Intihar edince nolacak ? yani bu olaydan utandin kendini öldürüceksin, Ailene hesap vermekten korkuyorsun Allahindan korkmuyorsun öylemi ? Bu fikri hemen sil at beyninden, olan olmus.Biraz özgüven ya gecin artik su zar olaylariniSimdi 22 yasindayim bu olay 17 yasimda olmustu ve simdi ogrendiklerinde cok kotu oldu artik intihar etmeyi dusunuyorum
Bir yolunu bulduk iste
Intihar edince nolacak ? yani bu olaydan utandin kendini öldürüceksin, Ailene hesap vermekten korkuyorsun Allahindan korkmuyorsun öylemi ? Bu fikri hemen sil at beyninden, olan olmus.Biraz özgüven ya gecin artik su zar olaylarini
adam hevesini almış..başka açık kapı arıyor...ah bu kızlar yokmu..şimdi bir şey demek istemiyorum..sende kendine başka sevgili bul ve hayatını böyle yaşarsın....ailene yazık...
Merhaba arkadaşlar ben hayatımın en buyuk hatasıni yyaptim ve cok pismanim hayatim karardi yardim istiyorum. .4yillik bir ilskim vardi 2.yilinda bir beraberlik yasandi ve hamilelik gerçekleşti kimse duymadan aldirdik..3.yiyilimzda nisanlandik 1yil boyunca nişanlı kaldik daha sonra bazi nenedenlerden dolayi ayrildik o da bunu yediremedi ve aileme bu olayı gidip soyledi simdi onlarin yüzüne bakamiyorum bile..ve beni kotu goruyorlar bu konu kapanacak gibi degil napacm simdi ben?? Onlari rezil ettim..simdiki aklim olsa.asla yapmam cok pismanim olmek istiyorum
Ama kizligim gitti hem de resit olmayan yasta ve hamilelik yasandi kim boyle bisey olsun ister ki..tovbe ettim zaten
Şu sitede ılımlı, mantıklı, insana nasıl yaklaşmasını bilen bir kaç kişiden birisin. Seviyorum yorumlarını.
şehir ülke vs değiştirMerhaba arkadaşlar ben hayatımın en buyuk hatasıni yyaptim ve cok pismanim hayatim karardi yardim istiyorum. .4yillik bir ilskim vardi 2.yilinda bir beraberlik yasandi ve hamilelik gerçekleşti kimse duymadan aldirdik..3.yiyilimzda nisanlandik 1yil boyunca nişanlı kaldik daha sonra bazi nenedenlerden dolayi ayrildik o da bunu yediremedi ve aileme bu olayı gidip soyledi simdi onlarin yüzüne bakamiyorum bile..ve beni kotu goruyorlar bu konu kapanacak gibi degil napacm simdi ben?? Onlari rezil ettim..simdiki aklim olsa.asla yapmam cok pismanim olmek istiyorum
neden dedim senin huzurun için...şehir ülke vs değiştir
mekan değiştir yani
bence...
Bu olayi 5 ay once ogrendiler konu kapandiydi..şimdide birisinden bunun nisanlanmadan once oldugunu duymus tekrardan acildi
Bu olayi 5 ay once ogrendiler konu kapandiydi..şimdide birisinden bunun nisanlanmadan once oldugunu duymus tekrardan acildi
Bak güzelim o kızlık dediğin şey ir zar parçasından ibaret senin seçimin senin kararın. kimse seni bununla yargılayamaz.
sen ailene saygıda kusur etme yeter elbet affederler seni benim kuzenimde aynı şeyi yaşadı kızdı babası ama affet evlat sonuçta. inkar et nişanlıyken oldu de kandırdı de. Allahın sevdiği kulsun ne mal olduğunu görmüşsün. kızlığım gitti vah vah diye düşünme seninle zarın var diye evlenecekse evlenmesin zaten sen evlenemden her haltı yiyen ama evlenirken bakire kız arayan hödüklerin kahrolasıca egolarını tatmin edecek biri değilsin. bırak Allah aşkına zaten yaşın çok küçük bir şeyler yap oku, kursa git kendini geliştir. Şu kötü düşünceleri sil at kafandan. seni yargılayan insanlarıda sil atan benim amcamda kınadı kınadı herkesi kızı aynı şeyi yaptı ama oda affettii ben büyük konuştum dedi hayat çok güzel unutma