acil yardim

Haklisiniz..iste bende onlari utandirdigin icin boyle oldum tek care bitnrsini beklemek galiba

onlar senin ailen tamam iyi yaptım yavrum maşallah aferin demicekler ama seni de çöpe atmazlar heralde.seni sokağa atıp kötü yollara düşmene sebep olup daha mı mutlu olmak istiyorlar bu durumda ailesinden başka kim sahip çıkacak insan sadece iyi günü için mi evlat doğuruyor herkes?

Ne yapıyorsun,okuyor musun çalışıyor musun ? Her ne yapıyorsan ona asıl,bir süre tek amacın o olsun.Boştaysan bir yolunu bulup çalışmaya başla derim.

ay toplayamadım kafamı cümlelerim bile karıştı kusurabakmayın üstteki mesajımda

bi kere herkezin yorumu farklı olabilir tabikide...
bence sen bunu sevgilinken yapmışsın bi kere kimisine göre sadece zar olan sey demekki sana göre oyle değilmiş ailen için oyle değilmiş... sevgilin içinde oyle değilmişki bunu kullanmış ailene karsı... en basta günah tabiki... hersey olmuş geçmiş bitmiş ailen üzülmüş... dua et... ALLAH karsına bu saatten sonra iyi insanları çıkarsın...

Haklisiniz..iste bende onlari utandirdigin icin boyle oldum tek care bitnrsini beklemek galiba

ailen bilmeseydi o adam musvettesi seni kim bilir nelerle tehdit edecekti kurtulamayacaktın belki de..
öyle ya da böyle senin için en iyisi olmuş aslında.. şanslıymışsın ki doğruyu bulmuşsun sonuç olarak...
ailenden çekinmen normal onların da şaşkınlık yaşaması normal..
zaman ver ailene de kendine de..
ölürüm intihar ederim deme.. annene babana evlat acısını hak görme olur mu?

hem oku hem çalışırım cnm

onlara anlatmadan önce anlatacağı için tehdit etmişti ama yaptı anlattı kurtuldum..her gün anlatacak korkusuyla olmaktansa iyi ki de anlatmış

17 yaşında reşit olmayan bir kıza yaptıklarından ötürü ex arkadaşınıza seni şikayet etsem hapse düşersin deyin .Yada şikayet edin azcıkta o kıvransın

Bazi insanlar cok buyuk konusuyor bu konuda lutfen konusmasinlar.. Buradaki butun hanimlar birer kiz annesi ya da adayi.. Bir anne ya da baba kizinin vajinasina penis girdigini dusunerek rezil olduklarini dusunmezler zaten. Kendinden gozunden sakinip binbir fedakarlik ve mucadeleyle buyuttukleri evlatlarinin bu denli boslukta kalip hata yapmasina kendini bir erkege dusunmeden feda etmesine caresizligine ve safligina uzulurler. Bunun adi rezillik degildir zaten hayal kirikligi sadece.. Ama ne olursa olsun olmeni de istemezler buna emin ol. Ve sakin boyle bir sey yapma cunku yasadigin hic bir seyi geri alma sansin yok. Sadece cok buyuk ders alma sansin var. Bundan sonra hic bir erkege o denli guvenme. Kendini esine sakla ve herseyi zamana birak canim...

Alt tarafı bir et parçasına ne kadar değer veriliyor ülkemde. Çünkü kadın o et parcasindan ibaret! 3 damla kan gelmezse hemen iffetsiz, namussuz .. Erkek yapınca aslan parçası .. Bu gerizekalı nisanlindan kurtuldugun için Sevin güzelim, adam değil sadece erkekmis. O et parçası senin kalbin degilki, niye ölmek isteyesin?
Anne baba affeder. Kalpleri kirilmistir ama unutulur zamanla. Tek ihtiyacın olan bu.

ailene niye söylediki okadar adamsa evlenseydi

Daha yaşın küçük olan olmuş geçmiş gitmiş
Şimdiden sonra ne yapabilirsin o önemli
Hedeflerini belirle insanlar hedefleri olmadan konsantre olmadan dağınık Yaşar düzensiz yaşar Duyguları da dalgalı olur
Okumuyorsan oku sonra kendine iş bul duygusal birlikteliklerinde bundan sonra daha dikkatli ol Yaptığın Hatayı bir daha tekrarlama
Ölüm kolay bir Seçenek değil buradaki azaba dayanamıyorsun ahirette ve kabirde seni bekleyen azaba nasıl dayanacaksın oyüzden Allah'tan af dile ve hayatına bir yön ver

ben sevişmeyi:

-kendini feda etmek
-saflık
-çaresizlik
-hata

olarak görmediğim için...

Sevgiye, sevişmeye asla karşı değilim. Ama yapıp yapıp pişmanım zarım delindi kanlarım aktı gitti demeye karşıyım! Ya yapmayacaksın, ya da pişman olmayacaksın! Ben ne yaptım ölmek istiyorum diye diye kendini döversin o şerefsiz böbürlenir. Ne iş bu yahu?!

Bende sevismeyi bu saydiklarin olarak gormuyorum canim. Su an zaten konu sadece sevismek olsaydi bu kadar ahkam kesiyor olmazdik. Buradaki konu kullanilmak...

tecavüze mi uğramış konu sahibi?
iki taraf kendi isteğiyle birlikte olmuşlar.

eşya kullanılır. iki kişi kendi isteğiyle sevişiyorsa bu kullanılmak olmaz

Bir cana nasıl kıydınız? Asıl önemli olan rezil olman mı??

doğursun mu 17 yaşında?
okulu var, yapacak işleri var.
şimdi söylenecek laf mı hem bu kız yardım istemiş siz vicdan yaptıracak şeyler yazıyorsunuz o kendi içinde yapmıştır muhasebesini zaten psikolojisi iyi değil böyle şeylerle yüklenmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…