Iki erkek arasinda kaldim

tlf da görüsmek olmaz lütfen rahat birak beni demek senin gözünde kiristirmaksa (alkis) bravo sana

neyse bana ilani ask fln etti biz konusurken laf lafi acti nisanli olmadigimi ögrendi. ama ona dedim ailelerimizin haberi var diye ( bu bir gercek babam bile biliyor ama bilmemezlikten geliyor) neyse bana ücgünür duymaya hasret kaldigim sözler yaziyo ruhumu oksuyor. o suan türkiyede tatilde. dönüsü eylülün sonunda olmasina raamen biletini öne aldirdi haftaya sadece benim icin gelecegini söyledi.'dayanamiyorum esra senin yaninda olmak istiyorum ve uzakta oldugum icin bu beni deli ediyor dedi. tlf konustugumuzda ben kendimi tutamadim ve agladim oda aglmaya basladi. ilk defa bir erkek benim icin agliyordu bana resmen yalvariyordu iliskini bitir lütfen zaten kisa bir beraberlik sizinki diye. aklim karisti resmen bi cikmazin icindeyim.

yukardakileri de babam yazdı zaten.
elalemin adamlarına kusur bulacağına dön de bi kendine bak önce sen.
senin de kalır yanın yok onlardan.

herşeyi geçtim
yarın birgün 1. yi bıraktın 2. ile oldun diyelim
bi kavganızda bi tartışmanızda "sen sağlam pabuç olaydın
sevgilin varken benle de konuşmazdın" gibi bi laf etmesi
kaçınılmaz sondur canım....

herşeyi geçtim
yarın birgün 1. yi bıraktın 2. ile oldun diyelim
bi kavganızda bi tartışmanızda "sen sağlam pabuç olaydın
sevgilin varken benle de konuşmazdın" gibi bi laf etmesi
kaçınılmaz sondur canım....
cok haklisin bunu onun yüzüne de söyledim ( yani tlf da ) simdi birileri 'aaaa bide bulustunmu yelloz' demeden önce belirtmek istedim..
hayir sacmalama böyle bisey olmicak ikimizde gecmise hicbirzaman bakmicaz diyor

cok haklisin bunu onun yüzüne de söyledim ( yani tlf da ) simdi birileri 'aaaa bide bulustunmu yelloz' demeden önce belirtmek istedim..
hayir sacmalama böyle bisey olmicak ikimizde gecmise hicbirzaman bakmicaz diyor

öyle derler bakma sen
konuna gelince 2 sini de sevmiyorsun bence
ikisiyle de görüşmemelisin...

ikisinden de ayrıl. şu anki bahsettiğinle şimdiden bu kadar ilgisizse ilerde de öyle olur.
seni tavlamaya çalışana gelince. o da şimdilik ruhunu okşuyor elde eder etmez bitecek.

ikisinden de ayrıl gerçek birini bekle..

Ikiside bi yerde dursun onlara gelicem de başta sen ne yapacağını bilmeyen bir insansın. . Daha fazla ilgi gösteren birisi çıksa demekki sen rotayı değişip ikisinide bırakıp yeni karşına çıkana gideceksin ve bu böyle devam edecek bunun nedeni de belli bir olgunluğa erememis olmam anlaattiklarina bakınca. .
28 yaşındaki evlenmis ayrılmış bir beyle 22 yaşında henüz bir tecrübe yasamamis bayan aynı olamaz çünkü o zaten senin yaşadıklarını daha önce yaşamış ve o heyecanlar ölmüş. . Evlenme ayrılma boşanma gibi olaylar insanları epeyce yıpratan konulardir sürekli senle ilgilensin her istediğini yapsin çiçek böcekleri eksik etmesin diyorsan daha kendi yaşına inmen hatta çok fazla aşk ilişkisi yasamamis birisini tercih etmen gerekiyor. ..
Diğer beye gelince oda ne gurursuzmus hayatında biri olduğunu bile bile sana yavsiyor. Oda bir tuhaf zaten sana olan özlemi bitince emin ol yine eskisi gibi olucak ve hayatından sessizce gidick 22 yaşında bir erkekten fazla olgunluk beklemek yanlış belki 1 2 ay sürekli heyecan çiçek böcek olan bir ilişkin olur sonra burda konu açıp terkedildim diye konu acarsin çok gördük. . He şunu da unutmadan ekleyeyim türkiyede tatilini erken bitiriyor demişsin nerden biliyorsun belki gerçek dönüş tarihi bir hafta sonraydi ama sana normalde eylülde dönüyorum da senin için erken gelicem ayakları yaptı ..
Ayy lütfen biraz gözünüzü açın şu erkeklerin her dediğine inanmayın. Gozlerinizi boyamasina izin vermeyin. Ayrıca senin başka bir adamla beraber olduğunu bile bile yeniden hayatına girmeye çalışan birinden ciddi bir ilişki bekleme olur mu .. ben 2 ay veriyorum maximum sonra yaşlı gözlerle yine buraya konu açmak zorunda kalma.

