- 1 Nisan 2014
- 218
- 115
- 38
- 34
- Konu Sahibi dandygirll
Aaaah ahhh hak ettim ben bunu. Yalnız kalırım, dört duvar olsa yeter, dağ başında olsam yeter dedim. Ondan geldi bunlar başıma zaten. Söylediklerinizi gelmeden önce ben de düşünüyordum ama ne bileyim. Çok olumsuzlukla karşılaşıyorum. Biraz da aksi bir tip olduğum için tüm sorunlar beni buluyor herhalde. Evim hastanenin yanında. Ordada sorun çıktı zaten. Randevu aldığım uzmanın tayini çıkmış ve sistemden düşülmemiş. En erken 2 hafta sonraya başka doktora randevu vardı. Oracıkta hüngür hüngür ağladım sinirden. Bir de herkese rezil oldum. Tutamadım göz yaşlarımı...Düşünce yapınız yanlış ve bu sizi mutsuzluğa sürüklüyor. Bulunduğunuz yer bu ülke Toprakları ve o insanlar da ne olursa olsun bizim insanlarımız. Herkes kötü değil. Benim kuzenim de Hakkari'de doktordu. Hem de bayan ve yalnızdı. Ama öyle bir alıştı ki zorunlu görev süresi dolmasına rağmen bir süre daha kaldı. Ön yargılı gittiğiniz için böyle olmuş olabilir. Hem de daha yeni evlisiniz. Böyle düşünerek en güzel günlerinizi zehir etmeyin. Çünkü mutluluk insanın çevresindekilerle değil beynindekilerle alakalıdır. Keşke ben de eşimle biraz başbaşa kalabilsem de dağ Başında olsam.