- Konu Sahibi QueenOfCherries
-
Merhaba hikayeniz gercekten cok samimi ve kilo vermek isteyenler icin motive edici.bende 87 kg yum birturlu veremiyorum iradesizligimden.bugun tekrar karar verdim dikkat edicem spor yapicam dedim kenkendime.birde siteyi gezeyim motive olurum derken yazini okudum.ve cok etkilendim.insallah beraber basaririz kilolarimizi.bende 28 yasindayim evliyim cocuklarim var kilom hayli fazla.insallah son olur bu diyet denilen bu yolda mucadelem.
merhaba:) günlüğüme hoşgeldiniz...
yazımı okuduğunuz için çok teşekkür ederim. şimdiye kadar mutsuz şeyler yönetti bedenimi ve şimdiden sonrada illaki mutsuz günlerimiz olucak. ben ilk kez bedenimin direksiyonuna geçtim. ve 1 ayı aşkındır diyet yapıyorum. büyük kilolar vermedim ama umarım sonuç hayırlı olur. sizinde başarabileceğinize inanıyorum. zira ben tanıdığım en iradesiz insandım. her zaman günlüğüme beklerim...
sevgiler :)
merhaba,
öncelikle günlüğüme hoşgeldiniz :)
mutlaka bir yanlışım vardır ama gerçekten diyetime harfiyen uydum. ve tahlillerimde çok normaldi. ama ben hiç hareket etmedim. aklınızda canlandırabileceğiniz en hareketsiz insanım. son bir haftadır hareketi artırdım. sanırım onun etkisi oldu.
her zaman beklerim :)
bende her türle diyete başlayıp hemen bırakanlardanım iradesizim,ama artık sıkmaya başladı bu huyum ,herkeze diyorum göreceksiniz bu benim son diyet hikayem ,ama hep foss,artık gerçekten bitsin istiyorum bakalım canan karatayın kitaplarını aldım tam uygalayamasamda bilinçlenirim diye,hepimiz içinde hayırlısı olsun,burayı takip edicem,senin adınada çok sevindim canım,duraksamalara pek takma sporla yeşil çayla kırarsın,bol hareket,en geç 7 den sonra birşey yemeyelim,bir arkadaşın dediği gibi ,ayran detoksunu yapabilirsin,ben yapmayı duşunuyorum bu hafta,etkisi oluyor cidden,topikten fazla uzaklaşmayalım,hep yazalım,hatta yediklerimizide yazalımki,birbirimize destek olalım.
merhaba canım bende 117.7 kiloyum yazdıkalrını okudum kendimi görür gibi oldum.. pko teşhisi koyuldu doktorumun söylediği bi cümle vardı kilo hormonları, hormonlar kiloyu artırır yani kısır bi döngüdür dedi. daha geçen senenin başında 89a düşmüştüm sonra sonra hakim olamadığım boğazımla 117 oldum.. pazaretsi diyete başladım..bakalım neler olacak.. beraber yapabiliriz istersen:))
henüz obez olmasam da benim de kilo problemim var ve bu pazartesi günü diyetisyene giderek diyetime başladım. Bence aşırı kilosu olanlar için en iyisi bir uzman gözetiminde kilo vermek. Yaşım 24 olduğu halde metabolizma yaşım 32 çıktı üstelik vücudumda su ve minarel oranı çok azmış bunlar önemli durumlar. Zayıflayım derken sağlığınızdan da olmayın. Umarım istediğiniz ideal kilonuza kavuşursunuz ve çok mutlu olursunuz
Tahlillerinin iyi cikmasi cok guzel
Bende hareket etmeyi cok sevmemboga burcumusun yoksa, benim gibi
He bide canim, $iddetle yesil cay icmeni tavsiye ederim, cok güzel ödem atiyor ve yag depolanmasini önlüyor ve yag yakimini hizlandiriyor ve tok tutuyor
Merhaba çeri
Nasılsınr.?
oooo 115leri görmüşsün tebrik ediyorum caanım42: ben de 1.5 kilo verebildim
Merhaba siteye yeni oldum. Yazdıklarınızda kendimi gördüm resmen. Kıyafet bulamamalar, insanların dalga geçmesi. Daha iki gün önce bir çocuk sokağın ortasında bağırarak benimle dalga geçti. Tanımıyordu bile beni. Hayatımda ilk kez gördüğüm bir insan beni tanımadığı halde sırf kiloluyum diye benimle dalga geçti ve ben hiçbir şey demedim. 21 yaşında 1.72 boyunda 105 kiloluk bir genç kızım. 17 yaşıma kadar 75-80 kilo arasında gidip geliyordum. Hiçbir zaman çok zayıf olamadım ama bu kiloya da ulaşmamıştım hiç. Sonra lise 4 te beni üzen bazı problemlerden dolayı ve birden bire ortaya çıkıp kafamı kaldıramama sebep olan migren den dolayı - daha doğrusu kulllandığım migren ilaçlarından dolayı- 30 kilo aldım. En son tartıldığımda 75 tim çünkü. İlk 18 kiloyu hemen hemen 2 ayda aldım. Sonrası da geldi zaten. Çok yemedim aslında ama hep düzensiz yedim. Fast food beslendim gerisi geldi zaten. Burda ki diyet aşarı hikayelerini okudukça hepsini tek tek ayakta alkışlayasım geldi. Ve sizi de tebrik ediyorum bu azminizden dolayı. Nasıl bir diyet uyguluyorsunuz bilmiyorum. Bende diyete başlayacağım ve bana en uygun ayça kayanın 5333 diyeti geldi. Karatay diyeti - dukan diyeti bu kitapların hepsini okudum. Ama bana sorarsanız onları uygulaması zor. Dukan diyeti protein ağırlıklı ve o kadar protein yiyemem ben. Karatay diyetinde de zorlanırım diye düşünüyorum özellikle ilk başlarda. Öğrenci olduğum için de ekmek vb..şeyleri tamamen hayatımdan çıkaramam.
Kitabı hemen edinemezsiniz belki diye size benim uygulayacağım diyeti yazmak istedim. Belki kafanızda birşeyler belirmesine yardımcı olur. Daha rahat bir biçimde kilo verebilirsiniz belki.
Hepimize kolay gelsin. Konunuzu takipteyim...
evet kesinlikle çok fena bişey bakalım başladım inşallah iyi sonuçlar alırız hepimiz var cnm sende buyur gel:)merhaba ,
gerçekten kısa sürede kilo almak çok can sıkıcı bir durum. ama bu kısa zamanda da verebileceğinizi gösterir. beraber motive olmak en güzeli, günlüğünüz varsa bende gelirim ve sizide hep beklerim :)
ya içiyorum gün aşırı yeşil çayı ama bir bitki çayı yağlara nasıl etki eder pek inanamıyorum , umarım ediyordur :)
canım nerelerdesin :) bak ben söz verdiğimiz gibi hep buralardayım. ve çooook tebrik ederim ben artık verdiğimiz 100 gr mın bile kıymetine inanıyorum süper olucak herşey yeterki bırakmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?