolayi ayrildik o da bunu yediremedi ve aileme bu olayı gidip soyledi simdi onlarin yüzüne bakamiyorum bile..ve beni kotu goruyorlar bu konu kapanacak gibi degil napacm simdi ben?? Onlari rezil ettim..simdiki aklim olsa.asla yapmam cok pismanim olmek istiyorum
Ama kizligim gitti hem de resit olmayan yasta ve hamilelik yasandi kim boyle bisey olsun ister ki..tovbe ettim zaten
Pardon da sizin yetistireceginiz insan pskolojisini merak etmeye basladim. Ne yaparsa yapsin onemli degil sorun degil problem degil herkes boyle yapsa dert diye bisey kalmaz dunya da kullandiginiz anti depresanin ismini yazarsaniz bizde kullanalim..
Hahaha size sabaha kadar cevap verecek bos vaktim olsa keske uzgunum:)Gercekten cok eglencelisiniz.. Siz karsiliksiz emek veriyorsunuz cok etkilendim agac yetistirin bence ki o bile meyve veriyor:)
Hahaha size sabaha kadar cevap verecek bos vaktim olsa keske uzgunum:)Gercekten cok eglencelisiniz.. Siz karsiliksiz emek veriyorsunuz cok etkilendim agac yetistirin bence ki o bile meyve veriyor:)
çok ayıp
size kibarca yorum yazıyoruz ki hannesli gördüğüm en saygılı ve kibar üyelerden birisidir
Karnınızda çocuk taşıyorsunuz, kız da olsa erkekte olsa bir gün başınıza gelebilir. Nasıl oluyor da çocuk yaşta yapılan bir hataya "doğursaydın!" diye bakabiliyorsunuz. O zaman tecavüze uğrayanlar da doğursun yazık değil mi o karnındaki bebeğe. Zaten bizim ülkemizde kadınlar bir tek çocuğa kıymet veriyor, annenin hiç bir önemi yok. Ne duygusal ne fiziksel.. Zaten annenin yaşama hakkı da yok çünkü karar mekanizması kadın değil ki, kadın hariç herkes. Ben en çokta kadınların bu şekilde umursamazca kendi hemcinslerini aşağılayıp, onları yaralamaya çalışmalarını anlamıyorum. Hamilesiniz ve aldırılacak yasal süre içerisindeki o canlının sadece embriyo olduğunu bilmiyorsunuz ya da şuan hamilesiniz ve hormonlarınız fazla çalışıyor diye düşünmek istiyorum. Lütfen düşünerek hareket edin..Ne kadar vicdansız insan varmış burada!! Kürtaj yaptıranı katil olarak görüyorum. Bu benim fikrim sizi ilgilendirmez
just,sence gerçektende aynı şeyler mi?İnsan kızının vajinasına penis girmiş diye neden rezil olur ki?
Böbreğine pıçak soksalar bu kadar olay yaratmazlar.
Fizyolojik açıdan ikisinin bir farkı yok bence.
Hatta birisi ölümcül olabilir bile
Yaşın daha çok genç ve inan ne yaşarsan yaşamış ol hayat çok güzel ve ölmek istemek çok saçma. Sen ne yaşamış olursan ol inan hepsi geçecek, her karanlık gecenin ardından güneş doğar bunu unutma. Sana bunları inan hissederek söylüyorum. Dün de benzer bir konu vardı ve ailesi kızı evden kovuyordu bak senin ailen ne kadar üzülmüş olurlarsa olsunlar hala senin yanında. Evet sana kızgınlar ama seni bırakmamışlar çünkü sen onların evlatlarısın. Şuan sadece şaşkınlar ve üzgünler. Bunlar geçecek sakın yılma sen. Kızlığının gitmesi elinden hiç bir şeyi almadı emin ol. Şu koca dünya sadece kadınların zarları etrafında dönmüyor.Sen kendinle ilgilen ve sakin ol.Merhaba arkadaşlar ben hayatımın en buyuk hatasıni yyaptim ve cok pismanim hayatim karardi yardim istiyorum. .4yillik bir ilskim vardi 2.yilinda bir beraberlik yasandi ve hamilelik gerçekleşti kimse duymadan aldirdik..3.yiyilimzda nisanlandik 1yil boyunca nişanlı kaldik daha sonra bazi nenedenlerden dolayi ayrildik o da bunu yediremedi ve aileme bu olayı gidip soyledi simdi onlarin yüzüne bakamiyorum bile..ve beni kotu goruyorlar bu konu kapanacak gibi degil napacm simdi ben?? Onlari rezil ettim..simdiki aklim olsa.asla yapmam cok pismanim olmek istiyorum
Aynen öyle işin garip yani zara ne kadar önem veren varsa cinselliği yaşamadan duramıyor.
Karnınızda çocuk taşıyorsunuz, kız da olsa erkekte olsa bir gün başınıza gelebilir. Nasıl oluyor da çocuk yaşta yapılan bir hataya "doğursaydın!" diye bakabiliyorsunuz. O zaman tecavüze uğrayanlar da doğursun yazık değil mi o karnındaki bebeğe. Zaten bizim ülkemizde kadınlar bir tek çocuğa kıymet veriyor, annenin hiç bir önemi yok. Ne duygusal ne fiziksel.. Zaten annenin yaşama hakkı da yok çünkü karar mekanizması kadın değil ki, kadın hariç herkes. Ben en çokta kadınların bu şekilde umursamazca kendi hemcinslerini aşağılayıp, onları yaralamaya çalışmalarını anlamıyorum. Hamilesiniz ve aldırılacak yasal süre içerisindeki o canlının sadece embriyo olduğunu bilmiyorsunuz ya da şuan hamilesiniz ve hormonlarınız fazla çalışıyor diye düşünmek istiyorum. Lütfen düşünerek hareket edin..
ne alakası var cnm ben zara çok önem verirdim ve cinsellik yaşamadan evlendim
Canım dikkat et çevrenden ziyade buraya genital de olsun bdv de olsun ağlayanların çoğu yok kendimi şöyle hissediyorum yok şu yok bu diyorlar madem bu kadar önemli niye yaşıyorsun ?
Bak senin için önemli evliliği beklemişsin örnek olarak
Cinsellik doğal bir kişisel eylem niye yaşadıktan sonra bu kadar değerli oluyor şu zar parçası ? Bunu ifade etmek istedim