• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açık üniversite mi örgün üniversite mi lütfen okuyun ?

Örgün tabi ki
Sosyalleşirsin , çevren olur , kendini geliştirirsin , AÖF ile Ünv çok farklı şeyler
Ben AÖF de okudum normal örgün Ünv de
Ama AÖF yi saymıyorum bile
Kısacası örgün diyorum.

sorunlu öğrenciler yok sorunlu kendini bilmez hocalar yok sabahın köründe kalkıp her gün okula gitmek yok tek başına derslerine çalışıp okuyup mezun oluyorsun daha rahat bence.

Herkes sorunlu siz çok iyisiniz herhalde. Sorunlu insanlar her yerde var. Ayrıca kitap okur gibi üniversiteden mezun olmak size ne katar orası da tartışılır. Mecbur olunmadığı sürece üniversite örgün okunmalı. Eğer dediğiniz gibi tek başına oku geç olsaydı dünyada bu kadar örgün üni olmazdı.

Universite sadece dersten ibaret degildir. Tecrubedir, ortamdır, etkinliklerdir, yeni seyler denemektir, insan tanimak, is hayatina hazirlanmak, cevre olusturmaktir.
Sadece ders kafasiyla okuyacaksanız fark etmez zaten.
Ben çevre için gitmiyorum aslında çevreye ihtiyaç duymuyorum kendime yeterim ne kadar az insan benim için o kadar iyi. Üniversiteyi sadece diploma ve oyunculuk olmazsa elimde bişey olsun diye giderim. Yine de yorumunuz için teşekkür ederim. 😊

Ben iksni de okudum .. çevre açsndan ders işleme ve pratikleri öğrenme açsndan örgün daha iyi.. Ama evmda olayk dyorsan açktan okurken bütün kitabı yalayp yutup bütün konulara vakıf olman lazm.. Anlatcı yok kitap var..
Ben tek başıma çalışırken daha iyi algılarım ve hafızamda tutarım bilgileri kalabalık içinde dikkatim dağılıyor genelde malesef.

Açıköğretimden örgün üniversite hem de meslek garantili bir bölüm kazandın da kararsızsın sanki.hele bir puan al sonra düşünürsün.
Örgünde o bölümleri kazanmak sandığın kadar kolay değil.aAçıköğretimde de zaten öyle bölüm yok.

Herkes sorunlu siz çok iyisiniz herhalde. Sorunlu insanlar her yerde var. Ayrıca kitap okur gibi üniversiteden mezun olmak size ne katar orası da tartışılır. Mecbur olunmadığı sürece üniversite örgün okunmalı. Eğer dediğiniz gibi tek başına oku geç olsaydı dünyada bu kadar örgün üni olmazdı.
İlk cümlenizdeki lafı söylediğimi hatırlamıyorum. Elbette benimde sorunlu hatalı olduğum konular olabilir ancak elimden geldiğince doğru davranmaya çalışıyorum. Ben örgün okunmalı sözünüze katılmıyorum tercih olduğunu düşünüyorum. Yine de yorumunuz için teşekkür ederim. İyi geceler dilerim. 😊

Açıktan 22 yaşında lise bitirip örgünde diyetisyenlik falan kazanabilirsen bana haber ver sana tebrik kartı gönderecem.

valla ben de şaştım, eczacılık demiş yazanlardan biri de, ne bileyim.
açık liseyi ben genelde ehliyet almak için okunuyor diye biliyordum. hep öyle duydum kulağıma aşina olan o.

örgun universite isteyen örgun eğitim almaz mıydı yoksa?

açık liseyi ben genelde ehliyet almak için okunuyor diye biliyordum. hep öyle duydum kulağıma aşina olan o.

Ben aklı başında bir ailenin çocuğunu bile isteye açık liseye göndereceğini sanmıyorum. Lise birde iki kez üstüste sınıfta kalınca örgün eğitim hakkı bitiyor sanıyorum. Konu sahibinin yaşı da bunu gösteriyor sanki biraz.

