Acil yardım lütfennn!!!!

Çok üzüldüm ne yaşadı bilmiyorum ama ben de gebeyim bebeğim bana tutunsun diye dualar ederken başka birinin düşsun diye uğraşıyor olmasi çok ofkelendim ne biliim😡
Bende hamileyim ondan zaten delirdim burada ya zorlanıyormuş diger çocuklara iyi hayat sunacakmış onlarla ilgilenemezmiş dogumdan sonra kötü oluyormuş sebepler bunlar

Cocuk aldirma konusunda yorum yapmayacagim ban yemek istemiyorum. Cocuk istemiyorsaniz kordonlarinizi baglatin annem de cok sık hamile kalabilen bir kadinmis 9. cocuktan sonra baglatmis bidaha hamile kalmadi

Bende hamileyim ondan zaten delirdim burada ya zorlanıyormuş diger çocuklara iyi hayat sunacakmış onlarla ilgilenemezmiş dogumdan sonra kötü oluyormuş sebepler bunlar
Evet okudum ancak bunlar gerçek birer sebep olarak sayılmaz,10 kardes olup ne şartlarda büyüyüp vatanın milletin gururu olan insanlar var mesela

Kullanıcı adınızı anneyim diye almışsınız ama anne olma bilincine ulaşamamışsınız bu 1. Gelmiş burada nasıl kısa yoldan katil olurum diye insanlardan taktik istiyorsunuz kendi günahınıza ortak etmeye çalışarak bu 2. Kusura bakmayın ama davranışınız çok ama çok bencilce ramazan mübarek gün insanların sinirleriyle oynamayın burda. İnsanlar bir bebeğe sahip olabilmek için senelerce tedavi görüyor. Gidin günahınızı tek başınıza işleyin

Cocuk aldirma konusunda yorum yapmayacagim ban yemek istemiyorum. Cocuk istemiyorsaniz kordonlarinizi baglatin annem de cok sık hamile kalabilen bir kadinmis 9. cocuktan sonra baglatmis bidaha hamile kalmadi
Aynısını söyledim buna demişki çevresi çok günah Allahın zoruna gider vs bu da korkmuş şimdi aldırmaya da Allah la benim aramda günahı bana diyor vaktinde bunu deyip baglatsaydı o zaman sankı aldırınca Allah un zoruna gitmiyor en büyük günah cana kıymak

Kullanıcı adınızı anneyim diye almışsınız ama anne olma bilincine ulaşamamışsınız bu 1. Gelmiş burada nasıl kısa yoldan katil olurum diye insanlardan taktik istiyorsunuz kendi günahınıza ortak etmeye çalışarak bu 2. Kusura bakmayın ama davranışınız çok ama çok bencilce ramazan mübarek gün insanların sinirleriyle oynamayın burda. İnsanlar bir bebeğe sahip olabilmek için senelerce tedavi görüyor. Gidin günahınızı tek başınıza işleyin
:KK9: :KK9: :KK9:

Evet okudum ancak bunlar gerçek birer sebep olarak sayılmaz,10 kardes olup ne şartlarda büyüyüp vatanın milletin gururu olan insanlar var mesela
Annem 16 kardeş benim bunlar eften püften şeyler ya inan istemese anlarım ama herşeye bahane bulup korunma yöntemi kullanmaması beni sinir ediyor yoksa istemiyorsa yapmaz olur biter

Daha önce bi bebek kaybı yaşamış olsaydınız bizden bunu kesinlikle istemezdiniz ...
Ben yaşadım ve çok ağır,üstelik ben tutunun diye çabaladığım halde düştü. Nasibi yokmuş yavrumun😔
Siz kendi isteğinizle bebeğinize veda etmeyi kaldırabilecek misiniz! ?

Aynısını söyledim buna demişki çevresi çok günah Allahın zoruna gider vs bu da korkmuş şimdi aldırmaya da Allah la benim aramda günahı bana diyor vaktinde bunu deyip baglatsaydı o zaman sankı aldırınca Allah un zoruna gitmiyor en büyük günah cana kıymak
Kordon baglatmak gunah ama cocugu aldirmak gunah degil yada evde kendi kendine cocugu dusurmeye calismak gunah degil yani oylemi. Allah sasirtmasin ne diyim.

