Acil yardım lütfennn!!!!

Sizi yargılamıyorum ama belki dikkate alırsınız biraz yazdıklarımızı.. Burda ben de dahil anne olmak icin her gün gözyaşı döken bir sürü iğneler yiyen bir sürü paralar döküp tedavi olan insanlar var nasıl güzel bir nimete sahip olduğunuzun keske farkında olsanız Allah kimseyi evlatsızlıkls sınamasın çok çok zor bir şey ve inanın 3 5 evladım olsa şikayet etmem şükrederim dünyanın en mutlu insanı ben olurum bilemezsiniz belki size en hayırlı evladınız bu olacak ? Allah size böyle bir nimeti nasip etmişken nasıl ondan vazgeçebilirsiniz ? Eğer hiç istemiyorsanız bir sürü korunma yöntemi var lütfen bebeğinizin canına kıymayın ve daha bilinçli korunun.

Sizi yargılamıyorum ama belki dikkate alırsınız biraz yazdıklarımızı.. Burda ben de dahil anne olmak icin her gün gözyaşı döken bir sürü iğneler yiyen bir sürü paralar döküp tedavi olan insanlar var nasıl güzel bir nimete sahip olduğunuzun keske farkında olsanız Allah kimseyi evlatsızlıkls sınamasın çok çok zor bir şey ve inanın 3 5 evladım olsa şikayet etmem şükrederim dünyanın en mutlu insanı ben olurum bilemezsiniz belki size en hayırlı evladınız bu olacak ? Allah size böyle bir nimeti nasip etmişken nasıl ondan vazgeçebilirsiniz ? Eğer hiç istemiyorsanız bir sürü korunma yöntemi var lütfen bebeğinizin canına kıymayın ve daha bilinçli korunun.
Canım arkadaşa hiçbir korunma yöntem uygun gelmemiş. Kocasına korunma konusunda güvenmediği halde korunmayı kocasına kendini teslim etmiş sonucu ne bekliyordu ki merak ediyorum

kızlar bence boşa ellerinizi yormayın anlamıyor zaten..hatun zıplayarak düşürmeye gitti heralde :KK70:
Yapar bu beklerim sinirim çıksın diye yazıyorum yoksa evde kendi kendimi yicem napıyım o degil de bu sinirin üstüne yorumun iyi geldi güleceğim yoktu ama güldüm baya :KK70::KK70:

Sacmalıqa bak. Benm 1 aydr gozume uyku girmiyo bebegime bisey olcak diye kadn burda nasil düşürürüm ne yaparım diye soruyor bacım hangi cagda yasiyon sen ? Bi suru korunma yontemi var ! Madem istemiyodun ne diye yapiyosun allah akil fikir versin valla ne diyim onun karşısında da evet gunahi benim oyle yaptim geldim diyebilcekmisin pes !

Uzak tan davulun sesi hoş geliyor ben en çok onlar için istemiyorum zaten onları güzel şartlarda büyütmek için zor gebelikler ve sonrasında zor süreçler yaşıyorum tamam basit değil asla değil hesabını Allah a verecem ben ama kimse yi yaşamadan yargılamayın ben sürekli duamda Allah ım üç çocuğumu bana bağışla onları hakkı ile büyüteyim çocuk isteyenlere nasip et dedim şuan bir döllenmenin ilk aşamalarını yaşıyorum daha büyüsün istemiyorum o nedenle erkenden bir çaresi var mı diye öğrenmek istedim kimseden azar işitmek istemiyorum bu tarz cvp verecekler okuyup geçebilir
Vallahi hanımefendi Hiç kusura bakmayın konunuz okunup geçilecek bir konu değil!!
Hani Rabb'ime dua ediyormuşsunuz ya Allah'ım çocuklarımı bana bağışla diye Ama unutma ki bu rahminde oluşmaya çalışan da senin çocuğun ve onun canına kıyarken Evdekileri düşün Hiç unutmam birisi çocuk aldırmaya gitmiş Doktor sormuş Çocuğun var mı başka diye evet evde iki tane daha var demiş o da şimdi git onlardan birini öldür öyle gel demiş iyi düşün.

