Acil yardım lütfennn!!!!

Kadın belli ki zor bir durumda. Bu forumda bir evlat sahibi olmak için çabalayan insanların çocuk sahibi olamamasının sebebi kürtaj olmak isteyen kadınlarmış gibi algılanılmasından ve bu insanların üstüne gitmenizden gına geldi artık.
Kadının üç tane çocuğu varmış. Üç. Kolay mı sanıyorsunuz dört çocukla ilgilenmeyi, onları okutmayı meslek sahibi yapmayı? Bir kadın sizin “bebek rızkıyla gelir” safsatalarınız yüzünden istemediği bir gebeliği devam ettirmek zorunda değil. Bu yaptığınız psikolojik şiddetin de hesabını o çok inandığınız öbür tarafta vereceksiniz hepiniz. Keşke sağlam korunsaymış ama olmuş bir kere ne yapsın bu kadın? İstemediği bir hamileliğe mecbur mu kalsın kendini mi öldürsün?
Benim çocuğum olmuyor yada olmadı olanı mı kıskanıyoruz da kendi kendine algı yapıyorsun Allah akil fikir vermiş kocasıyla yatnadan önce tedbirini alsaydın diyoruz evet kızıyoruz çünkü biz varimizi yigumuzu ortaya koyuyoruz 1 evlat sahibi ola bilmek için o eksikliği tamamlamak için anne duygusunu yasamak için allahin verdiği canın kıymetini bilmediği için. Suzin neden zorunuza burdaki eleştiriler

Allah seni neetmesin kız hiç güleceğim yoktu sinirlerim bozuldu :KK70:
bende 3 tane kaybettim hepside kalbi gelişimi durdu neler çektim..deli gibi iistiyorum hemen olsun ancak başka sorunlarım çıktı daha da zorlaştı içime akıtığım gözyaşımın hesabı yok yaşayan bilir derdini kardeşim..ondan snra çıkıyolar burda nasıl yok edebilirim diye akıl akmaya geliyolar..bre cahil sen mi koydun sanıyorsun onu oraya da yok etme hakkı senin olsun
Kız güldüğüme bakma😁 o zamanlar ağlayarak yapıyordum hata eşim zıplatıyodu ben düşmedikçe seviniyordum kürtaja gittiğimde Bi mucize olurda bebeğim den güzel haber alırım diye ama olmadı işte. Sonra rabbim bana dünyalar güzeli Bi kız nasip etti binlerce şükür 2 acımı onla unutturdu, 🥰 rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarımızı boşa çıkarmasın

Kız güldüğüme bakma😁 o zamanlar ağlayarak yapıyordum hata eşim zıplatıyodu ben düşmedikçe seviniyordum kürtaja gittiğimde Bi mucize olurda bebeğim den güzel haber alırım diye ama olmadı işte. Sonra rabbim bana dünyalar güzeli Bi kız nasip etti binlerce şükür 2 acımı onla unutturdu, 🥰 rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarımızı boşa çıkarmasın
Canım eşin atıp tutuyorsa ondan olmamıştır tutmaması lazım 😂

Kadın belli ki zor bir durumda. Bu forumda bir evlat sahibi olmak için çabalayan insanların çocuk sahibi olamamasının sebebi kürtaj olmak isteyen kadınlarmış gibi algılanılmasından ve bu insanların üstüne gitmenizden gına geldi artık.
Kadının üç tane çocuğu varmış. Üç. Kolay mı sanıyorsunuz dört çocukla ilgilenmeyi, onları okutmayı meslek sahibi yapmayı? Bir kadın sizin “bebek rızkıyla gelir” safsatalarınız yüzünden istemediği bir gebeliği devam ettirmek zorunda değil. Bu yaptığınız psikolojik şiddetin de hesabını o çok inandığınız öbür tarafta vereceksiniz hepiniz. Keşke sağlam korunsaymış ama olmuş bir kere ne yapsın bu kadın? İstemediği bir hamileliğe mecbur mu kalsın kendini mi öldürsün?
Sizin tabirinizle ‘safsata’ dinlemek istemiyorsa doktoruna gidecek istemediğini söyleyecek kürtajını olacak geçecek. Burda evde nasıl çocuk düşürebilirim yardım edin diye fikir istemicek kimseden. Ki burda bu konuda gerçekten çok üzgün bir sürü kadın varken..