Kordon baglatmak gunah ama cocugu aldirmak gunah degil yada evde kendi kendine cocugu dusurmeye calismak gunah degil yani oylemi. Allah sasirtmasin ne diyim.
Aynen öyle Allah beni sınıyor diyo bide Allahım delirmemek elde degil ya bide diyo ki kürtaj annelerin dogal hakkı bak bak yetmiyor çogu kadın bu düşük şeyini adet sanıyormuş hanımefendiye göre bebek düşsün diye ugraşma ve düşürmek le kimyasal gebelik aynı kefede

Aynen öyle Allah beni sınıyor diyo bide Allahım delirmemek elde degil ya bide diyo ki kürtaj annelerin dogal hakkı bak bak yetmiyor çogu kadın bu düşük şeyini adet sanıyormuş hanımefendiye göre bebek düşsün diye ugraşma ve düşürmek le kimyasal gebelik aynı kefede
Eee tamam kurtaj hakkiysa gitsin olsun o zaman bize neyi soruyo bu simdi. Zaten vermis kararini kafasina koymus buraya yazmasinin sebebini cozemedm

Aa çok acayip kordonla ilgili söyleneni yapmış ama aldırma öldürme yaziktir diyenlere Allahla benim aramda diyebiliyor öyle mi,bence doğurmasın 3 taneye yazık olmuş şimdiden

Eee tamam kurtaj hakkiysa gitsin olsun o zaman bize neyi soruyo bu simdi. Zaten vermis kararini kafasina koymus buraya yazmasinin sebebini cozemedm
Erkenden evde düşürürse günahı az olurmuş canlanmadan doktor bekle demiş kese oluşmadan alınmaz demiş ondan

Aa çok acayip kordonla ilgili söyleneni yapmış ama aldırma öldürme yaziktir diyenlere Allahla benim aramda diyebiliyor öyle mi,bence doğurmasın 3 taneye yazık olmuş şimdiden
Anneyim diyor ama uzaktan yakından alakası yok yazdım ki gerçekten iyi anne olsan karnında oluşanla digerlerinin farkı olmadığını anlarsın aldırmazsın yazdım ona da saçma bişey yazdı hatırlamıyorum şimdi

Slm arkadaşlar ben 3 çocuk annesiyim arka arkaya yaşadım hepsini ve çok zor süreçler geçirdim hala büyütürken zorlanıyorum hala en büyüğü 6 en küçüğü 2 yaşında asla artık çocuk istemiyordum bunun için çeşitli yöntemler denedim ama hiç biri olmadı spiral yara yaptı çıkardılar doğum kontrolü emzirdiğim için ben kullanmadım eşim kendi korunuyordu fakat yine hamileyim idrar tahlili yaptım evde bir çizgi net diğeri çok silik çıktı hemen doktora göründüm geç bir döllenme oluşmuş doktor baktı kese yok ama rahim hazırlanıyor dedi kan istedi kanda da çok az seviyede çıktı tahmini 15 16 günlük bir gebelik aldırmak istediğimi söyledim tamam dedi bunun için kesenin oluşması lazım dedi fakat ben bu süreç ilerlemeden adet olur gibi kanama ile bitsin istiyorum araya tatil ve bayramlar giriyor doktorun verdiği tarih çok geç oluyor evde yapabileceğim birşeyler var mı lütfen bana yardım edin sürekli ağlıyorum istemediğim bir gebelik ilerlesin istemiyorum
Ben çocuk için uğraşıyorum olsun diye ve benim gibi bir çok kişi hergun her saniye dua ediyoruz ama nasip rabbimin verdiğini elinizin tersi ile itiyorsunuz günahsız bi cana kıymayın derim

Olan olmuş.
Hakka hukuka dikkat edip karar verin.
Sizce karnınızdaki masumun yaşama hakkı diğer üç çocuğunuzun "rahat" (?) yaşama hakkına kurban etmeye değer mi?
Ayrıca o 4.kardeş belki "rahat" yaşama sebebiniz olacak...
Dilerim kolaylıkla doğup sağlıkla büyür tüm yavrularınız.

X