Ne boş konuşuyorsunuz benim erken olmasaydı çocuklarımın en küçüğü en az bir beş 6 yaşında olsaydı asla aldırmak istemezdim Son gebeliğim de fıtığım patlama noktasına geldi doktor doğumdan sonra acil ameliyat dedi ben sırf onlara bakamam diye küçük kızımın büyümesini bekliyorum normal bir ev süpürünce bile ağrılar çekiyorum bacağıma vurmuş durumda bir hamilelik daha kaldıramam çocuklarıma yetemem diye korkularım ama sizin baktığınız nokta haklı bile olsa benim ile ilgisi yok siteminiz bana mı Allah a mı onu da anlamadım
Bi hamilelik daha kaldiramam diyorsun da ozaman ilk başta inlemini alsaydın korunmanın 50 çeşit yolu var birinden birini yapsaydın ramazan gününde gelio buraya ınsanlarida günaha sokmayın insan gelip burda çocuğu dusurucem yardımcı ol demezsiniz git günahına ortak arama

kızlar bence boşa ellerinizi yormayın anlamıyor zaten..hatun zıplayarak düşürmeye gitti heralde :KK70:
Benim 2. Gebeliğim geriden geliyordu 12 haftalık olmuştum ama bebek 7. Haftada kalmış Dr dediki eve git koltuktan aşağı zıpla merdivenleri 3er 5er atla düşsün yoksa kürtaj olacaksın bende dediğini yaptm hatta eşim beni havaya atıyodu ama sonuç düşmedi Paşa paşa kürtaja gittim diyeceğim o ki düşmeyecek olduktan sonra düşmüyor 😁

Slm arkadaşlar ben 3 çocuk annesiyim arka arkaya yaşadım hepsini ve çok zor süreçler geçirdim hala büyütürken zorlanıyorum hala en büyüğü 6 en küçüğü 2 yaşında asla artık çocuk istemiyordum bunun için çeşitli yöntemler denedim ama hiç biri olmadı spiral yara yaptı çıkardılar doğum kontrolü emzirdiğim için ben kullanmadım eşim kendi korunuyordu fakat yine hamileyim idrar tahlili yaptım evde bir çizgi net diğeri çok silik çıktı hemen doktora göründüm geç bir döllenme oluşmuş doktor baktı kese yok ama rahim hazırlanıyor dedi kan istedi kanda da çok az seviyede çıktı tahmini 15 16 günlük bir gebelik aldırmak istediğimi söyledim tamam dedi bunun için kesenin oluşması lazım dedi fakat ben bu süreç ilerlemeden adet olur gibi kanama ile bitsin istiyorum araya tatil ve bayramlar giriyor doktorun verdiği tarih çok geç oluyor evde yapabileceğim birşeyler var mı lütfen bana yardım edin sürekli ağlıyorum istemediğim bir gebelik ilerlesin istemiyorum
Herrrr ayyyyy aglaya aglaya bir hal oluyorum hamilelik istiyorum diye. Okudugum yaziya bak. Yadirgamiyorum yemin ederim. Ama zoruna gidiyor insanin. Bunkadar isteyen kadin var. O 2 cizgiyi görmek isteyen o kadar kadin var ya. Rabbim iste imtihan ya. Istemeyene veriyor.. ne diyim ne diyim yemin ederim

Benim 2. Gebeliğim geriden geliyordu 12 haftalık olmuştum ama bebek 7. Haftada kalmış Dr dediki eve git koltuktan aşağı zıpla merdivenleri 3er 5er atla düşsün yoksa kürtaj olacaksın bende dediğini yaptm hatta eşim beni havaya atıyodu ama sonuç düşmedi Paşa paşa kürtaja gittim diyeceğim o ki düşmeyecek olduktan sonra düşmüyor 😁
aynen canim dusmez bende 3haftalik hamileyken balkonda popomun ustunde cok kotu dusmustum ama dusuk yapmadim hamile olduumu bile bilmiyodum o zaman hastaneden ogreenmistim . Bebek iyi yerlesmisse dusmuyor.