Çok mantıklı tutmssaydı keşke 😁
Yok kız o da bazen test tepiyor geçen kadının biri yazmış ilk zamanlar düşmüş bu hatta demiş kesin çocuk düşer diye şimdi yazıyor 40 haftayı geçmiş doguramadım diye demekki onunki düşünce ters tarafa yapışmış çıkmıyor çocuk 😂😂😂

Yok kız o da bazen test tepiyor geçen kadının biri yazmış ilk zamanlar düşmüş bu hatta demiş kesin çocuk düşer diye şimdi yazıyor 40 haftayı geçmiş doguramadım diye demekki onunki düşünce ters tarafa yapışmış çıkmıyor çocuk 😂😂😂
😂😂😂 Hiçbirşey in kesinliği yok desene.

Kimse jendisini öldür deniyor. AMA BÜYÜK BIR GÜNAHA ORTAK ARIYOR. Nasil düsürebilieim taktikleri istiyor.bunu ben sahsen asla yapmam o günahin vebalini kaldirmak istemem. Asla. Ve bunu diger anne adaylari ve cocuklu annelerde istemiyor. Sknti burda. O ypzden cevap bulamaz burda yanlis yerde.
Ben özelden yazdım kendisine, kendi hayatını riske atmayacak çok da etkisi olmayan işe yarama olasılığı düşük yöntemler söyledim. Benim inancıma göre doğurup yetememesi iyi bakamaması aldırmasından çok daha büyük bir günah. Cahillikle korkutmuşlar kadının gözünü tüplerini bağlatmamış, keşke yapsaymış.

Bazı insanların anlamadığı şey şu sizlerin çocuk istediğiniz derecede aynı seviyede çocuk sahibi olmamayı istemeyebilir bir insan. Ben her regl olduğumda evi bayram yerine döndürürüm mesela. Korunmama rağmen bir tedirginlik olur içimde. Sizler bir bebek sahibi olmak için canınızı verecek derecedeyken bir kadın da çocuk sahini olmamak için canını verecek derecede olabilir. Kendi küçük pencerelerinizden bakıp kadını suçlu hissettirmeye çalışıyorsunuz. Sizin hamile kalamamanızın sebebi konu sahibi değil.

Ben de istenmemiş bir bebeğim, hayatım boyunca yaşadıklarım yüzünden keşke annem zamanında aldırsaymış da bana bunları yaşatmasaymış diyorum. Bu yüzden by konuya sizlerden farklı bir hassasiyetle yaklaşıyorum.

Arkadaşlar annelik duygusu zorla oldurulacak bir şey değil. Birey istemiyorsa çocuğu doğurup kötü bir hayat yaşatıp o çocuğun hayatını mahvedeceğine doğurmama hakkı var. Kaldı ki kendi yumurtası bize ne? Pişman olacak olan da o. Allah isteyenlere tez zamanda nasip etsin ama istemiyorsa yargılama hakkı da bizde değil kaldı ki fikrini de değiştiremezsiniz neden laf anlatıp yoruluyorsunuz ki? Yasal olarak 10 haftaya kadar (yanlış bilmiyorsam) süresi var. Günahı sevabı ona kalmış. Ama bu işi yapacaksanız da doktorunuz ne diyorsa onu yapın. Evde yöntemler deneyip bari yavruya zarar verme anne karnında daha da acı çektirme ihtimaliniz var. Bari bunu yapmayın ve lütfen söylenilen yöntemleri değerlendirmek yerine doktorunuzu dinleyin.

