• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım :(

Eşinizi arzulamamanız normal. Buna libido düşüklüğü deniyor. Depresyon belirtisi. Aynı zamanda elinizin bir işe değmemesi bunu destekliyor. Orda bir psikolog varsa destek almaya çalışın. Mutluluklar dilerim.
Teşekkür ederim canım. Sanırım gitsem iyi olacak. Delirmekten iyidir...

Acaba arkadas ortami eksikliginm var sosyal bir hayatiniz varmuydi ne bileyim arkadaslarinizla gezip tozarmiydinz belki sikintilariniz ondandir yokmu turkce konusan komsulariniz veya yasitlariniz
Esinizi seviyorsaniz esinizde size karsi iyiyse atlatirsiniz zaten daha 3 aylik evlisiniz duzelir ins

Delirmezsiniz. Yalnızca yaşama sevinciniz azalır. Bu güzel günleriniz mutsuz geçer.

Oldukça karamsarsınız. Böyle şeyler düşünmemeye çalışın. Gün gelecek oradan kurtulacaksınız kendinizi bu kadar harap ettiğinize üzüleceksiniz. Intihar fikrini çıkarın lütfen aklınızdan. Ahiretinizi karartmayın. Bunlar imtihan. Bakın her şey dört dörtlük olmuyor hiçbir zaman. Sevdiğiniz insan yanınızda, birbirinizi seviyorsunuz. Ne güzel. Şöyle bir kalkın bir yerden başlayın o evi huzurlu mutlu bir yuva yapmak sizin elinizde. Güzel yemekler yapın eşinize. Mutlu olacağınız şeyleri siz daha iyi bilirsiniz. Bu dönemi de atlatacaksınız inanın buna. Allah yardımıcınız olsun.
Çok teşekkür ederim. Lakin bunların hepsini denedim. Hep yeniden başlıyorum :) Namazımı düzenli kılıyorum, dua ediyorum bol bol. Ama yok... Bir iki gün sonra aynı bunalımlı ruh hali yeniden başlıyor. Anlayamıyorum ne olduğunu

Allah korusun. Buralı olsa nasıl geçinirdim ki onunla. Eşim hemşehrim. İlkokul arkadaşımdı aynı zamanda. Mükemmel biri. Her şeyiyle dört dörtlük. Böyle bunaldığımdan falan bahsedince sana rahat batıyor diye takılıyor hatta. Hep şakaya vuruyor herşeyi... Buraya atandı malesef. Öğretmen

Tamam gecinemeyiz dersiniz de Allah korusun da ne oluyor?
neyse. Hakkinizda hayirlisi....

Bence durumunuz tamamen ortam ile alakalı. Yani bu durumda eşinizle de iyi anlaşamamanız doğal gibi geliyor. Sosyal ortamınızın olmaması, konuşacak dertlesecek kimsenizin olmaması bu durumu körüklüyor :( umarım bu durumunuz geçicidir ve siz de kpss yi kazandığınız anda hayatınız normale döner..

Acaba arkadas ortami eksikliginm var sosyal bir hayatiniz varmuydi ne bileyim arkadaslarinizla gezip tozarmiydinz belki sikintilariniz ondandir yokmu turkce konusan komsulariniz veya yasitlariniz
Esinizi seviyorsaniz esinizde size karsi iyiyse atlatirsiniz zaten daha 3 aylik evlisiniz duzelir ins
Sorun tam da bu sanırım. Hiç Türkçe bilen kadın yok koskoca apartmanda. Eşim çok iyi biri lakin o da benim gibi milliyetçi biraz. İki arkadaşı var onlar da Türk ve ikisi de bekar. Ankara'dayken gecelere kadar gezer tozardım. Eşim dışarı çıkalım diye ısrar ediyor sürekli. Canım dakikalığına bile sokağa çıkmak istemiyor. Aslında bu kadar kötü ve ağır değildi durumum. Şu kobane midir ne zıkkım yerse, onun yüzünden eylemler başladı. Temelli içime kapandım.Annem üzülecek, kız kardeşim, arkadaşlarım halime üzülecek, birileri duyacak diye kimseye derdimi anlatamıyorum