Her ne sebeple olursa olsun üniversitede olması gereken yaşta açık lisede okuyan birinin üniversite sınavında baraj geçmek dışında bir başarı elde edebileceğini sanmıyorum.

Herkese merhaba şu an açık lise okuyorum gelecek yıl veya 2 yıl sonra liseden mezun olucam şu an asıl amacım dizi sinema oyuncusu olmak oyunculuk eğitimide alıyorum konservatuar okumak istemiyorum çünkü garanti bir meslek değil. Okursam daha farklı bir bölüm okurum. Ancak bu açıktan okuma sistemi bana daha rahat geldi sorunlu öğrenciler yok sorunlu kendini bilmez hocalar yok sabahın köründe kalkıp her gün okula gitmek yok tek başına derslerine çalışıp okuyup mezun oluyorsun daha rahat bence. Ailem ise örgün üniversite okumamı istiyor. Şu an 20 yaşındayım liseden mezun olduğumda 22 falan olurum. Sizce örgün mü açıktan mı üniversite okumak daha iyi?

Bu kadar rahatına düşkünsün madem dizi setlerinde nasıl calisacaksin?çekimler çok uzun oluyor
Şimdi karşılaşmak istemediğin sorunlu tipler hayatin her alanında olduğu gibi iş hayatında da olacak

Ehliyet için ortaokul mezunu olmak yeterli benim ehliyetim var zaten. İsteyen lise diplomasını alıp bırakır isteyen devam eder kişinin keyfine kalmış yani. 😊 Lise dönemimde bırakmak istedim sağlık kolejine gidiyordum ama sinir oldum okuldakilere ve bıraktım örgünü şuanda da liseye devam ediyorum böyle hayat durmuyor iyi geceler. 😊

Ben aklı başında bir ailenin çocuğunu bile isteye açık liseye göndereceğini sanmıyorum. Lise birde iki kez üstüste sınıfta kalınca örgün eğitim hakkı bitiyor sanıyorum. Konu sahibinin yaşı da bunu gösteriyor sanki biraz.

Her ne sebeple olursa olsun üniversitede olması gereken yaşta açık lisede okuyan birinin üniversite sınavında baraj geçmek dışında bir başarı elde edebileceğini sanmıyorum.
Birincisi sınıfta kalmadım kendi isteğimle bıraktım. İkincisi sizin ne sandığınız olucak şeyi değiştirmez.

Benim hiç bu sitede üyeliğim olmadı ki karıştırdınız. 😊
Herkese merhaba öncelikle 8 Mart Dünya Kadınlar gününüzü kutlarım konuma geçmem gerekirse bir tiyatro kursuna gidiyorum eylülden beri 20 yaşındayım amacım oyuncu olmak yani öylesine hobi olsun diye gitmiyorum meslek olarak yapmak istiyorum asıl amacım tiyatrocu olmak değil dizi sinema oyuncusu olmak. Neyse bu tiyatro hocası bana en kıytırık rollerden birini verdi sadece 2 repliğim var iki saatlik oyunda 2 tane replik 2 cümle. Bende oynamak istemiyorum bu rolü ne vaktimi nede paramı harcayamam bu rol için tabikide hocaya bişey demedim onun işine rol dağılımına tabiki karışamam ama kursu istediğim zaman bırakabilirim o benim keyfime kalmış başka kurs araştırdım burdan kaydımı alıp oraya kayıt olmak istiyorum orası kamera önü oyunculuk kursu oyun çıkarmayacağız katılım belgesi alıcağız yıl sonunda ama buraya Eylül'den beri gidiyorum Haziran sonu gibi katılım belgesi alıcaz yani şimdi bırakırsam katılım belgesi falan alamam e ben ne anladım o zaman bu işten bir oyunculuk ajansına gidince bişey gösteremem diğer kursunkini gösterebilirim. Size sorum şu bu yıl bu yere devammı edeyim belge için yoksa burdan kaydımı alıp diğer yeremi kayıt olsam? Siz olsanız ne yapardınız?
Bi kaç değişiklik yapsaydın bari. Kötü oyunculuk epey.

Back