Aynen alan da Allah verende o istemedikten sonra yaprak oynamaz yerinden herkesin Bi nasibi var işte kimisi yoklukla kimisi varlıkla sınanıyor
Allah sınavımızı kolay eylesin. Başarıyla verelim sınavımızı. Herkes bişeylerle sınanıyor işte

Benim çocuğum olmuyor yada olmadı olanı mı kıskanıyoruz da kendi kendine algı yapıyorsun Allah akil fikir vermiş kocasıyla yatnadan önce tedbirini alsaydın diyoruz evet kızıyoruz çünkü biz varimizi yigumuzu ortaya koyuyoruz 1 evlat sahibi ola bilmek için o eksikliği tamamlamak için anne duygusunu yasamak için allahin verdiği canın kıymetini bilmediği için. Suzin neden zorunuza burdaki eleştiriler
Bu eleştiri değil işte. Kadına psikolojik şiddet uyguluyorsunuz. Hesabını bana değil inandığınız otoriteye verirsiniz.

Bu eleştiri değil işte. Kadına psikolojik şiddet uyguluyorsunuz. Hesabını bana değil inandığınız otoriteye verirsiniz.
İnandığınız otorite dediginiz an belli oldunuz zaten inanç kalıplarınız bizimle bir degil bu da bizim anlatmak istediğimizi anlayamayacagınız anlamına geliyor çünkü biz burada işin kendi inancımız tarafından olan kısmına tepki gösteriyoruz bizim inancımızda yanlışı görüp susan dilsiz şeytandır derler bizde yanlışa tepki gösteriyoruz ha bu tepkiler böyle aşırı olmazdı bu kadar artmasının sebebi konu sahibinin verdigi cevaplar oldu sizin safsata dediginiz otorite dediginiz şey bizim temelimiz oluyor dinimizde cana kıymak günah biz bunu söyledik kimseye de siz çocuk aldırıyorsunuz ondan isteyenlerin olmuyor diye bir tepkimiz olmadı öyle bir anlayışımız yok başta bide bunu söylemişsiniz bizim inancımızda Allah kimisini verdigiyle kimisini vermedigiyle sınar bu kadına böyle kızmamız da hiçbir önlem almaması ve duruma baktığı açıdan kaynaklıdır çünkü çok fazla saçmalıyor

Burada dini konular yasak bunu biliyorum dolayısıyla dini bi paylaşım yapmayacağım ancak burada kimse sizin inandığınız dine hakaret etmiyor aşağlamada bulunmuyorsa siz de kimsenin dinine "safsata, otorite..." diyerek hakarette bulunamazsınız. Saygı duymak zorundasınız diğer dinlere inananların sizin inanışınıza duymak zorunda olduğu gibi.

Burada dini konular yasak bunu biliyorum dolayısıyla dini bi paylaşım yapmayacağım ancak burada kimse sizin inandığınız dine hakaret etmiyor aşağlamada bulunmuyorsa siz de kimsenin dinine "safsata, otorite..." diyerek hakarette bulunamazsınız. Saygı duymak zorundasınız diğer dinlere inananların sizin inanışınıza duymak zorunda olduğu gibi.

Otorite kelimesi hakaret değildir. Beni karşımdaki insanın inancı ilgilendirmez. Kendi inancınız içerisinde kime neye inanıyorsanız o inandığınız varlığa vereceksiniz hesabını dedim kötü bir şey demedim. İster Odin’e ister Zeus’a ister Osiris’e ister Tanrı’ya ister Allah’a verecek hesabını beni ilgilendirmez.

Bebek rızkıyla gelir lafının safsatadan ibaret olmadığını sokak çocuklarına, Afrika’da açlıktan ölen çocuklara anlatırsınız.

Ben kimsenin inancına hakaret etmedim. Saygısızlık da yapmadım. Aksine her türlü inancı içerisine alarak saygısızlıktan tamamen uzak bir cevap verdim.

Siz ne saçmalıyorsunuz aldircaksa gitsin aldirsin ozaman buraya gelip konu açmasına gerek yok sizde galiba av. Sınız konu sahibinin gidin bana veya Benim gibi düşenleri elestireceginize konu sahibi ne akıl verin

Otorite kelimesi hakaret değildir. Beni karşımdaki insanın inancı ilgilendirmez. Kendi inancınız içerisinde kime neye inanıyorsanız o inandığınız varlığa vereceksiniz hesabını dedim kötü bir şey demedim. İster Odin’e ister Zeus’a ister Osiris’e ister Tanrı’ya ister Allah’a verecek hesabını beni ilgilendirmez.