Bence durumunuz tamamen ortam ile alakalı. Yani bu durumda eşinizle de iyi anlaşamamanız doğal gibi geliyor. Sosyal ortamınızın olmaması, konuşacak dertlesecek kimsenizin olmaması bu durumu körüklüyor :KK43: umarım bu durumunuz geçicidir ve siz de kpss yi kazandığınız anda hayatınız normale döner..
Amiiiinn.. İnşallah

Sorun tam da bu sanırım. Hiç Türkçe bilen kadın yok koskoca apartmanda. Eşim çok iyi biri lakin o da benim gibi milliyetçi biraz. İki arkadaşı var onlar da Türk ve ikisi de bekar. Ankara'dayken gecelere kadar gezer tozardım. Eşim dışarı çıkalım diye ısrar ediyor sürekli. Canım dakikalığına bile sokağa çıkmak istemiyor. Aslında bu kadar kötü ve ağır değildi durumum. Şu kobane midir ne zıkkım yerse, onun yüzünden eylemler başladı. Temelli içime kapandım.Annem üzülecek, kız kardeşim, arkadaşlarım halime üzülecek, birileri duyacak diye kimseye derdimi anlatamıyorum
Oyleyse atlatirsin benim bildigim kurt olup hic turkce bilmeyen yoktur he birde kobane hakkinda zikkim demeseniz iyi olur bence duzelterek mesajinizi yazabilirsiniz kotu gunler geciriyorsunuz diye cevap vermiycem

Delirmezsiniz. Yalnızca yaşama sevinciniz azalır. Bu güzel günleriniz mutsuz geçer.
Beni en çok üzen de bu... Buraya gelmeden önce neşeli, deli dolu,kıpır kıpır bir kızdım. En kötü durumu bile atlatır, dalga geçerdim. Hatta bu aşırı neşeliliğime herkes hayret ederdi. Her durumda yolumu bulurdum. Şimdi içime kapanık, ağır başlı, sıkılgan, sessiz bir tip oldum. Kendimi tanıyamıyorum. Makyajsız sokağa çıkmazdım. İyice kendimi salıverdim. Çocuk istiyorum ama eşim kendine bile bakamıyorsun, iyice saldın diye takılıyor. Offf ne yapıcam yaaa

Oyleyse atlatirsin benim bildigim kurt olup hic turkce bilmeyen yoktur he birde kobane hakkinda zikkim demeseniz iyi olur bence duzelterek mesajinizi yazabilirsiniz kotu gunler geciriyorsunuz diye cevap vermiycem
Nasıl düzeltilir bilmiyorum, lakin bu olaylarla ilgili yaşadıklarımı anlatmam fazla uzun sürer. Kişisel görüşünüzdür size de pek bişey söylemek istemiyorum ama. Sanırım kobane için komşularınız akşam 8den gece 2 ye kadar tencere çalıp slogan atmadığı için beni anlayamazsınız. Bir de Ankara'dan gelip bu olayların içine düştüğünüzü düşünün. Eşim rahat rahat uyurken ben gizli gizli ağlıyorum. O üzülmesin diye... Halimi ona anlatamıyorum. Sizin bildiğiniz Kürt'ü ben bilemem benim komşularım bilmiyor. Erkek ve çocukları kastetmiyorum. Apartmandaki kadınlardan bahsediyorum.

öncelikle bulunduğun yerin sıkıcı bunaltıcı bir yer olduğu düşüncesini aklından çıkarmalısın yeni evli iken bende evvela bi afallamıştım hatta bi gece kalktım eşime vurup yatakdan attım sen kimsin be ne geziyosun yanımda diye:KK48::KK48: sanki 1-2 günlük bişeydi benim için ölünceye kadar bu şekilde yaşayacak olduğumu düşününce bunalıyordum ama sonra evde kendi kendime hobi edindim internette yoktu o zamn sonra sıkıntım yavaş yavaş geçmeye başladı eşime alışamam da 1-2 yılı buldu artık adamı yatakdan atmıyorum sen kimsin diye :KK45::KK45: alışırsın sende sıkma canını:KK15:

Güzelde bayanmışın canım ya:KK66:gız yakışıklı zengin koca bulamadınmı şehirde yaşayan;:KK66:)
Çok teşekkür ederim tatlım. Zengin koca çoktu. Benim ailem de zengin ama. Gönlü zengin olan sadece benim biriciğim vardı. Cidden arasam onun gibi iyi birini bulamam. Sesini dahi yükseltmez. En kötü durumda bile. Susar...Sessiz kalır...

