ACİL YARDIM - DOLANDIRILDIM! NE YAPABİLİRİM?

o kişiden vicdan beklemeyin, ailesine de söyleseniz birşey çıkmaz bence. yapacağınız en iyi şey mahkemeye vermek olur, telefon görüşmelerinden birşeyler çıkabilir belki de. ama mahkemeye de verseniz paranızı geri alabilir misiniz hiç bilmiyorum.
benim yakın bir akrabam dolandırıcılık yapıyormuş fb üzerinden, öğrenince şok olduk. ama o fb dan yeni tanıştığı kişilerle arkadaşlık kurup onları para karşılığı memur yapacağım diye dolandırıyormuş. suç üstü yapılmış ptt den para çekerken. 3-4 ay hapis yattı çıktı. şimdi ben görüşmüyorum ama ailesi ile de mutlu yani.
şimdi aklıma geldi, sanırım ilişkiniz bozuk değil dimi?
sizden tekrar para isterse polise haber verip suçüstü yapabilirsiniz

Adalet bu kadar aciz değildir ya..sen topla delillleri sakın adamla irtibatı kaybetme

baska bır kadına havale yapmssın kım acaba o kadın
pekı bu adamın e devlet sıfresını bılıyormusun bılmıyorsun muhtemelende bu herıfın bır aıle seceresı bır yerlerden dokulmez mı?
en azından su babası oldumu acaba cıdden
ınsanların sayfaları acıkmı herkeze goruyormusun
esının sayfası ya da kendı sayfası
sen en kısa zamanda avukata gıt kesınlıkle arıza cıkarmadan ote yandan obur herıfe asık pozlarına devam et
valla uzuldum ya sana

Üzücü ama ya nasıl bu devirde bu kadar saf olabiliyorsunuz ?
3 haftalık adama kredi çekip vermek ne demek.
Dışarda adam mı yok ?? Pardon adam değil erkek diyeyim.
Dünyada başka erkek mi yok ?
Ben anlamıyorum valla, yasal yollarla halletmeye çalış.
Başka bir ihtimal yok.

arkadas daha fazla faıze gırmeden hemen borcu odemeye bak o kesınlıkle borc felan odemez..yapacagın en etkılı cozum karısıyla tehdıt etmek..karına benı nasıl kandırdıgını anlatırım de elımde evınızın bıle adresı var de...

Hayrola da nediye suc duyurusunda bulunacaksin kendin guzel guzel para vermissin iphone almissin herseyi kendin rizanla vermissin adam sana silah dayamamis. Bide mahkeme durumlarini karsilarsin ve sürüp giddddeerrrrrr.... git ailesine de . Ee napalim yedirmeseydin bizim oglana para deseler :)))))

daha fazla zaman kaybetmeyin avukata koşun...
zaman aleyhinize işler
zaman kaybetmeyin.... ayrıca manevi tazminatta açın...
bir de telefon kayıtları telefon başkasının adına da olsa sonuçta sesli de görüşmüşsünüzdür...

Elinizdekilerle gidip buluşmaya,hepsini önüne koyup,bugün borcunu kapatmazsan,eşine,ailene gideceğim bunlarla,herseyi bir bir anlatıp,avukata gidip dava açacağım deyip resti cekin. Elindeki tazminat parasını bitirmeden alabilirseniz ne ala,yoksa işsizim,param yok vs diyerek sıyrılabilir. En yakın zamanda resti çekin ,yumuşak karnınizdan yakalamış sizi,ödemeye niyeti yok belli

Dolandırılma dıyemem sız kendı ıstegınızle yapmışsınız herseyı .. Guvenmiş inanmışsınız arada bır söz var sadece .. Karsınızdakı adamın prof oldugunu dusunuyorum ınsanları kandırma konusunda . Ck ck uzuldum sızın adınıza hangısıne yanar ınsan deger verıp hayal kırıklıgı yasamasına mı? Sevıp kandırılmasına mı? Guvenıp dolandırılmasına mı? Para mevzularına gırmek bana hoş gelmıor ıyı nıyetın kurbanı olmak boyle bırsey olsa gerek. Bır avukatla konuştunuzmu ? Bana bır cozum yolu vr gıbı glmedı

Vay anam vaaay her tür dolandirilmayi yasamissin resmen.
Kari koca boyle yapiyor olabilirler bence de..

Başıma bi iş gelmeyecekse; ben hiç üzülmedim haline..

Zira bi insan bu kadar saf! olabiliyorsa, başına anca böyle bi iş gelmeliydi ki, akıllansın.

Bundan sonraki hayatını daha akıllı bi kadın olarak yaşarsın umarım..

Şimdi size diğer üyeler gibi nasıl yaptınız böyle bişey diye sormıcam, neler görüyoruz duyuyoruz insanın basireti bağlanıyor.
Fakat bu adam oldukça zeki ve en ince ayrıntısına kadar düşünüp planlamış. Kullandığı hat bile sizin Üzerinize, ki bu durumda Mesajları kanıt sunamazsınız. Kredi borcu da sizin üzerinize. Yasal süreçle halledemezsiniz gibi görünüyor, ama yine de deneyin her yolu. Merak ettiğim hiç ödeme yaptı mı size?

Bizimde kredi borcumuz var be abla...diye başlayıp iki kelam etsem bana da saçıp savuracak gibisin pes yani boyle saflığa nasıl ispatlarsın bilmem vermiyorum dedim mi bitti

Çevreni bilemiyorum ama imkanın varsa yanına bi kaç cüsseli mafya tipli adamlar al ya adamı sıkıştırın yada evini bul oraya basın. Zorla senette imzalatabilirsin. Herşeyini öğrendim de. Seni yalnız bulmuş tabi oyalayıp duruyor. Arkanda birilerinin olduğunu hissettir. Adamıda gözden kaçırma takip ettir.

Bi bardak su için üstüne. Geçmiş olsun. Ortada dolandırılma yok. Kendi rızanızla vermişsiniz imza yok senet yok. Ne diyeceksiniz mahkemede? Evli olduğunu söylememişti kendisini de farklı bir isimle tanıtmıştı... Sonra? Parayı neyin karşılığında verdiniz? Diye sorarlar. Hani senet yok imza yok belge yok...? Nedir yani niye para verdiniz bu adama? Kara kaşına gözüne verdim mi diyecektiniz. İlgisi hoşuma gitti, insanın gözüne perde iniyor savcı bey, evli olduğunu bilmiyordum, para vererek ilgisini üstümde tutmak istedim, zor durumdaydı destek olayım dedim mi diyeceksiniz. Peki adamın o paraları aldığını nasıl ispatlayacaksınız? Bir kere de değil ki defalarca yapmışsınız aynı şeyi.

Alabileceğin tek şey o telefon.
Telefonum çalındı diyip ihbarda bulun üstüne Kayıtlı diye onu alırsın.
Geri kalanı alma şansın bence yok.
Sonuçta kendi isteğinle vermişsin senet yok sepet yok.
Hala 100 -200 yemeye devam ediyo bari bundan sonra yedirmeyin.

Eşinede söyleyin nasıl biriyle evli bilsin tabi çete değillerse

Allah yardım etsin canım. Karşındaki adam tam bi dolandırıcı ve işin usulünü biliyor. İnşallah kurtulursun ondan. Borcunu da ödeyeceğini sanmıyorum ama temkinli ol daha fazla kandıtmasın seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…