Bebek rızkıyla gelir lafının safsatadan ibaret olmadığını sokak çocuklarına, Afrika’da açlıktan ölen çocuklara anlatırsınız.

Ben kimsenin inancına hakaret etmedim. Saygısızlık da yapmadım. Aksine her türlü inancı içerisine alarak saygısızlıktan tamamen uzak bir cevap verdim.
Orada aç olanlara rabbim rızık veriyor ama insan oglu güçsüz olanı sömürdügü için onlar öyle açlık çekiyorlar baktığın zaman yeraltı zenginlikleri en çok olan ülke Nijerya ama açlık sınırı dalar neden diger devletler sömürüyorlar da ondan yani rabbimin rızık vermemesinden degil onların açlık çekmesi insanoğlunun aç gözlülügünden tabi siz olaya bu açıdan bakmak yerine farklı açıdan bakıyorsunuz bu da size bunu düşündürüyor

Çok teşekkür ederim bana böyle güzel cvp verdiğiniz için ben de birlik oturuyorum ve çok zor bir kaynanam var hayat şartlarım zaten zor 8 senelik evliyim İnan çok yıprandım belki bende ilerde anne annen gibi pişman olacam ama yapacam çünkü çok kötü psikolojim bozulacak çocuklarıma yansıtacam çok çabuk sinirleniyorum agresif biri oldum zamanla bu daha da ilerleyecek insan vücüdu yoruldukça değişik reaksiyonlar veriyor ben bunları yaşamak istemiyorum
Yargılamak eleştirmek kimsenin hakkı değil bana göre. Seni yargilayamam bu yüzden. Sadece fikrimi beyan edebilirim. Ben zor sahip olduğum için dünyanın en büyük nimetı Allah in verdiğı hediye evlat benim için. Senin ne yaşadığını da bilemem kendince mutlaka haklı sebeplerin vardır. Ama şöyle düşün bu zor günler geçip gider ama içinde ki pişmanlık ömür boyu seninle kalır. Şahsen bende maddi anlamda çok zorluk yaşıyorum hele şu iki aydır ne işi var eşimin ne de sosyal güvencesi aileler olmasa resmen aç açıkta kalırız üstüne birde bebek bekliyoruz ama inan bu yoklukta zorlukta bile 10 cocuğum olsa 11 yine isterim. Evet mutlaka çok zordur bu kadar küçük çocuk bakmak üstüne hamilé kalmak ve kv ile aynı evde olmak ama çocukların zorlugu onları kreşe okula gönderene kadar. Onlar o yasa geldiğinde sende rahat edersin kendine ayıracak zamanın kalır. 5 sene bir zorluk çekersin ama ilerde kapını çalan evlatların torunların olduğu zaman da iyi ki dersin. Senin için zor bir karar zor bir süreç inşallah hakkında en hayırlısına karar verirsin. Senin ve bebeğinin hakkında en doğrusu en iyisi neyse Rabbim onu versin size 😚

Yok bu sefer derken benim hiç düşügüm falan olmadı işte onun arkadaşının olmuş benimkiyle de aynı haftası olunca insanın aklına geliyor benimki şuan 10 haftalık gayet saglıklı dedi doktor ama böyle şeyler duyunca korkuyorsun bide kıza çok üzüldüm kendimi onun yerine koyunca gerçekten çok zor
Çok geçmiş olsun arkadaşınız adına çok üzüldüm benle yengem gibi olmussunuz sizde benim bebegim 4 seneden sonra geldi ama fazla kalmadı 7. Haftasında kalbi durdu ve istemeye istemeye aglaya aglaya düştü bebegim . Yengemin cok şükür sağlığı yerinde insallah rabbim tüm hamile olanların bebeklerini sag saglim kucağına almayı nasip etsin sizede insallah . Olmayanlara versin rabbim .

Konu sahibine gelince rabbim hakında hayırlısını nasip etsin insallah 3 evladın varmış onlara bakabilmek icin vazgectigin evladının acısı çıkmaz umarım

X