ACİL YARDIM - DOLANDIRILDIM! NE YAPABİLİRİM?

avukata danış bakalım bir yolu var mı gerçi sanmıyorum ama

sizinkiler temiz iş çıkarmış ama bu herif uyanık öyle yasal olmayan hiç bir iş için elini taşın altına koymaz, milletten para çarpıp iddia oynamak dışında. vicdanı olsa zaten bu durumda olmama izin vermezdi haklısınız.

iyi fikirmiş. dinsizin hakkından imansız gelir derler ya öyle yapmışlar. aklabak ya

Bir de kendi parası varmış gibi gidiyor. Hala kumardan para kazanmak derdi. Aç gözlü asalakların özellikleri hep aynı. Kaybedeceği kendi parası değil ya, ısrar bile etmeye gerek kalmadan ikinci gece kendini attı kumar masasına.

Çok üzüldüm ya.. delil toplamaya çalış. .seni kandirdigina dair,bekarim fln dedigini,sana olan borçları soylettir ve kayıt altına al..
telefon görüşmelerimizde kayıtlı değil midir konuşmalar? yani yasal süreç başlayınca delil olarak sunulamaz mı? bekarım, boşandım, paraya ihtiyacım var demeleri vb. hatta parayı aldıktan sonra arayıp teşekkür etmeleri? ya da x bankasının taksitini yatırdım deyip yatırmamış olması filan?

en son ihtimal bu olsun madem .biraz daha bekleyin bakalım suyuna gitmeye.baktın adamda bi numara yok ondan sonra adım atarsın..

Pislik ya. Tee buradan tiksindim. Çok pahalı bir ders olmuş size malesef ama mutlaka bir avukatla görüşün.

İnsanlık hali.Yapacak birşey yok. İyi detaylı düşünün.Elinizde başka ne kanıtlar olabilir. Unuttuğunuz birşeyler olabilir. Avukata danistiniz mi?
henüz avukata danışmadım, yani ne yapacağımı da bilmiyorum açıkçası, seni avukata veriyorum parayı yarına kadar yatır diye tehdit etsem ters teper mi acaba?

Bende tam sen o parayı yasal yoldan alamazsın böyle bişey yap diyecektim :)) bence paranı istiyorsan böyle bir dümen kurmalısın cesaretlenip.yoksa sen o parayı unut

Eminim borç istediği paraları havale yapma teklifinde bulunsaydınız kabul etmeyecekti. Profesyonel dolandırıcıymış bu canım. Havale, eft yöntemiyle para göndersen sebepsiz zenginleşme davası açılırdı da şu şartlar altında pek bir kanıtınız yok gibi. Bence artık dişinizi gösterin. Onun sebep olduğu borç yüzünden eve kağıtlar geldiğini, babandan dayak yediğini, kapatman için sana süre verdiğini söyle. Sen de onu sıkıştır. Son çare ailene ulaşmak zorunda bırakma beni de. Öbür taraftan elindeki tüm delillerle bir avukata git.

Tekrar bir şekilde bunların konuşmasını yap bence. Hatta delil olabilecek bütün konuşmaları yapmaya dikkat et. Para aldığını, ödeyemediğini evli olduğunu vs. ve bunları ses kaydına al. Hala adamla irtibat kurabiliyorken dene, tabi belli etmeden. Normal konusuyormus gibi.

henüz avukata danışmadım, yani ne yapacağımı da bilmiyorum açıkçası, seni avukata veriyorum parayı yarına kadar yatır diye tehdit etsem ters teper mi acaba?
Haber vermeyin. Bence de konusturun.. Ses kaydı yapın. Ama itiraf ettirin yani. . Diğer şekilde mahkeme kararı çıkana kadar çok beklersiniz. .

en son ihtimal bu olsun madem .biraz daha bekleyin bakalım suyuna gitmeye.baktın adamda bi numara yok ondan sonra adım atarsın..
suyuna gitmeye çalıştıkça da oyalayacak yeni yalanlar buluyor, 4 ay için 2 kuzeni + 1 enişte + 1 amca + babası öldü, şimdi de babasının vefatından dolayı rahatsızlanan halası yoğun bakımdaymış, çıkamaz o da gider yakında diyor, sonra da o yalanın arkasına sığınarak oyalacak diye tahmin ediyorum. o kadar çok yalandan sonra ölümlerinin bile doğruluk payı kalmadı benim için.

aynen öyle oldu, bana söylediği isim fake olduğundan benim hesabımda açık borç var, ona yatırırsan direk keserler, al bu arkadaşımın hesabı bu hesaba yatır ben ondan alırım dedi, bir kadın ismine kayıtlı havale kaydı var elimde, 600 tl idi, karısının ismi değil yanlız, bambaşka bir isim. çetenin içine düştüm sanırım :/

Hırsızla iletişimini kaybetme, tez git bi avukatla görüş .ne yapılabilir dolandırıldım de.
Acıkca anlat.
Bu yaptığına aklım almıyor ayrıca Yani nasıl nasıl yaparsın kuzum ya..biran önce git görüş avukatla bu iş anca mahkemeye gider bence.o adamın verecği yok.

kız kardeşim diye bahsettiği kızı da buldum fb'tan, annesine ya da karısına değil de ona mı anlatsam durumu? tabi gerçekten öyle biri varsa...

Bu konu başkalarına da ders olur inşallah. Keşke diyebaslayacagim cümleler var ama şuan onların hiçbir faydası yok.

Adam tüm sülalesini öldürecek bu gidişle ama borcunu ödemez .telefonuna ses kaydı yükle.tüm konuşmaları kaydet.hatta git bir cafede otur konuş görüntülü cek telefonla uğraşır gibi yap.sesini görüntüsünü al.delil topla

yasal süreci bilmiyorum
ama onun agzının ıcıne ederdım net
sakın altında kalma
sen nasıl akıllı bır kadınsın nasıl yaptın bu hataları ah ah hemde daha 1 ay bıle olmamısken be canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…