MrsDelfino MrsDelfino senin derdin ne begenmiyor atıp duruyorsun
Kadın belli ki zor bir durumda. Bu forumda bir evlat sahibi olmak için çabalayan insanların çocuk sahibi olamamasının sebebi kürtaj olmak isteyen kadınlarmış gibi algılanılmasından ve bu insanların üstüne gitmenizden gına geldi artık.
Kadının üç tane çocuğu varmış. Üç. Kolay mı sanıyorsunuz dört çocukla ilgilenmeyi, onları okutmayı meslek sahibi yapmayı? Bir kadın sizin “bebek rızkıyla gelir” safsatalarınız yüzünden istemediği bir gebeliği devam ettirmek zorunda değil. Bu yaptığınız psikolojik şiddetin de hesabını o çok inandığınız öbür tarafta vereceksiniz hepiniz. Keşke sağlam korunsaymış ama olmuş bir kere ne yapsın bu kadın? İstemediği bir hamileliğe mecbur mu kalsın kendini mi öldürsün?

Allah seni neetmesin kız hiç güleceğim yoktu sinirlerim bozuldu :KK70:
bende 3 tane kaybettim hepside kalbi gelişimi durdu neler çektim..deli gibi iistiyorum hemen olsun ancak başka sorunlarım çıktı daha da zorlaştı içime akıtığım gözyaşımın hesabı yok yaşayan bilir derdini kardeşim..ondan snra çıkıyolar burda nasıl yok edebilirim diye akıl akmaya geliyolar..bre cahil sen mi koydun sanıyorsun onu oraya da yok etme hakkı senin olsun

Kadın belli ki zor bir durumda. Bu forumda bir evlat sahibi olmak için çabalayan insanların çocuk sahibi olamamasının sebebi kürtaj olmak isteyen kadınlarmış gibi algılanılmasından ve bu insanların üstüne gitmenizden gına geldi artık.
Kadının üç tane çocuğu varmış. Üç. Kolay mı sanıyorsunuz dört çocukla ilgilenmeyi, onları okutmayı meslek sahibi yapmayı? Bir kadın sizin “bebek rızkıyla gelir” safsatalarınız yüzünden istemediği bir gebeliği devam ettirmek zorunda değil. Bu yaptığınız psikolojik şiddetin de hesabını o çok inandığınız öbür tarafta vereceksiniz hepiniz. Keşke sağlam korunsaymış ama olmuş bir kere ne yapsın bu kadın? İstemediği bir hamileliğe mecbur mu kalsın kendini mi öldürsün?
Kimse jendisini öldür deniyor. AMA BÜYÜK BIR GÜNAHA ORTAK ARIYOR. Nasil düsürebilieim taktikleri istiyor.bunu ben sahsen asla yapmam o günahin vebalini kaldirmak istemem. Asla. Ve bunu diger anne adaylari ve cocuklu annelerde istemiyor. Sknti burda. O ypzden cevap bulamaz burda yanlis yerde.

Kimseyi çocugu olmayan kadınların sebebi aldıranlar diye yargılamadık bu bir ikincisi bu kadar kızma sebebimiz de hiçbir korunma yöntemine yanaşmayıp burada gelip düşürmek için yardım istemesi tüpleri baglat dediginde allah tan korkanın bebek aldırırken korkmaması bizi çileden çıkaran bu aldırıyorsa gider aldırır günahı ona ama buraya açıp bizi alet etmesi deli ediyor bizi istemiyorsa düzgün korunacak her yöntem için bahanesi var ne bekliyordu illaki hamilelik oluşur keyfine göre hareket edip sonra yakınması boşuna size haklı geliyor çünkü bakış açınız aynı inancınız aynı bize ters geliyor tepki gösteriyoruz durum bu kadar net

Asla dogurun doğurmayin diyemem.
Maddi manevi bakamayacaksaniz benim uzaktan ahkam kesmeme gerek yok.

Dogurmayi kesin sekilde istemiyorsaniz gidin zamani gelince tibbi sekilde bu isi bitirin Ama tüplerinizi baglatin. Yoksa yine ayni seyleri yasarsiniz.

X