Açık üniversite mi örgün üniversite mi lütfen okuyun ?

Açıktan 22 yaşında lise bitirip örgünde diyetisyenlik falan kazanabilirsen bana haber ver sana tebrik kartı gönderecem.
25 yaşında Açık lise okuyup daha sonra Dersane takviyesi ile örgün Çocuk gelişimi bölümünü kazanarak Okul öncesine atanan öğrencim var .. Neden olmasın konu sahibi çabalarsa gayette istediği bölümü kazanabilir.

İş için okumak istiyorsan bence memurluk için kpssye çalışmalısın açık öğretimden hangi bölümün iş garantisi var ki?

Benim de bir arkadaşım iki çocuklu haliyle önce açıktan liseyi sonra mimarlık fakültesini bitirdi. Ama lise boyunca ve üniversiteye hazırlanma sürecinde eve hemen hemen her gün gelen her ders için ayrı özel hocaları vardı.

Üniversite sınavında matematik temeli çok önemli. Örgün lise okuyanlar bile bu konuda zorlanırken ve Türkiye ortalaması matematikte 5.5 netken açık liseden bir öğrencinin başarılı olabileceğine milyonda bir ihtimal veriyorum.

Ki konu sahibiyle burada daha önce de karşılaştık. Konu sahibi özelinde milyarda bir ihtimal veriyorum.

Psikoloji var İstanbul uni

Var psikoloji

Psikoloji var İstanbul uni

istanbul psikoloji açınca psikoloji nasıl garanti meslek olacak?

Açık öğretimde açılmadan önce bile gerek kaldırım üniversitelerinin hepsinde psikoloji bölümünün olması gerek yurt dışında iki sertifika programıyla kendini psikolog ilan edenler yüzünden mesleğin bir değeri kalmamıştı şimdi açık öğretimden gelen her sene 20 bin kişiyle muhteşem olur.

Ek olarak psikoloji lisans bitirip psikolog olunmaz.

Örgün öğretim diyorum. Açık öğretim de okudum ama örgün gibisi yok. Hem sosyal çevreniz olur hem de üniversiteye gitmek çok güzel bir şey.

Ayrıca sorunlu insanlar var okulda demişsiniz ama sorunlu insanlarla bir arada oldukça onlarla başetmeyi öğrenirsiniz. Oyunculuk gibi kendini göstermeniz gereken bir alanda da kalabalık içinde, bir sürü göz önünde özgüvenli durmanız gerekiyor. Bu da kalabalıktan, sorunlu insanlardan kaçarak olmaz bana göre.

Konu sahibinin mizacını bilemem..İlk defa bir konusunu okuyorum .Eğitim ile, gelecekle ilgili planları varsa ona göre de çalışmaları olmalı zaten ..
Gözümle nice güzel örneklere şahit olmuşken ön yargılı yaklaşmak istemedim açıkçası.

Özel sektörde açıköğretim değersiz, kpss düşünüyorsan iki yillik oku atanmaya bak.
Örgün daha iyi üniversiteli olmanın tadı öyle çıkıyor. Kalite anlaminda bir şey söyleyemem slayttan okuyan hoca da var sonuçta

Kesinlikle örgün. Eğitimde kalite farkı mutlaka var ve tüm işverenler bunun farkında. Açıköğretimdw her şey teoride kalıyor ve etkileşimli iletişimin yerini tutamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…