bir de kendine toz kondurmuyor ya.... hayret bişey... millet de onu seç bunu seç diye çanak tutuyor. insan önce kendine bakmalı.

ileride sevgilini düşürdüğün duruma sen de düş de anla nasıl bir kazık attığını o zaman. gerçekten çok yazık...

Geleceği biraz görme şansımız olsaydı keşke demişsin ya. Ben sana bu sornadan peydah olan adamı hayatına soktuğunda olacakları söyleyeyim mi? Çok değil kısacık bir süre sonra diyeceksin ki " Nasıl vaadlerle girdi hayatıma , çok da ilgiliydi neden böyle oldu şimdi bu? Ben yanlış bi seçim mi yaptım.. Nasıl oldu da bu kadar değişti vs vs." Ama şunu söyleyeyim bu en en iyi ihtimal.. Çok daha kötülerinin başına gelebileceğine neredeyse meinim ama bu söylediklerim de yeterli olur umarım...

Hayatında biri olduğu halde gel bırak şunu benimle ol diyen adamdan ne hayır beklediğini anlayamadım açıkçası? Kandırana kadar çiçek böcek canım cicim bunlar çok kolay işler...

Şimdiki sevgilini de sevmiyorsun zaten böyle bir sevgi çeşidi yok çünkü emin olabilirsin. Ben bir adamı seveceğim de acaba diğeri daha iyi mi diye düşüneceğim?? Olmaz öyle şey çok netim!!! Birinde gönlün yok, diğernden asla hayır gelmez. Sen zaten kararsızlıktan öleceksin.. İlla bir karar vereceğim diye kasma kendini elbise almıyorsun sonuçta? Çıkar hayatından ikisini de önüne bak. Gerçekten sevdiğin biri olursa onu alternatifsiz yanında tutarsın zaten...

bir de kendine toz kondurmuyor ya.... hayret bişey... millet de onu seç bunu seç diye çanak tutuyor. insan önce kendine bakmalı.

ileride sevgilini düşürdüğün duruma sen de düş de anla nasıl bir kazık attığını o zaman. gerçekten çok yazık...
En çok buna sinir oldum inan ki ..
Birde 2 erkek arasında kaldım diye konu açmış. . Hey allahim ıslah et. .

Gittim erkek arkadaşımla konuştum beni rahatsız eden şeyleri söyledim ilgisizliğinden bahsettim .. Ben böyle bi insanım vıcık vıcık olmayı sevmiyorum dedi..seni seviyorum ama diyorsan ben böyle istemiyorum benim beklentilerim farklı , senin önünü kesmek istemem dedi bana ben onun bana sarılmasını beklerken öylece önümde durdu ..
Gücüme gitti dahada çok ağladım
Anladım ki bana aşık değil..seni seviyorum diyor tamam ama insan olarak seviyor bir sevgili gibi değil..
Ben ikimizede bir şans vermek için gittim aslında..ama kendininde dediği gibi çok duygusuz çıktı
En iyisi ikisinide hayatımdan çıkarmak
Yazdığınız tüm cevaplar için tşk ederim

Zaten ikisinden birini sevseydin ikisi arasında kalmazdın.sevmediğine göre en iyisi ikisini de salla :)

X