Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklisiniz..iste bende onlari utandirdigin icin boyle oldum tek care bitnrsini beklemek galiba
onlar senin ailen tamam iyi yaptım yavrum maşallah aferin demicekler ama seni de çöpe atmazlar heralde.seni sokağa atıp kötü yollara düşmene sebep olup daha mı mutlu olmak istiyorlar bu durumda ailesinden başka kim sahip çıkacak insan sadece iyi günü için mi evlat doğuruyor herkes?
ailen bilmeseydi o adam musvettesi seni kim bilir nelerle tehdit edecekti kurtulamayacaktın belki de..
öyle ya da böyle senin için en iyisi olmuş aslında.. şanslıymışsın ki doğruyu bulmuşsun sonuç olarak...
ailenden çekinmen normal onların da şaşkınlık yaşaması normal..
zaman ver ailene de kendine de..
ölürüm intihar ederim deme.. annene babana evlat acısını hak görme olur mu?
ailene niye söylediki okadar adamsa evlenseydiMerhaba arkadaşlar ben hayatımın en buyuk hatasıni yyaptim ve cok pismanim hayatim karardi yardim istiyorum. .4yillik bir ilskim vardi 2.yilinda bir beraberlik yasandi ve hamilelik gerçekleşti kimse duymadan aldirdik..3.yiyilimzda nisanlandik 1yil boyunca nişanlı kaldik daha sonra bazi nenedenlerden dolayi ayrildik o da bunu yediremedi ve aileme bu olayı gidip soyledi simdi onlarin yüzüne bakamiyorum bile..ve beni kotu goruyorlar bu konu kapanacak gibi degil napacm simdi ben?? Onlari rezil ettim..simdiki aklim olsa.asla yapmam cok pismanim olmek istiyorum
Bazi insanlar cok buyuk konusuyor bu konuda lutfen konusmasinlar.. Buradaki butun hanimlar birer kiz annesi ya da adayi.. Bir anne ya da baba kizinin vajinasina penis girdigini dusunerek rezil olduklarini dusunmezler zaten. Kendinden gozunden sakinip binbir fedakarlik ve mucadeleyle buyuttukleri evlatlarinin bu denli boslukta kalip hata yapmasina kendini bir erkege dusunmeden feda etmesine caresizligine ve safligina uzulurler. Bunun adi rezillik degildir zaten hayal kirikligi sadece.. Ama ne olursa olsun olmeni de istemezler buna emin ol. Ve sakin boyle bir sey yapma cunku yasadigin hic bir seyi geri alma sansin yok. Sadece cok buyuk ders alma sansin var. Bundan sonra hic bir erkege o denli guvenme. Kendini esine sakla ve herseyi zamana birak canim...
Bende sevismeyi bu saydiklarin olarak gormuyorum canim. Su an zaten konu sadece sevismek olsaydi bu kadar ahkam kesiyor olmazdik. Buradaki konu kullanilmak...ben sevişmeyi:
-kendini feda etmek
-saflık
-çaresizlik
-hata
olarak görmediğim için...
Bende sevismeyi bu saydiklarin olarak gormuyorum canim. Su an zaten konu sadece sevismek olsaydi bu kadar ahkam kesiyor olmazdik. Buradaki konu kullanilmak...
Bir cana nasıl kıydınız? Asıl önemli olan rezil olman mı??