Düşünce yapınız yanlış ve bu sizi mutsuzluğa sürüklüyor. Bulunduğunuz yer bu ülke Toprakları ve o insanlar da ne olursa olsun bizim insanlarımız. Herkes kötü değil. Benim kuzenim de Hakkari'de doktordu. Hem de bayan ve yalnızdı. Ama öyle bir alıştı ki zorunlu görev süresi dolmasına rağmen bir süre daha kaldı. Ön yargılı gittiğiniz için böyle olmuş olabilir. Hem de daha yeni evlisiniz. Böyle düşünerek en güzel günlerinizi zehir etmeyin. Çünkü mutluluk insanın çevresindekilerle değil beynindekilerle alakalıdır. Keşke ben de eşimle biraz başbaşa kalabilsem de dağ Başında olsam.

Nasıl düzeltilir bilmiyorum, lakin bu olaylarla ilgili yaşadıklarımı anlatmam fazla uzun sürer. Kişisel görüşünüzdür size de pek bişey söylemek istemiyorum ama. Sanırım kobane için komşularınız akşam 8den gece 2 ye kadar tencere çalıp slogan atmadığı için beni anlayamazsınız. Bir de Ankara'dan gelip bu olayların içine düştüğünüzü düşünün. Eşim rahat rahat uyurken ben gizli gizli ağlıyorum. O üzülmesin diye... Halimi ona anlatamıyorum. Sizin bildiğiniz Kürt'ü ben bilemem benim komşularım bilmiyor. Erkek ve çocukları kastetmiyorum. Apartmandaki kadınlardan bahsediyorum.
Bu tencere kazan kepce olayi gecen yildan bu yana moda olmus millet calgiya ozendikleri icin caliyor herhalde sizi cok iyi anliyorum kultur farkida var sanirim yada yasayacaginiz varmismiki yadiyorsunuz yoksa illa biri bilir yalniz moralinizi bozmak istemezken siz moralimi bozdunuz su zikkim sozunuzle bir kurt olarak tekrarliyorum psikolojinize veriyorum [/QUOTE]

öncelikle bulunduğun yerin sıkıcı bunaltıcı bir yer olduğu düşüncesini aklından çıkarmalısın yeni evli iken bende evvela bi afallamıştım hatta bi gece kalktım eşime vurup yatakdan attım sen kimsin be ne geziyosun yanımda diye:KK48::KK48: sanki 1-2 günlük bişeydi benim için ölünceye kadar bu şekilde yaşayacak olduğumu düşününce bunalıyordum ama sonra evde kendi kendime hobi edindim internette yoktu o zamn sonra sıkıntım yavaş yavaş geçmeye başladı eşime alışamam da 1-2 yılı buldu artık adamı yatakdan atmıyorum sen kimsin diye :KK45::KK45: alışırsın sende sıkma canını:KK15:
İlk geldiğimde bu kadar değildi aslında ama ne bileyim. Sürekli bir anarşi ortamı var burda. Uça uça geldim hatta. Yuppiii hiç akraba yok, kimse yok falan diye salak salak heveslenmiştim. Olaylar bi alevlendi, durulmuş görünse de durulmuyor. Hep kepenkler kapalı.Bir yere yemeğe gidiyorum bi çıkıyorum sokakta insanlar dolu, slogan atanlar falan, her yer kapanmış, şok geçiriyorum. Bir kere eve giderken eylemcilerin arasında kaldım. Travma geçirdim. Bir de eniştem şehit oldu. Onun da etkisi var tabiii. Böyle şeyleri görünce hep o aklıma geliyor. Birden herkesten, her şeyden nefret ediyorum. İnşallah ben de alışırım yaaa

Tabi canım o psikolojiden... Siz benim kusuruma bakmayın. Eniştem şehit edildiği için çok hassasım bu konularda... Çok iyi bir insandı mekanı cennet olsun. Eşim de ben de böyle ırkçı tipler değildik aslında. Birden bu olaylar içinde kalınca şoka girdim ben. Bir kere de eylemcilerin arasında kaldım. Eşimin okulunu yakmaya çalıştılar, camlarını falan kırdılar. Böyle şeyler sinirlerimi zıplatıyor takdir edersiniz ki

Back